Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Lehet hogy igazad van ...mert eddig a bal oldalt fájt most a jobb oldalt szurkált tegnap és most is méhnyak fent és vizes folyásom van és nyitva félig a méhnyak ..hátha megreped most a jobb oldalon ...a hőből kiderül holnap !
Olyan szépen lassan emelkedik a hőm ..bízok benne ..mert akkor megjönne..vagy nem ?
GőVica34
2018-09-30 09:28:55
Sziasztok.
Én igy.
Még ma reggel is pozitiv volt az LH teszt.
Lion86
2018-09-30 09:19:44
Erikasz, most, hogy így nézem, hogy egyik hónapban jó, másikban nem, lehet, hogy nálad is az van mint nálam. Anovulációs ciklusom akkor szokott lenni, amikor a bal petefészkemben kéne tüszőrepedésnek lenni, de ott gyakran nem tud megrepedni. Volt hogy jóval később, de volt ovum, a bal oldal fájdogált, de nem repedt meg a tüsző és két héttel később a jobb oldalon éreztem és a hőm is felment. Na a lényeg, hogy lehet, hogy neked is az egyik petefészked vacakol, de a másik tökéletesen működik.
melyna
2018-09-30 08:42:46
erikasz akkor úgy is lát majd a doki....hátha lesz valami. Tudom minél idősebbek vagyunk annál kevesebb peteérés van.
Kitty amíg fent vagy addig nincs gond :) ilyenkor a stagnálás semmiképp nem jelent rosszat ;)
KittyCat
2018-09-30 08:19:37
Erikasz bár úgy lenne... :)
Lion86
2018-09-30 08:18:41
Augusztus óta nem használok ovutesztet, nincs is itthon és ma nem tudok venni. Tegnap este voltunk együtt, úgyhogy ha ovu lesz/volt az esély megvan, majd a hőből kiderül.
erikasz
2018-09-30 08:10:48
A másik hónap
erikasz
2018-09-30 08:10:15
Melyna : A cukor csinálja ..nézd az egyik görbém ilyen a másik már normális és ovu is van .. szerintem ennyi évesen minden hónapban nincs ovu ez is olyan hónap ...sőt biztos ..vagy akar lenni csak nem tud !
Kitty :O ...de szép a görbéd a stagnálás nagyon jót jelent ...megfogant a katona !!:D
Melyna : Nézd a görbém az egyik ilyen ..rá következő meg gyönyörű !
erikasz
2018-09-30 08:01:13
Lion :Csinálj LH tesztet délután lehet ovu !
Melyna : ebben a hónapban kell mennem ismét rákszűrésre ..mert nem volt jó a citologiám !
Olyan szépen lassan emelkedik a hőm ..bízok benne ..mert akkor megjönne..vagy nem ?