Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-10-13 09:50:50

Mimike :Ne igyad , mert ki tudja ..a te ciklusaid jók !
Én ittam ... ugy lettem terhes ..de az én ciklusaim rövidek voltak 20 -21 naposak 46 éves voltam ...nekem a hormonjaim már nem olyanok mint egy fiatalnak !
Most édesburgonyát sütve , kesudiót mandulát ,lenmagot ,szezánmagot kefirt sütőtököt ,tökmagot ajánlom a lutelárisban én is azokat eszem abban minden benne van vas ,folsav .Bvitaminok E vitamin ami csak létezik ... hormonháztartást lenmag ,szezánmag egyenlő arányba hozza ...és a hal olajos hal !
Én is ezeket fogyasztom most ..reggel édesburgonya sűtve tök estére és magvas sütit sütök teljeskiörlésű lisztből és főzelékek párolt brokkoli azok a hormonoknak nagyon jót tesznek emelik a progit és az ösztrogént is !
mimike84
2018-10-13 09:25:57

Erikasz szépen felfele vette az irányt, igy maradjon :)
Én ma igy...tudom hiányos de nem mértem és nem is szándékozok, bár holnap még megnézem hogy valóban följebb megy-e... Elvileg megvolt az ovu :)
Most azon agyalok hogy merjem-e inni a palástfüvet vagy sem...
erikasz
2018-10-13 09:13:50

Melyna :Köszönöm ...reménykedek !:)
LH tesztet csinálsz ma ?
Nagyon ugy néz ki !

Vica :Dehogy fog megjönni még a DPO 4 napján tartól !
Stagnálás nagyon jó ...!
Vérezgetés hormon probléma tudod !!
Valami nincs rendben orvosolni kell ..!
Valamilyen állandó gyógyszert szedsz ?
Vitaminokat ?
GőVica34
2018-10-13 08:34:31

Sziasztok.
Stahnálok.De reggel már véres lett a wcpapir...megfog jönni.
melyna
2018-10-13 08:15:02

Jó reggelt!
erikasz szép! így maradjon :)

én ma így,még nem volt ovu
erikasz
2018-10-13 05:55:36

Edit ,Sziszi :Nagyon izgulok értetek ....drukkolok nektek babások legyetek mind ketten szép a görbétek ....Isten áldjon meg benneteket a várva várt babával !:)

Vica :Hogy állsz ?
Abba maradt a barnázás ?
Mennyit mértél ?

Melyna : Magasat mértél ugye ..megtörtént az ovu ?

Vissza fekszek, mert majd el alszom !:)
erikasz
2018-10-13 05:35:16

Jó reggelt !:)
Mai mérés 36.95 volt 1 tizedet hozzá adtam 37.05 lett ...megint 4.10 kor kellett kelni Kisvárdára kellett menni-e dolgozni ! :(
Holnap rendes időben mérek ...végre !:)

Lion86
2018-10-12 19:28:50

Erikasz, nagyon remélem :)
erikasz
2018-10-12 18:56:39

Lion :Tudom milyen érzés elhiheted ..nekem is voltak hosszú ciklusaim 50, 52 de mindig helyre jött hála az Úrnak ..neked is helyre fog !
Minden rendben a házzal boldogság meg van ...és ilyenkor a boldogság hormon helyre rázza a többit hormont ami elmozdult ...feszültség miatt !
Lion86
2018-10-12 18:38:25

Hát én nem tudom. Hol vizes, hol krémes folyásom van, a méhnyak általában középen, egyik nap puha, másik nap kemény, szúrkál mindkét oldalon napok óta , ma csináltam lh tesztet, kb. fele olyan erős a teszt csík mint a kontroll. Bármi előfordulhat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!