Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica :Nagyon szép magasat mértél ..lehet korai a teszt !:D
Végre örülök hogy nincs vérzés !
Délután leszek megyek dolgozni ..majd írd meg mit mondott a doki !!!
erikasz
2018-11-05 07:15:07
Melyna :nagyon szép !!:D
Mindegy mennyit alszol csak pontosan ugyanabban az időben mérj és a 6 óra alvás meglegyen !:D
melyna
2018-11-05 07:06:26
Jó reggelt mindenkinek!
erikasz jó a cikk :) bár én 1200mg ot szedek C vitamint mégis rövid a luteális :(
Ma eléggé "magasat" mértem..... 7végén kb 6órát aludtam összesen és most sikerült 12-őt aludnom :D Ez befolyásolhatja a mai hőt?
GőVica34
2018-11-05 06:58:27
Sziasztok.
Nem sokára megyek orvoshoz.
Csináltam egy predictort full negativ.:(:(
Most reggel kopp kopp semmilyen folyásom nem volt.MÉG.....
erikasz
2018-11-05 05:59:31
Vica :Azért másoltam ki.... a lutelárisban szedjed pluszba... erősíti a méhet és növeli a progit kárt nem csinál !
C vitamin túlzásba vinni nem lehet ha igen hasmenéssel távozik !
Én a citromos langyos vizet iszom ...most 3 napig ittam hogy ,kitolja az ovulációt de igy is hamar lett ,és a Halojal kapszulát is szedem egy fél D3 vitamin ...A-Z mama... de azzal is leállok egy hónapra utána folytatom.
Én ma igy
GőVica34
2018-11-04 19:24:13
Erikasz ez naagyon érdekes cikk volt.
Nem tudom nekem segithete pluszban a C vitamin. A trimeszter meg az E vitamin mellé...:(:(
Nagyon elvagyok keseredve...
Sziszi259
2018-11-04 18:12:39
Margaréta én sem barnáztam ezelőtt soha, és aug.ban mikor teszteltem azt a halványát a 12. napon barnáztam. Remélem nálad szép erős lesz a teszt! :)
Margaréta88
2018-11-04 17:51:09
Erikasz: én inkább mensinek érzem, de bárcsak igazad lenne.
erikasz
2018-11-04 17:38:04
Margaréta :Jujjjjjj de boldog vagyok tudtam én ...beágyazódás 3 nap mulva tesztelhetsz ,de nem felejtkezel el rólunk megoszd velünk !!!:D:D
Tudom hogy nem fogsz ....!:)
erikasz
2018-11-04 17:34:38
Amandeen :De jó hogy jelentkeztél ....!:)
Nagyon sajnálom a hosszú ciklust ...látod mit találtam ?
Érdemes C- vitamin bombás ételeket enni és neked is ajánlom a gránátalmát,avokádó, édesburgonyát lenmagot szezánmagot .lila hagymát jughúrtot kefirt !
Ezek mind a hormonokra hatnak !
Változtass az étrendeden..... ilyen magas a luteláris hőm még nem volt ..az elmult ciklusban még 37.3 ,37.2 is volt a 6 év alatt ilyen értékeim nem voltak !
Már 60 kg vagyok a 67,5 ről ...kenyeret nem eszek már csak korpás zsemlét 1400 cl tartom... figyelek az étkezésre cukorra nádcukrot ,barna cukrot édesítőt használok 7 alkalommal eszek nagyon keveset a magvakat fogyasztom étkezések között mandula ,tökmag napraforgó mag oliva olajat 2 tk naponta !
Remélem minél hamarabb eljön az ovulációd ...és kívánom a Jó Isten minél hamarabb gyermekáldást adjon!
Végre örülök hogy nincs vérzés !
Délután leszek megyek dolgozni ..majd írd meg mit mondott a doki !!!