Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
erikasz remélem igazad lesz! Holnap minden kiderül! Soha nem volt barnázásom...mindíg megjött és kész. átlagban viszont 28napos a ciklusom. Múlt hónapban volt az eddigi leghoszabb normális ciklusom. Amúgy én is néztem,hogy ez a hónap bíztatóbb lenne mint az előző,de most eléggé megijedtem letörtem ettől a barnázástól :( amúgy a délutáni alvás után mért hő mennyire mérvadó? Fáradt lettem elaludtam :D kb 3órát aztán mondom mérek 1et,végül is mind1....36,7lett.
erikasz
2018-09-30 18:59:27
Melyna ez a görbéd biztatóbb mint a múlt ciklúsod !
Mivel itt az emelkedés rögtön 0,4 tizedet ugrott !
Multkorinak 5 nap kellett hogy elérje ezt a magasságot !
Nézd csak meg !!
erikasz
2018-09-30 18:54:48
Melyna :12 a lutelárisod lehetetlen ..lehet a beágyazódási leesés van olyan akinek 2 nap is van barna és piros vér olyankor, de nem olyan erősségű mint a menszi !
Holnap a hőből ki fog derülni ...meg lehet nem is lesz több barnázás ..vérezgetés csak most van !
melyna
2018-09-30 18:44:34
erikasz elég erős sötét barna,de betétig még nem ér le.
Múlt havi
erikasz
2018-09-30 18:30:41
Melyna :Ezt nem hiszem el !! :O
A múlthavi görbéd milyen volt ,tedd már fel ?
GőVica34
2018-09-30 17:54:26
Hú csajok nekem olyan erős folyásom van és úgy szúr a jobb oldalon...nem birom..ez lehet esetleg tüszőrepedés is?De a tesztem nem tudom eldönteni halványabb e avagy sem.
melyna
2018-09-30 17:18:47
Nagyon csalódott vagyok :( ha nem is azért mert megjött (persze azért is) de hogy a luteális 7 vagy 8 napos (pontosan nem tudom honnan vesszük) az bajt jelez :( pedig ittam a teát is szorgosan..... hát most........ :(
melyna
2018-09-30 17:13:15
Hát lányok nekem megjött :((((( igaz még csak kevés barnás.....viszont tuti nem beágyazódási mert szerintem annál több :(
Sziszi259
2018-09-30 11:04:11
Sziasztok!
Én ma így. Elég fura, hogy megint nem ment fel a hőm. Kíváncsi vagyok a holnapi mérésre .
erikasz
2018-09-30 10:39:46
Lion :Végig nézegettem a bal oldalt szurkált akkor is mikor olyan ronda volt a görbém ..mikor szép volt a görbe a jobb oldalon ..!
Ha nem figyelmeztetsz nem is figyelem !
Köszönöm !
Tudod van olyan hogy írhatsz megjegyzést ...még jó hogy mindig írok ..leírom ha fáj a fejem .hol szúrkál a petefészkem ..hányinger ..derékfájdalom .bimbófájdalom hát és igy tovább !
Utána tudsz nézni mindennek !