Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-09-26 22:00:37

Sziszi volt ovu előtt nekem is ilyen felugrás aztán azt ki is vettem mert csúnyán kimagaslott :) Kalappal neked erre a hónapra :)
Sziszi259
2018-09-26 17:06:51

Sziasztok!

Elég rég jelentkeztem, de igazából semmi extra nincs. Vizes folyás, lh teszt negatív. Tegnap este meg annyira görcsölt a hasam, hogy be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Mensin kívül sosem szokott ennyire fájni... nem tudom mi volt ez. A hőm meg lehet, hogy azért ment most fel, mert tegnap már bekapcsoltuk a fűtést.

Erikasz nagyon fura a görbéd, kíváncsi vagyok mi lesz belőle...

Kitty, Mimike, Melyna nagyon szép a görbétek :)
Mimike boldog szülinapot kívánok! :) Remélem, csak túl hamar teszteltél!
Melyna gondolom mérési hiba volt az a leesés.

Amandeen hogy érzed magad?

Christi sajnálom, hogy megjött. Mindig olyan szép a görbéd! :)

Lion kitartást ehhez a sok járkáláshoz, de örülök, hogy a tulaj nem lépett vissza. :) Szép most a görbéd, örülök, hogy valamennyire rendeződött a ciklusod!

Andi04 szerintem a tünetek alapján 17-én volt ovud. Igazából eltérő, hogy mikor van ovu. Nekem van, hogy a leesés napján, van, hogy az első magasabb hőnél.

Anitacool mi újság?
KittyCat
2018-09-26 09:16:25

Erikasz kivancsi vagyok mi lesz nalad.
Andi remelejuk a stagnalas utan holnapra feljebb ugrik megint :)
KittyCat
2018-09-26 08:36:28

Mimike nagyon szèp a gőrbéd, nagyon szoritok! :)
mimike84
2018-09-26 07:59:03

Sziasztok :)

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok :)

A hőm ma igy...
Csináltam tesztet (Facelle) de hómező lett... Meglátjuk, majd pénteken tesztelek újra ha addig nem lesz semmi (remelem hogy nem lesz)
melyna
2018-09-26 07:40:44

Boldog szülinapot mimike!!! :))) hogy állsz? reméljük szép szülinapi ajándékod lesz ;)

Kitty nagyon szép!!! maradjon is így :)

erikasz már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz nálad!

Andi 7dpo lehet beágyazódás is.

Én ma így....rendszer kivette a tegnapit.Remélem megindul felfelé :)
Andi04
2018-09-26 07:32:05

Jó reggelt!

KittyCat nagyon jól néz ki a görbéd :) Bár nem vagyok szakértő, de nekem trifázisosnak tűnik :D

Ismét a segítségeteket szeretném kérni, ez a hónap tiszta őrület....
Tegnap elkezdett görcsölgetni, szúrkálni a hasam, alul középen, de nem úgy ahogy menzesz előtt szokott, hanem inkább ilyen húzódás szerűen. Majd elkezdett fájni a derekam, egyre erősödően, lüktetve és estére annyira felerősödött, hogy hajnali kettőig nem tudtam tőle aludni. Már folytak a könnyeim, annyira fájt, végül muszáj volt bevennem egy fájdalomcsillapítót, amitől enyhült annyira, hogy el tudtam aludni és reggelre elmúlt. Most érzem, hogy hol fájt, de inkább olyan, mintha elfeküdtem volna, vagy valami. Tegnap óta elég bő vizes folyásom van. Mi a fene lehet ez? Már komolyan azt hittem, hogy vesekövem van, vagy valami, de az nem múlik el így....
erikasz
2018-09-26 07:27:41

Jó reggelt !:)
Először is kívánok....Erőben egészségben sok boldog születésnapot Mimike !!:)
Én ma igy :)
KittyCat
2018-09-26 06:55:37

Mimike Boldog Születèsnapot! :)
Mit mértél, teszteltél?
KittyCat
2018-09-26 06:53:59

Jó reggelt!
Én ma így.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!