Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt !
Elfelejtettem írni ...megint 1 órával hamarabb kell kelnem... Lion hogy kell ezt korrigálni ?
Most 4.10 kor kelek 5.10 helyett !
Már tegnap is igy volt ...hát ez a grafikon is csőd lesz !:(
Edit90
2018-10-11 21:44:01
Sziasztok!
Andi: Nagyon sajnálom,amin keresztül kellett menned.:( Én a mindennapi dilemmákat a méréssel,az ovutesztekkel, és a görbékkel kapcsolatban itt tudom megbeszélni,mert mindenki sokat segít. Nekem előző hónapban volt egy kémiai terhességem, csak egy kis dolog a tiédhez képest,mégis nehéz volt feldolgozni. Én egy olyan ember vagyok,aki nem tudja elfogadni,ha valaminek nincs oka. Kell lennie magyarázatnak, az igazságtalan,értelmetlen dolgokkal nem tudok mit kezdeni. Én az előző hónap végén kerestem az okokat. Mivel magamtól nem találtam meg,a férjem pedig nem tudott segíteni megnyugodni,így más kellett. Nekem van két nagyon jó barátnőm,velük tényleg mindenről beszélhetek. Egyiküknek a kisfiuknál úgy alakult,hogy rágondoltak,hogy legyen baba, nem védekeztek és már terhes is lett. Most 2 éves, 1 éve próbálkoznak a kistesóval, két vetélésen kívül semmi. Kivizsgálások, inszemre,és lombikra készülnek. A másik barátnőmnél sokáig nem jött a baba, túl vannak 5 inszemen,és 3 lombikon,mire sikerült,és most két csodálatos 6 hónapos kisfiuk van :) Velük minden nehézségünket meg tudom beszélni,mert Ők átmentek mindenen. Velük beszéltem meg,mi zajlott bennem. Talán nekem az is elég volt,hogy kibeszéltem magamból,nem tudom,de utána jobb lett. Neked van ilyen személy az életedben? Meg tudtad beszélni valakivel a fájdalmad? El tudtad gyászolni a kisbabádat Addig,amíg Te nem érzed készen magad a mérésekre, az ovutesztelésre, és a babára, addig lehet,hogy csak ennyi a probléma. Ne haragudj,ha túl személyeseket kérdezek,vagy mondok. Remélem minden kis történet segít Neked,amit itt megosztunk veled!
Sziszi: Hogy vagy? Mennyi szokott lenni a luteálisod? Nagyon szép a görbéd :)
Én ma így:
melyna
2018-10-11 21:07:43
2ik
melyna
2018-10-11 21:07:04
csatolom előző grafikonokat...ott is volt ovu előtt ekkora ingadozás mindkettőnél :)
melyna
2018-10-11 21:04:48
délelőtt délután tesztelek így nem maradhattam le a csúcsról :D görbe alapján valóban lehetett ovu.....meglátjuk hogyan tovább :)
Sziszi259
2018-10-11 20:35:09
Sziasztok!
Andi tegnap nem volt időm reagálni. Borzalmas amit át kellett élned, tekintve a testvéredet is... :( nagyon sajnálom! Remélem most már nem kell sokat várnod és jön a kis trónörökös! :) szerintem ha elengeded a merést, meg a tesztelést és csak szeretitek egymást a férjeddel az már elég. Nem szabad ráfeszülni,mert annál rosszabb. Pont tegnap olvastam az egyik fb csoportban, hogy egy lány kétszer vesztette el a babáit (5 és 8 hetesen) és le is tett a babáról, védekeztek, majd fél évvel később nem és meg is fogant a baba, már 12 hetes. :)
Erikasz szép nagy ugrás! :)
Melyna ez eléggé ovunak néz ki! :) lehet h majd csak holnap lesz pozitív, az emelkedés utan
GőVica34
2018-10-11 20:08:24
Nem volt/van ovum.Ez biztos.Ciklus végén járok.Már megfog jönni!!Barnázok is már.Ovum a 11.ciklusnapon volt amikor érztem 2napon keresztül és amikor pozitiv volt az ovu teszt.
erikasz
2018-10-11 19:47:25
Vica :A görbéd ?
Akkor tegnap volt az ovud !!!!
GőVica34
2018-10-11 19:39:18
Sziasztok.
Erikasz ma 36.9et mértem.
erikasz
2018-10-11 19:04:54
Mimike :Köszönöm !:)
A tegnap előtti is jó !...de ha ma együtt lennétek az még jobb lenne !
Elfelejtettem írni ...megint 1 órával hamarabb kell kelnem... Lion hogy kell ezt korrigálni ?
Most 4.10 kor kelek 5.10 helyett !
Már tegnap is igy volt ...hát ez a grafikon is csőd lesz !:(