Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-09-29 08:29:51

Lion :Képzeld megint fogytam 2 kg -ot a szénhidrát bevitel miatt ...és sokkal jobban érzem magam !
Célom 8 kg fogyás akkor leszek normális testsúlyban !
Mikor meg műtöttek ...felszedtem jó pár kilót 67 voltam !
Most 61.5 vagyok ..de azt is nézni kell milyen a magasságod én 150 cm vagyok ..nekem 53 kg -nak kéne lenni ..de annyit nem akarok csak 58 kg ig tovább nem !
Haladok ..de lassan ..igy természetes nem viseli meg a szervezetet !
erikasz
2018-09-29 08:08:42

Lion :Most olvasgatom nem is jött meg ...csak pecsételsz ...de mi is válna le a méh nyálkahártyáról mikor nem olyan régen volt sok menszi ...szerintem csak jelzése volt a menszinek !
Még mindig pecsételsz ?

Kitty :Drukkolok nagyon ...nagyon szép a görbéd !:D
erikasz
2018-09-29 07:59:39

Jó reggelt !
Itt a a tegnapi és a mai hőm ...csúcs ...megint tegnap LH pozítiv estére 21 órakkor !
végre megjönne már... nem értem az egészet ..valami van a hormonokkal ...vagy fáradt vagyok pihennem kéne? !:(
Vagy nem repedt meg ..de akkor nem ment volna fel a hőm !
Vagy eljött az idő ....hogy vége.... nincs már mi megrepedjen nincs peteérésem hiába vannak olyan érzéseim !

Lion : Örülök hogy rendbe jöttél ...és a menszeszed is most normális időre jött meg !:)
Meg hogy a lakás is rendeződik ...lassan de csak vége lesz már ...és betudtok költözni !
...vélemény ? mit szólsz a görbémhez ?

Sziszi :A te görbéd is jó ugrálós most ...mi a túró van velünk ....Vicának is !:(
Ezek nem jót jelentenek ..!:(
A mult cikl. nagyon szép volt a tiéd is ...jól indult !

Andi :Nagyon szép a görbe és bízakodhatsz is ...gyönyörű terhesgörbe mintázatú !!!:D

Melyna :A te görbéd is szépen megindult ..hajrá !:)

Sziszi259
2018-09-29 05:44:55

Sziasztok!

Melyna csináltam. Két mp alatt olyan szép pozitív volt :D csinálok ma is még :)
melyna
2018-09-28 22:14:57

Sziszi LH tesztet csináltál?

Lányok? Csajok? Asszonyok? :DDD mi a helyzet?
GőVica34
2018-09-28 20:40:01

Sajna munkába indulok épp...de nekem is feltünt.Tegnap is nagy csönd volt.Ma is.
Sziszi259
2018-09-28 20:26:27

*bulizik
Sziszi259
2018-09-28 20:25:56

Milyen nagy a csönd. :D mindenki bulizok pénteken? :D
Sziszi259
2018-09-28 12:07:14

Jajj rossz a grafikon... Ez a mostani
Sziszi259
2018-09-28 12:06:39

Sziasztok!

Kitty az égbe törsz. :D hajrá! ;)

Melyna szép magasan van az még. :)

Andi szép a tiéd is! :) elhiszem, hogy szarul éreznéd magad, ha mégsem lenne baba. De minden ciklus új lehetőség! ;) az előző két ciklusnak én is csalódásként éltem meg. De nem a sikertelenségre kell gondolni, hanem arra, hogy mindig van új esély. :)

Nekem megint lent van a hőm, de tegnap már nem ment a fűtés, lehet azért volt eddig fent. Passzolom most a helyzetet. Jah és olyan hülye voltam, hogy elfelejtettem tegnap az lh tesztet... :D majd ma este.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!