Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok, drukkolok a luteálisban levőknek nagyon! Hajrá!
Mi folyton úton vagyunk, nem nagyon tudok olvasgatni. De majd becsatlakozom :-) Nálam még vagy 2 hét, mire kezdődhet valami.
fbara90
2018-10-12 13:21:07
Gratulálok Lion a jó hírhez!!! :)
Andi198729
2018-10-12 13:16:08
Ja, értem, akkor lehet, hogy ez a gond, a mostani próbálkozásunkkal? De amúgy a ciklusommal minden rendben, van peteérés. Endokrinológushoz érdemes fordulni ezzel?
KittyCat
2018-10-12 13:14:08
Szisztok!
Olvaslak ám benneteket, csak bolond heten van. Sziszi, Edit szívből kívánom... :)
Lion jaj de nagyon jó hír ez!
Andi üdv köztünk.
Nálam még semmi extra, ma múlt el a mensi.
Lion86
2018-10-12 12:49:08
Lányok! Pozitívan bírálták el a CSOK kérelmünket. El sem hiszem, ennyi ideg után. A fundamentáról meg megvan a véleményem, de a takarékszövetkezet, ahol a csok-ot igényeltük 3 nap alatt el tudta bírálni... Végre a karácsonyt már tényleg a saját házunkban tölthetjük :)))
Lion86
2018-10-12 12:21:45
Az FSH és az lh értékének közel azonosnak kell lenni normál esetben. Nekem meg az LH többszöröse az FSH-nak a PCOS miatt, de az sem jó, ha az LH ennyivel kevesebb, mint az FSH.
Andi198729
2018-10-12 11:31:20
Lion, mi a probléma vele? Mikor van arányban? AHM-t azt nem nézettem. De majd legközelebb azt is.
Lion86
2018-10-12 11:24:49
Andi, az FSH-LH arány nem igazán jó, hiába van tartományban. AMH-t nem néztek nálad? Azt ciklusnaptól függetlenül lehet nézetni, ha még nem volt.
Andi198729
2018-10-12 11:13:25
melyna, visszaolvasgattam a korábbi hozzászólásokat, és olvastam azt, hogy legutóbb barnáztál, és valamilyen teát ittál. Milyen tea? Én arra azt tanácsolnám, hogy állj le a teafogyasztással! Saját tapasztalat, mert anno, mikor az 1.babánkat terveztük, 2016 környékén, ittam cickafark teát ciklus 1. felében, meg 2. felében palástfüvet, és azt értem el vele, h. a normális, jól működő ciklusomat felborította, pecsételő vérzésem lett tőle, és egyszer volt olyan hogy 19. napra jött meg, tehát felborította a peteérést, úgy, hogy nem is lett tőle, na akkor azonnal leálltam vele, és utána helyreállt, és a következő ciklusban jött össze a baba, teák nélkül. A teákat csak akkor szabad, ha valamilyen hormonális probléma van, és azt kell kezelni, arra jók, de ha nincs probléma, a teafogyasztás majd okoz.
Andi198729
2018-10-12 10:44:19
Annyit szeretnék megosztani veletek, hogy voltam ciklus 3. napi vérvételen, csináltattam hormonsort, hogy meggyőzödjek arról, hogy hormonálisan is rendben vagyok-e, a doki nem írta elő, de én egyénileg csináltattam, mert kíváncsi vagyok, az értékek:
Szerintetek ezek rendben vannak, ezek az értékek, van hozzá kiértékelés, és amit olvastam TSH FSH LH az normális érték, csak az ösztradiolban nem vagyok biztos, hogy esetleg nem alacsony? Semmilyen eltérést nem jelöltek amúgy. Majd megyek 21. napi vérvételre is, kíváncsi vagyok a progeszteronra. Annyiban megnyugodtam, hogy a doki mindent rendben talált az UH-n, semmilyen elváltozás, normális méhnyálkahártya vastagság, de gondoltam, meg akarok győződni, h. hormonálisan is minden rendben, mert ha esetleg van valami gubanc, akkor derüljön ki, és esetleg kapjak rá gyógyszert.
Csajok, drukkolok a luteálisban levőknek nagyon! Hajrá!
Mi folyton úton vagyunk, nem nagyon tudok olvasgatni. De majd becsatlakozom :-) Nálam még vagy 2 hét, mire kezdődhet valami.