Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica :Mi azért vagyunk itt hogy segítsünk egymásnak ...igaz ?
Én és a többiek biztos nem fogják azt mondani hogy volt ...ha nem !
Kérdezd meg őket is ?
erikasz
2018-10-10 18:16:00
Vica : Ne haragudj ,de nem volt !
A rendszer sem talált ovu-ra utaló emelkedést ..sajnos ...és nem is jelölte be !
erikasz
2018-10-10 17:03:37
Lion :Drága van már valami ?
Hogy vagy ?
erikasz
2018-10-10 16:50:50
Andi :Hát csak emlékszel rám ...azt hittem nem !:)
Én nem adom fel 6 éve küzdök 49 éves lettem ,de csak ezt az évet adtam még lehetőségnek !
Nem tudom emlékszel e , de én is voltam ez alatt terhes 8 hetes terhességem elhalt ! 2016 március 8 án vették el !
erikasz
2018-10-10 15:57:17
Edit :A cukor miatt oktober 19 én kell menni ...de már nagyon alacsonyak az értékeim 4,7 5,2 4,8 reggel evés után 2 óra mulva 5, 4,7 most megint 4,7 volt !
A diéta és a cukor megvonással elértem a célom !!
Andi198729
2018-10-10 15:49:12
Erikasz, nagyon szépen köszönöm, emlékszem rád, írtam is már korábban, hogy soha ne add fel, az, hogy valaki idősebb még egyáltalán nem kizáró ok arra, hogy szülhessen, csodálom a kitartásodat, és a pozitív gondolataidat!Erre van most a legnagyobb szükségem, hogy segítsetek, bátorítsatok, mert azt hiszem a családom és a férjem már túllépte a tűréshatárt, hogy folyton ezt hallgassa, mindig csak azt mondják, ne tervezgessem a babát, majd lesz nekünk másik, ne számolgassak. Könnyű azt mondani, ha az ember szeretné, persze hogy minden esélyt megteremt arra, hogy összejöjjön. Főleg az a dühítő, hogy rendben vagyok, és mégsem sikerül. De azt hiszem sokan vagyunk így ezzel.
GőVica34
2018-10-10 15:48:11
Ovu tesztelek.Biztos hogy volt.És éreztem is.Sosem éreztem igy mint most ebben a ciklusban.Ez tuti hogy volt!!!
erikasz
2018-10-10 15:41:03
Üdvözöllek Andi198729 ! :)
Borzasztó amin keresztül mentél ,de itt vagy köztünk mi majd segitünk mindenben !
Vica :Ne haragudj ,de én ovut nem látok.... még nem volt !!:(
Nincs meg az emelkedett monoton a görbéd ...menni kellene sűrgösen vele orvoshoz az elmúlt ciklusodban sem volt ..és ha folyamatosan igy lesz nagy kárt csinálsz a petefészkednek ..még fiatal vagy !
Edit :Gyönyörű a görbéd ...drukkolok neked !:)
Sziszi :A görbéd gyönyörű azzal a pici eséssel ne foglalkozz !:)
Melyna :Ez ovu mindjárt... Apával tegnap együtt voltatok ?... remélem !
Nálam korom miatt kiszámíthatatlan az ovuláció ..más ovus jelek voltak.. de a hőm mászik fel ! :)
Az elmult ciklusban ovulációm nem volt... jó hosszú volt 52 nap !
Lehet most azért volt korán !:)
A gép hiába jelőlte be ..de szerintem a cukor csinálta az emelkedéseket !
Andi198729
2018-10-10 14:39:00
Sziasztok!
Én már régi csapattag vagyok, és látom sok új van, a régiek között szinte senki. A történetem a következő: 2017-ben lettem terhes, egy egészséges, jól fejlődő kisbabát hordtam a szívem alatt, minden probléma nélkül zajlott a terhesség, és a 31. héten köldökzsinórcsavarodásban meghalt a babánk, halva kellett megszülnöm... :( Azt a borzalmat amit átéltem akkor... A terhesség kihozott egy miómát, amelyet 2017. decemberében szedtek le laparoszkóppal, fél évet kellett várnunk az új babaprojekttel, kontrollon minden rendben volt, sőt rá 9 hónapra múlt hónapban szeptemberben elmentem rutin ellenőrzésre, ultrahangra, és teljesen rendben vagyok, nincs elváltozás, normális ciklus, megfelelő vastagságú méhnyálkahártya, viszont egyetlen szívfájdalmam, hogy nem esek teherbe, az orvos szerint ne stresszeljek, minden adott hogy összejöjjön. Higyjétek el, én is ugyanolyan csalódással élek meg minden hónapot, amikor tudom, hogy együtt voltunk a férjemmel, elvileg jókor is, és mégis megjön! Sírógörcsöt kapok a terhes nőktől, és kisbabájukat tologató anyukáktól, hogy már én is tologathatnám az 1 éves gyermekemet. Főként, hogy a nővérem is egyszerre volt velem terhes, és neki épségben megszületett a kisfia, úgy, hogy nem is tervezte, és nem is akarta, nem is örül neki, nyűgnek érzi. Próbáltam már úgy is, hogy ismét előveszem a hőmérőt, és használtam ovutesztet, anno ovuteszttel sikerült a babánk, de most valahogy nem akar működni, azt vettem észre, hogy mindig későn mutatja az lh szintet, amikor már túlvagyok az ovun. Aztán úgy gondoltam, leteszem ezeket, és csak úgy minden tervezés nélkül együtt vagyunk, de sehogyse jó. Egy új baba új értelmet adna az életünknek, főként, hogy elveszítettünk már egyet. Olyan sokat gondolkodom, hogy esetleg lombikozzunk, vagy örökbefogadjunk. Én már nagyon ott vagyok, hogy kezdek lemondani arról, hogy valaha is újra terhes lehetek, és babám születhet. Nagyon drukkolok mindenkinek! Hihetetlen, hogy sok nőnek hipp-hopp sikerül, és a legtöbbször olyanoknak, akik nem akarják, nem tervezik, és olyan sokan vannak olyanok, akik meg szenvednek, hogy legalább egy babájuk legyen. Ez az élet nagy igazságtalansága, miért nem működik úgy az élet, hogy mindenkinek egyformán sikerül, és mindenki boldog lehetne, hiszen az, hogy minden nő anya legyen, az élet természetessége kellene hogy legyen.
GőVica34
2018-10-10 14:38:40
Sziasztok.
Nálam ilyen a helyzet.
Peteérésem mar volt..elég keszekusza...
Én és a többiek biztos nem fogják azt mondani hogy volt ...ha nem !
Kérdezd meg őket is ?