Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna most csinaltam egy Facelle tesztet.Az már negativ.Csak most nem tudom melyiknek higyjek..
melyna
2018-10-26 11:34:36
Köszi a biztatást lányok! :)
Vica a kinai teszt lehet nem megbízható.... A facelle amit először csináltál az 25os. Expect teszt 30as muller rossmann dm barhol kapható. Próbáld meg azzal. 40es tesztet nem ismerek :)
Anitacool 2x is mértem nem hittem el.. Aztan huvelyben is megneztem hátha,de leszamolva a kulonbseget meg kevesebb is jött ki hüvelyin........ 1oraval kesobb meg mar marha melegnek ereztem magam, mondom akkor mérek 1et ami 37.1 lett.... Hát nem ertem mi van. Talán mar csak a holnap ad választ
GőVica34
2018-10-26 10:36:48
Raktam képet a csoportba.Még mai is pozitiv...Nem értem..
Anitacool
2018-10-26 10:06:29
Vica nem tudom, milyen érzékenységű tesztet használsz. Arra gondoltam, ha pl 20-ast, akkor 40-esre lehetne váltani. Szerintem megvolt az ovud, de pár nap és kiderül a valóság ;-)
Melina azt tudnod kell, hogy nem létezik beágyazódási leesés. Az ovu itán pár nappal jön egy második ösztrogéncsúcs minden egyes ciklusban. Ez nagyjából egybevág a beágyazódás lehetséhes időpontjával, de nem függ össze vele. Viszont ez a leesés nagyon nagy. Nem lehet mérési hiba?
Mimike, Józsa, drukkolok nektek!
Erikasz jól elhúzódik. Jövőhéten eljutsz azért hozzá? Pár napon nem múlhat semmi. Fel a fejjel, ezen ne idegeskedj! Nálam még semmi előjel... nem is baj, mert a férjem reggeltől éjszakáig dolgozik, most nem is nyúznám és csak lemaradnánk róla.. nem eröltetem, ha úgy jön ki... egyelőre stagnálok tovább. El nem hinném, hogy ilyen grafikon létezik, ha nem én produkálnám őket...
KittyCat
2018-10-26 08:18:16
Nagyon szèpek a görbèk lànyok! Szurkolok mindenkinek. Melyna nem szabad elkeserednu, sztem siman lehet beàgyazódàs. Csak pozitívan!!! :)
Jozsa85
2018-10-26 07:32:52
Erikasz:
Az a baj hogy én nem tudom megvárni a 18. napot, mert abba kell hagynom a progit ha a 14. napon is negatív a teszt.
Ez csak annyiból érdekes , hogy csomo mindenkinek csak mensi késés után kezd el látszani bármi is a teszten.
Ezen már én is gondolkoztam.
De az orvos ezt mondta.
erikasz
2018-10-26 07:27:29
Szép napot nektek megyek dolgozni !!:)
erikasz
2018-10-26 07:26:22
Melyna :Beágyazódás is lehet !!!
Ne aggódj ..de ha mégsem akkor a sárgatestel van baj ..azt meg az orvos helyre hozza hamar ...lehet csak ez a probléma !!
mimike84
2018-10-26 07:19:19
Vica szerintem is megrepedt, szép ugrás volt!! :)
Melyna, lehet beágyazódás, hoonapra felmegy tuti, drukkolok!!
Tesztet veszek ma és majd holnap megcsinálom ha addig nem lesz semmi, bizok benne
melyna
2018-10-26 07:10:11
Jó reggelt!
Mimike,Jozsa szépen álltok :)
Én ma szóhoz sem jutok :(((( Ilyen még nem volt eddig......4,5fok esés 8ik napon :O :(