Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2018-10-12 08:53:44

Edit hát igen én is hiába foglalom le magam, a szabad perceimben azért eszembe jut, hogy mi van ha pozitív lesz :) Remélem jó hírek lesznek jövő héten! ;)
GőVica34
2018-10-12 08:36:10

Sziasztok.
Erikasz ugyanannyit mint tegnap.De barnázok..
Sziszi259
2018-10-12 08:31:24

Tündérek vagytok! :))
Viszont csináltam egy tesztet,negatív... :/ kíváncsi vagyok mi lesz ebből...
Andi198729
2018-10-12 08:28:34

Kedves Edit90!
Köszönöm szépen a kedves szavakat, nem haragszom amiért kérdezel, sőt jólesik az érdeklődés. Még mindig gyászolom a kisbabámat, sokszor gondolok arra, hogy már 1 éves lenne, lassan járna... :( Nem tudom megbeszélni már senkivel ezt, mert mindenki unja, a család, a férjem, mindenki. Mert csak azt mondogatják, hogy legyek túl ezen, visszahozni nem tudom, gondoljak a másikra. Azért is jelentkeztem újból az oldalra, hogy itt legalább kibeszélhetem magamból. Mert itt ok olyan ember van, aki esetleg, sajnálatos módon átélt már hasonlót, valamint egy a célunk, az, hogy anyák legyünk. Próbálom elterelni a gondolataimat, belemenekültem a tanulásba, a munkahelyem mellett, hogy csak arra koncentráljak. Sokszor arra gondolok, hogy ez az anyaságról való lemondás is egyben. Ha látok terhes nőket, meg kisbabás anyukákat, gyakran gondolok arra, hogy nekem ez nem adatott meg, és lehet nem is fog. Én is keresem kétségbeesetten a választ arra, hogy az egészséges, jól fejlődő babánknak miért kellett meghalnia egy ilyen szerencsétlen baleset miatt, mint a köldökzsinór csavarodás. Úgy érzem, hiábavaló volt az egész maga a teherbeesés, kihordás, számtalan vizsgálat, és ráadásul a terhesség okozta a mióma kialakulását. Így az egész terhességből végül gyerek mégsem lett, csak a mióma, amit le kellett szedni.
Margaréta88
2018-10-12 08:26:18

Edit, Sziszi: nagyon szép a görbétek, biztatóak, úgy izgatott vagyok, mintha a sajátom lenne. Jó látni ilyen görbéket. :D Remélem hamarosan jó hírekkel jöttök! :)
melyna
2018-10-12 07:55:51

Jó reggelt!

Edit,Sziszi szurkolok nektek!! :)
erikasz Átszámoltam neked azzal amit Lion felrakott fb csoportba. Ha 36,65 a mostani érték akkor 36,76-ra jön ki az 1 órás csúszással :)

én ma így
Edit90
2018-10-12 07:54:00

Sziszi: kitartás,èn is szenvedek már. A takarítás,itthoni munkák napközben lekötnek,de azèrt ott motoszkál a fejemben ez is. Ma este jön az első adag vendèg,holnap lehet,hogy később kelünk,ès mèrni sem tudok. Vasárnap a második adag vendèg. Nekem jól jelzi most,èn is a 13.dpo-n vagyok. Az előző hónapban a 14.nap már kimutatta a teszt. Most nem fogok tesztelni,csak akkor,ha nem jön meg hètfőig,ès fent marad a hőm.
Sziszi259
2018-10-12 07:32:43

Jó reggelt! :)

Köszönöm lányok! :)

Edit köszönöm kérdésed, most már kezdek türelmetlen lenni :D Te hogy bírod? Ez az 5. hónap, hogy nézem a hőmet. 1-2. hónapban 14 nap volt, 3-4-ben 16... Ha így marad akkor keddre nem várom. Ma vagyok a 13.dpo-n. Egy nappal később volt ovu, mint ahogy a gép jelzi.
mimike84
2018-10-12 07:25:14

Sziasztok
Erikasz, siman lehet a korábbi kelés miatt, drukk hogy felfel vegyecaz irányt
Edit, Sziszi szép a görbétek, maradjon is igy, szoritok!

Nekem mára is maradt 36,1 a hő, de megjelent a tojasfeherjes nyák :) ovu tesztem elfogyott igy tegnap már nem tudtam nézni...
erikasz
2018-10-12 06:48:01

Edit ,Sziszi : Megindultatok felfelé ...drukkolok nektek ..Adja az Úr sikerüljön a csoda !:D

Vica :Most mennyit mértél ?

Melyna :Hát erre kíváncsi vagyok mennyi lesz az érték ma ...de szerintem jó magas !:)
Ovus kinézetű a görbéd nagyon !:)

Nekem tegnap óta krémes folyás megjelent ...szerintem megtörtént csak a hőm nem egyértelmű a korábban kelés miatt !:(
De azt nem értem ..két nap távol dolgoznak utána meg itt helyben ...a párom miatt kell hamarabb ébrednem !:(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!