Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-10-08 20:24:24

Melyna :Akkor megértem !:)
melyna
2018-10-08 20:17:43

Edit szép görbe :)

erikasz nem voltunk itthon a 7végén és nem vittem a lázmérőt azért nem mértem :)
erikasz
2018-10-08 19:28:42

Lion: Október 1 -én irtam is hogy piros volt ..be is írtam a menszit másnap barnás piros egy fél nap másnap semmi... azt hittem ovum lesz ,utána másnap bumm megjött rengeteg volt darabos nem !
Akkor igy néz ki a görbém ..ha beírom .
Most fáj a fejem derekam és a mellem megduzzadt !
Lion86
2018-10-08 18:06:30

Edit, én pont ezért mérek hüvelyben, nem bírnám a számban tartani a hőmérőt, főleg mikor bealszom még 10 percre, ráadásul sokkal pontosabb is, mert néha nyitott szájjal alszom.
Lion86
2018-10-08 18:03:30

Erikasz, ha az első nap is piros volt, akkor onnantól írd be.
erikasz
2018-10-08 16:32:30

Sziasztok !
Szerintem be kéne írnom október 1- től a menszit .mivel akkor jelentkezett... ez az ugrás engem megzavart és a méhnyak állapot és a tojcsi folyás !

Lion: Mit gondolsz ...egyik nap volt másik nap nem 3 napra nagyon megindult nekem hátrahajolt méhem van és lehet nehezebben indult meg ..volt már ilyen !
Nem tudom mi van a stagnálás mögött ...vagy készülődik ..vagy nem is tudom !!:(
Igaz nekem is volt már ilyenem és utána bummmm megindult felfelé !

Edit :Nagyon szép a görbéd !!:)
Én oldalra fordulok és tartom vagyis a párnán van a lázmérő a számban..de én 10 percig mérem !:)

Sziszi :A stagnálás biztató ...nagyon szép a görbe !:)

Melyna :Ovu közeleg ..mérni kell ,nem lesz biztos a gép az ovulációban és te sem ..ilyenkor ha lehet mindig mérj inkább, menszikor ne !

Edit90
2018-10-08 11:37:55

Sziasztok!
A hèten szabin vagyok,most tudtalak titeket visszaolvasni.
Lion,Erikasz le a kalappal előttetek,hogy miken mentek keresztül. Nagyon jó emberek vagytok,megèrdemlitek,hogy megkapjátok,amire vágytok.
Anitacool: sajnálom,hogy megjött,de örülök,hogy már tudod,hogy kell túljutnod rajta,ès még tudod gyógyítani a sebeidet. Új hónap,új esèly:)
KittyCat: Annyira sajnálom,hogy megjött. A görbèd alapján teljesen biztos voltam benne,hogy sikerült. Nèzd a jó oldalát,csak pozitívan előre:nagyon szèp görbèd volt,mostanra rendeződött a ciklusod,Az után... a következő lehet az igazi hónap;)
Sziszi: most egy cipőben járunk,tudom mit érzel most. Hosszú lesz ez a hèt...
Èn ma így. Ez most nem egy megszokott görbe nekem. Nem szokott így ingadozni a hőm,de megmondom őszintén lehet,hogy vannak benne mèrèsi hibák. Nèha alig bírom kivárni a 6percet,mert nem tudom úgy elhelyezni a lázmèrőt a számban,hogy ne kelljen nyelni közben,ne mozogjon ide oda,vagy ne fájduljon meg a kènyszertartástól az állkapcsom. Ma reggel a szokásos idöpontban 36,9lett,visszaaludtam,2órával később 37,2. Beírtam az elsőt. Tudom mèg így is magasan van,de zavar ez az ingadozás,pedig lehet,hogy semmi baj velem,csak bèna vagyok a mèrèsben:) ti ezt hogy oldjátok meg?
Sziszi259
2018-10-08 10:59:34

Sziasztok!
Köszönöm a drukkot! :)
Már tűkön ülök megint... Pedig még van egy hét...

Sajnálom Kitty... :(
Lion86
2018-10-08 07:54:43

Túl szép lett volna...
melyna
2018-10-08 07:33:26

Jó reggelt!

Kitty sajnálom :( olyan szépen alakult...
Sziszi csak így tovább :)
Lion hátha mégis ovu :) szurkolok
Erikasz jó korai neked...így nem tudunk együtt izgulni :)
Bocs hogy csak így röviden de 3 nap kimaradt :D Én ma így...6-7 napokon nem mértem

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!