Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-10-14 22:45:50

Sajnálom csajok :-(
Én mostanában mérni is csak hébe-hóba tudok :-) De sebaj. Felszaladt rám pár kiló, most új célom leadni azokat, elkezdtem újra edzeni, a jövőhetem az éttendem helyretételéről szól majd. Sok volt az “úton vagyok csak bekapok valamit” :-( Sajnos a tejtermelés sem viszi már a kalóriákat. Hát rólam ennyit :-D
Sziszi259
2018-10-14 18:13:05

Úgy néz ki, hogy nekem sem jött össze (megint..) ez a hónap..

GőVica34
2018-10-14 15:05:37

Edit szedtem már év elején is de az ára miatt abba hagytam.
Most durván 2 hete kezdtem újra.De a trimeszter nélkúl is barnáztam miota műtöttek.
Edit90
2018-10-14 14:16:47

Vica: mióta szeded a trimesztert? Azt olvastam róla,hogy sok nőnek pecsètelő vèrzèst okozott. Neked nem zavar be?
Nekem ma megjött. Tegnap délután már éreztem a tüneteit. Ez a görbèm olyan lett,mint a kèt hónapja,amikor ugyan így a bal oldal volt soron,mint most. 14nap luteálissal, 18.nap körüli ovuval úgy tűnik beállt nálam a rendszer. Már ennek is örülünk kell. Az èn törtènetemhez hozzá tartozik,hogy februártól nem szedem a fogigátlót,ès ez volt a 3.ciklusom,amikor volt ovu,ès mondhatom,hogy beállt a cikusom,ès szèpek a görbèim. Igaz,hogy február óta próbálkozunk,de július volt az első,amikor volt is èrtelme. A 3 rendes ciklusból pedig egyben már egy kèmiai terhesség is összejött. Nem vagyok elkeseredve,mert tudom,èrzem,hogy sikerül majd.i ilyen lett a görbèm:
GőVica34
2018-10-14 10:59:11

Nagyon köszönöm nektek!!!Én ma mindent elpakoltam.Csak a Trimesztert hagytam elő meg az E vitamint.Probálok ezen változtatni és ha igy sem jön akkor kivizsgáltatjuk magunkat!!
erikasz
2018-10-14 09:05:03

Jó reggelt !
Sziszi látom megindultál felfelé ...mondtam !!:)

Edit :Mennyit mértél ?

Vica :Nagyon sajnálom ...és kívánom mihamarabb babás legyél !
A hormon panel nagyon jó ,hogy kéred, legalább tudod minden rendben van ..vagy ha nincs !
Tudod amiben tudunk segítünk azét vagyunk itt drága Vica ...ne keseredj el jön az idő !

Én ma igy :
Igaz hogy 0.1 tized... még ilyet... ugyan annyit mértem !:)

Sziszi259
2018-10-14 08:07:44

Sziasztok!

Vica érthető, hogy szeretnél egy kis szünetet. Én is tegnap gondolkodtam rajta, hogy csak ovu tesztelek. Nekem kiszámíthatatlan a ciklusom, úgyhogy ennyi segítség kell. Mi még nem próbálkozunk, csak 9 hónapja. Engem már ez is megvisel a ciklusok végén... Tegyél le mindent ami stresszel. Pihenj rá, töltődj fel, és gyere vissza egy pozitív teszttel :)

Nekem ma picit feljebb ment, de ez a leesés, majd emelkedés szokásos menzesz előtt. Kedden kiderül mi van, de nem fűzök hozzá sok reményt, a negatív teszt után.
melyna
2018-10-14 07:33:31

Jó reggelt!
Vica sajnálom :) Tudom,hogy mit érzel! Én is jópárszor kimerültem sírtam...stb. Erre sajna szerintem nincs jó tanács :( Nem szabad feladni talán ennyi. Tartsatok szünetet egy kicsit 1-2 hónapot. Nekem mindíg az segített. Én most kitűztem egy időpontot,hogy ha addigra nem jön a baba akkor bizony irány a meddőségi klinika. Az a baj,hogy fiatalabbak már nem leszünk és az évekig tartó sikertelen próbálkozások is csak rontják az esélyeket :( Sokáig nem szabad várni szerintem,főleg ha első baba. Amit lehet vizsgálatot csináltass meg..esetleg gyógyszer...adj magadnak egy időt amíg így ezeket végigcsinálod,de ha nem megy,akkor én elmennék a helyedbe meddőségi klinikára.
GőVica34
2018-10-14 07:09:47

Sziasztok.
Nekem mára megjött.Már eléggé véres ami folyt pisilésnél.Ugyhogy ezt már annak veszem.Plusz a napokkal ezelötti barnázás is már annak a jele.Tudtam éreztem.A hőm is egy tizedet vissza esett.Több mint 1 éve próbálkozunk.Sok dokit megjártam.Májusban Clostibegyttel sikerült pedig a doki is alátámasztotta hogy van peteérésem csak rásegités kell a dolgokra...Nagyon nehezen birom ezt már.Most is pontosan 25nap után megjött.
Párom is kivan.Most korán reggel megbeszéltük leteszem a hőméröt nem ovu tesztelek csak a naptárt figyelem és a testem jelzéseit.Se cickafark se palástfűtea.Csak a Trimesztert szedem és az E vitamint is csak ciklus 2.felében fogom mert az is gátolja a peteérést!!Eddig nem zavart az sem ha a környezetemben valaki terhes lett.A napokban erre is elég érzékeny lettem.Sirtam mindenen ami rosszul esett.Nem akarok ilyen lenni.Ugyhogy probálok pozitivan viselkedni és változtatni magamon az életemen.5.én megyek orvoshoz.Akkor kérni fogok hormonpanelt 3.és21.napra!!Köszönöm hogy itt lehetek köztetek!!Ha valaki tud valami jó tanácsot adni szivesen fogadom!!
GőVica34
2018-10-13 14:21:54

Ciklus elején vettem új digitalis hőméröt.Nyelv alatt mérem.Máshol nem fogom.3műszakban dolgozom.Az orvosom azt mondta ez nem problema csak legyen meg a minimum 5 ora alvás.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!