Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi, nagyon szép :) Drukkolok, hogy a folytatás is ilyen legyen.
Lion86
2018-10-01 10:12:04
Lányok, arra viszont megint felhívnám a figyelmeteket, hogy a follikuláris fázisban fogyasztott nagy dózisú antioxidánsok (C, E vitamin) gátolják a peteérést.
A cikk, amit korábban is megosztottam:
http://m.life.hu/csalad/20110131-egy-tanulmany-szerint-meddoseget-okozhat-a-c-es-az-evitamin.html
Sziszi259
2018-10-01 10:07:58
Sziasztok!
Melyna sajnálom.... :(
Kitty mikorra nem várod? Jól jelöli a rendszer?
Én ma így. Ilyen még sosem volt.
Lion86
2018-10-01 10:07:37
Sziasztok!
Melyna, nagyon sajnálom. Előfordulhat, hogy nem repedt meg a tüsző, én inkább arra tippelnék, mert anovolációs ciklusban nekem is néha 1-2 napra feljebb ment a hőm és azt hittem megvolt, de aztán megint leesett.
Kitty, nagyon drukkolok, gyönyörű a görbéd :)
Erikasz, neked meg az ovuhoz drukkolok, jó lenne, ha történne már valami.
Vica, reméljük most már csak felfelé mész és vége a hullámvasútnak.
Mimike, örülök, hogy nyugodtabb vagy, majd írd meg milyen lett az eredmény.
Edit, eddig nagyon szép. Ha kiveszed a 17. napot, akkor is oda teszi? Nekem is tette már egyszer kétszer rossz helyre, hiába írtam be akármilyen plusz adatot.
Szerintem nekem megjönni készül, hamarosan kiderül.
erikasz
2018-10-01 09:47:08
Edit :A 18 napra LH pozitiv ...a 19 napra negatív igy írd be a grafikonban a ciklus napjára biztos berakja a gép ...szép a görbe egyenletes gyönyörűen emelkedik !:)
Edit90
2018-10-01 09:12:09
Èn most így állok. Nem jó helyre húzza be,mert a 18.napomon volt pozitív az ovu teszt,aznap èjjel lehetett az ovu,mert másnapra fentebb ment a hő. Mit csináljak vele,hogy jó helyre tegye?Èn is szedem az E vitamint a múlt hónap óta 400mg-ot naponta. Bele van írva,hogy lehetne 2-t is,de soknak tartom. Nekünk úgy tanították,hogy szinten tartására napi 100elèg.
Pár napja nem küld e-mailt,ha van hozzászólás a fórumban,pedig be van jelölve,hogy szeretnék. Nektek nincs ilyen gond?
GőVica34
2018-10-01 08:55:00
Mimike én azóta szedek mióta egyik nőgyogyász ajánlotta.Ez kb.lassan 1 éve volt.Napi 400mg de csak azért 1et szedek mert a Trimeszterben is van.Segiti a nyálkahártya vastagodását!Egész ciklus alatt ajánlott szedni!!
KittyCat
2018-10-01 08:34:14
Mimike én szedek a múltkori eset óta, de csak a ciklus második felében. Szintén 400 mg-sat ovutol pár napig minden nap, után már csak kétnaponta. AZtán majd meglájuk. Jó hallani, hogy nyugodtabb vagy.
Melyna sajnálom... :/
Vica szépen mész felfele.
Edit, többiek?
Köszi a szurkolást csajok!
mimike84
2018-10-01 08:23:23
Sziasztok
Melyna: nagyon sajnálom :((
Kitty: Neked drukkolok, szép a görbéd :)
Nem tűntem el teljesen, olvaslak azért titeket, csak nincs mit felraknom mert nem mérek... El sem hiszitek mennyivel nyugodtabban alszok, hogy nem azon agyalok még éjjel is, hogy vajon reggel mit mérek...
A mikulás most is kb 3 napos volt, abból 1 erős és két gyenge nap... mivel mértem, volt uvu tesztem is, arra tippelek, hogy a fogi-tabletta miatt nem épül fel a nyálkahártya elég vastagra ahhoz hogy megtapadjon a baba... igy ma vettem E vitamint és elkezdem szedni, hátha segít. Van aki szedi? 400 mg-ost vettem, van ahol azt írják hogy lehet kettőt egy nap bevenni, van ahol azt írják hogy egy is elég...
Ma várom a laborom eredményét, kiváncsi vagyok milyen lesz.