Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool :Nézd milyen igy a görbém júhúúú! :)
Pontosan mikor ilyen jól haladok és szép a görbém ..pont akkor kell ilyennek lenni-e ..hogy nem tudok rendesen mérni !:(
Köszönöm neked aranyos vagy ?
erikasz
2018-10-12 14:52:51
Igy kell 1 egész tizedet?
Anitacool
2018-10-12 14:48:33
Erikasz, rendes időben egy tizeddel mértél volna többet :-)
erikasz
2018-10-12 14:43:08
Lion :Mit csináljak hogy 1 órával hamarabb ébredek kevesebb is az érték !
Csináltam LH tesztet hómező ..nem gondoltam hogy ilyen hamar lesz megint ..krémes folyás méhnyak fent !
Két napja igy ébredek mert párom messze dolgozik ...olyan borzasztó 2 nap távol, utána helyben, kétszer nem húzhatom az órát lehet 1 hónapig meg nem kell távolra menni !
Holnap is dolgozik de nem tudom mikor kell mennie csak ha hazajön !
Melyna :Kiszámolta de én nem tudom hogy kell 36.65 mértem reggel tegnap meg 36.7 mértem .
Itt a görbém .
erikasz
2018-10-12 14:33:24
Lion :Nagyon jó hír ...imát mondtam érted ..minden rendeződjön drága ..és a hír hogy sikerült nagyon boldoggá tett !:D
Most már minden rendben lesz a menszid is megfog jönni ..és síkerülni is fog a bébi !:)
Lion86
2018-10-12 14:30:01
Ja meg azt akartam még mondani, hogy az sajnos önmagában nem elég, hogy van peteérés. Nagyon fontos a kiegyensúlyozott hormonális háttér, a petesejtek minősége, stb.
Lion86
2018-10-12 14:27:39
Köszönöm Lányok! :) Még fel sem fogtam, annyi szenvedés volt már a ház miatt, hogy alig merek örülni.
Andi, nem kirívóak az értékek, de azért ez mégsem az igazi valahogy. Sajnos minimális eltérések is okozhatnak nagy galibát a hormonműködésben. Nekem pl. az IR-em olyan enyhe, hogy 3-ból 2 doki azt mondta, ez nem is az, de a PCOS bizonyítható a hormon értékeimből és az UH alapján és ez a betegség egyértelműen az IR következménye. Nagyon alapos utánajárás után válassz endokrinológust, mert sajnos sokan nem igazán értenek hozzá, hiába ez a szakmájuk. Az ösztrogén szint is kicsit alacsony, nem tudom mit mondana erre doki, de tényleg érdemes lelkiismeretes orvost választani, mert sokan elbagatelizálják a dolgokat. Legfeljebb kiderül, hogy nincs gond, de legalább megnyugodhatsz akkor efelől.
melyna
2018-10-12 14:17:18
Andi köszönöm!! :) Én is gondoltam a teára mivel előtte sosem barnáztam. 8napos lett a luteálisom is akkor :( Most nem fogom inni...rábízom a természetre :) amúgy csak a palástfüvet ittam.