Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica :Az a méhnyálkahártya vastagság az a ck.6 napján jó !
Valaki örülne aki babát szeretne mert a ck. 14 napjára megfelelőre nő mire van az ovu !
De azt nem értem mért ugrál a hőd ilyen nagyokat !
melyna
2018-09-25 16:16:45
erikasz köszönöm!
GőVica menszi után vagy,vagyis levált a nyálkahártya így az jónak számít. ezt találtam neked:
Közvetlenül a menstruáció után az endometrium homogén, 1– 4 mm vastag. Ahogy az oestrogen szintje nő, a proliferáló endometrium három rétegűvé válik és a vastagsága eléri a 7–10 mm-t. A tüszőrepedés után az endometrium echogenitása növekedni kezd, a basalis régióban kezdődő folyamat a lutealis fázisra az egész endometriumra kiterjed, miközben annak vastagsága eléri a 8–16 mm-t.
teszteltél? mi lett? amúgy elég érdekes amit a rendszer berakott...
GőVica34
2018-09-25 14:33:25
Sziasztok.Én igy.Telhesen megkavarodott a görbém.Mensi helyett is ezt jelöli...nem értem.Mindjárt csinálok egy LHt.
Tegnapi 4.5mm endometrium az jo ilyenkor?
erikasz
2018-09-25 10:27:50
Most szabin vagyok ..nem dolgozom a héten .
erikasz
2018-09-25 10:25:22
Melyna :Ha a folyás tegnap krémes akkor megtörtént az ovu ...utána vizes is szokott lenni !
Vagyis jobban értsd ovu megtörtént ha krémes utána rá 1 .2 nap vizessé változik !
erikasz
2018-09-25 10:13:33
Melyna :A bőr hőmérséglete nem lehet több mint a szájé !
Van a nyelv alatt a hőközpont és oda kell helyezni oldalra a nyelv alá kell szorítani !
melyna
2018-09-25 09:57:58
erikasz meglátom mit mérek holnap aztán ha úgy van kiveszem. ugye maradtam a szájban mérésnél,lehet ez is gond...bár eddig szépen kirajzolódott minden. Ami viszont nekem furcsa,hogy még hónaljban is többet mérek :O igaz csak 1fokkal...tegnap cseréltem elemet a hőmérőben,de szerintem az nem lehet gond. Most leteszteltem,mert kíváncsi voltam a különbségre...ez lett:
Száj: 36,10
Hónalj: 36,20
Hüvelyi: 36,90
0,8 tized fok eltérés száj és hüvely közt....anno 0,4-0,5 volt mikor megnéztem. Ja és tegnap krémesebb folyásom volt...ma meg megint vizes. Keresgéltem neten,de semmi használhatót nem találtam :( na bocs hogy ilyen sok voltam :D
erikasz
2018-09-25 09:36:10
Vica :Hogy vagy ?
Irtad ,hogy a dokinál voltál és minden rendben talált !
Ennek örülök nagyon ! :)
Nem mérsz már ?
Mert nem látom a görbéd !
Hogy állsz ?
erikasz
2018-09-25 09:30:57
Melyna nekem 3 nap folyamatosan magas hőm volt ..de neked csak kettő ...ezért vedd ki a hőt !
erikasz
2018-09-25 09:27:29
Melyna :Inkább ved ki a mérést ..mert ez valószínűtlen ..lehet rosszul mértél ..holnap meglátjuk mit mérsz... a gép is kivenné ..attól függ holnap mennyi az érték !!
Valaki örülne aki babát szeretne mert a ck. 14 napjára megfelelőre nő mire van az ovu !
De azt nem értem mért ugrál a hőd ilyen nagyokat !