Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-10-07 13:53:21

Sziasztok!
Megjött, már reggelte egyébként vártam. Voltak mensire utaló jelek sajnos.
A 15. és a 16. ciklusnapon volt pozitiv clearblue digitalis teszttel.
Így 32 napos ciklus, sztem az mèg belefér.
Lion86
2018-10-07 13:40:37

A ciklus elején a Norcolut miatt volt magas, de utána nem jött meg mikor abbahagytam, hanem csak 9 nap múlva kezdett el csökkeni. Érdekes az biztos.
erikasz
2018-10-07 13:37:06

Lion: Amit elküldtem a görbéről az hogy magas a hőd a folikulárban az valamilyen gyulladást is jelent meg a menszikor is magas volt ...de remélhetőleg mivel csökkent a hőd ez rendbe jöhetett ..nagyon örülök !:)
Nekem is ilyen magas volt szerintem akkor gyulladás volt a szervezetben !
erikasz
2018-10-07 13:31:04

Lion :Szerintem meg ovu akkor ...de megmondanám hogy gyönyörű egyenletes jó darabig a görbéd nyugodtságot sugárzó ..pedig te nem vagy mostanában !
Lehet a gyógyszer hatása !
Lion86
2018-10-07 13:15:42

Az ilyen volt
Lion86
2018-10-07 13:15:03

Csináltam a héten 2 tesztet és negatívak, meg a méhnyak is lent volt mostanában, így ha valós a mai mérés, akkor ovu-gyanús a mintázat. Az előző görbén is fokozatosan ment le, de majd kiderül.
erikasz
2018-10-07 12:26:59

Lion örülök hogy érdekes témát tudtam feltenni és elgondolkodtató én is sokáig gondolkodtam mig megértettem !
Jól tetted hogy szét vetted a ciklusod ...szerintem a hasfájás ovu is lehetett és nem biztos hogy azért lett magas mert fent voltál !
Alig várom holnap mennyit mérsz !
Akkor igy hagyom a görbém a félfokokkal legközelebb be is fogom írni !
Vagy nem e terhesség a furcsa görbe ami neked van ..!
erikasz
2018-10-07 11:38:30

Anitacool :Nagyon sajnálom hogy megjött !:)
Olyan fiatal vagy még nincs veszve semmi nekem 4 évre jöttek a gyerekek a lány 6 évre és mégis tudtak együtt játszani !
Ha sírt a kislány sírtak a fiuk is ...nagyon jó érzés volt hogy látom imádják egymást ..még most is !
A nagy fiam 29 éves nős kitűnő tanuló volt villanyszerelő ,most éretségizni akar és főiskolára menni már 5 ötöse van büszke vagyok rá ...és feljár Ivetthez tanulni !
Megértelek teljes mértékben ...tudom milyen az hogy... várjuk és nem jön ez természetes nálad nem kell megijedni anyai ösztön ..mikor megjön és hullám völgy van a szívünkben ...lesz e még egy... vagy sem !
Elkeseredés... de arra gondolj mindig ...megfog foganni az a bébi ..sohasem arra hogy nem !!!
Már a ciklusod rövidül ..hamarabb van ovu ez már előrébb hozza a fogantatást !
Lion86
2018-10-07 11:38:03

Sziasztok!
Sziszi, most nagyon szépen alakul a görbéd, csak így tovább :)

Erikasz, én be szoktam írni a 0,05 fokokat is. Örülök, hogy most jobb lett a cukrod. Nagyon jó volt a tegnapi írás a hőmérsékletről, bár kicsit nehezen értettem néhol de nagyjából kibogoztam :)

Kitty, mikor volt pozitív ovuteszted? Nagyon furcsa, hogy ilyen hosszú a luteális.

Anitacool, örülök, hogy jól éreztétek magatokat és sikerült átlendülni a nehezén. Ilyen hullámok szerintem mindenkinél vannak, teljesen elengedni a dolgot lehetetlen, csak nem mindig ugyanolyan érzés a vágyakozás a baba után, néha lazábban vesszük, de a csalódás az mindig rosszul érinti az embert.

Én most éppen azon kattogtam reggel, hogy miért van az, hogy más PCO szindrómásnak van normális ciklusa és peteérése, engem miért épp ez a tünet sújt, hogy összevissza menstruálok és ritkán van pé-m. Jobban kiegyeznék egy kis súlyfelesleggel, szőrőkkel, pattanásokkal, de nekem ez jutott. Tegnap meg csokis kekszet ettem volna :D

Na most nem tudom mi történik, tegnap nagyon furcsa hasfájásom volt, nem tudom ez ovu lehetett-e vagy valami más gond van, éjjel meg fent volt a kicsi, úgyhogy holnap lehet, hogy kiveszem a mait. Szétszedtem most a görbét inkább ott, ahol másodszor megjött szeptemberben.
Anitacool
2018-10-07 10:51:59

Erikasz szerintem nem sokat nyom a latba fél fok. Remélem sikerül a cukrodat beállítani. Nekem megjött végül még tegnap reggel, nem szokott fájni, de most brutál szinten fájt, és a mennyiség is rengeteg. Gondolom az e-vitamin megtette hatását. Minden esetre nagy szövetdarabok is távoznak. Biztos nem volt gond a vastagsággal. Mára már túl vagyok a lelki részén, tegnap kirándulni voltunk, gyönyörű volt az idő, jól éreztük magunkat. Kíváncsi vagyok, mikor lesz pém, megint a 22. cn környékén, vagy később. Remélem az Inofolic hozta előrébb és most sem lesz annyira későn, mint szokott amúgy. Bár hogy őszinte legyek, most már szinte mindegy is, már nem kötődöm egy időponthoz sem. Most megint azt érzem, ha nem lesz testvére, az sem baj. Nem tudom, mik ezek a hullámok. Furcsa nekem is. Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, amiket írtatok nekem.
KittyCat mi történik vajon veled? Később lehetett péd? Fura, hogy lezuhant a hőd, de nem jön meg. Meg a hossz is nagyon kitolódott.
Sziszi nagyon drukkolok, eddig jól néz ki a görbéd.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!