Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-11-05 16:29:00

erikasz meglátjuk holnap mit mutat a hőmérő.... örülnék már egy normális luteálisnak :) ma kezdtem az ovu tesztet az negatív
erikasz
2018-11-05 16:03:13

Melyna :Nem... 7 nap is tökéletes ovunak ...most lesz a luteláris hosszabb és sikeres ..mikor terhes lettem cikl.7 napján volt ovum !:D
Nekem is a délutáni ,hőm mindig magas ha megtörténik az ovu nekem a cikl.9 napján volt szerintem attól kezdve a délutáni hőm 37.2 -37.4 addig meg 36.7 -36.9 !
melyna
2018-11-05 15:49:48

Margaréta sajnálom :(
Vica nekem a papíron ciklus 2-5napja van úgyhogy az 5még belefér.
erikasz gyanús a dolog nekem is mert tegnap és ma is vizes folyás volt........ hát meglátjuk. Jelenleg 37 a hőm és ilyen csak ovu után szokott lenni :O előtte 36,30-36,50 között mozog napközbe. De az nem lesz korai?
Amandeen
2018-11-05 15:39:47

Gővica, ciklus 3.-5. napig lehet a hormonokat nézetni, tehát belefér az 5.nap is, viszont, ha ma már vérzel, akkor az 1. napnak számít, vagyis szerda, csütörtök teljesen jó vérvételre!
erikasz
2018-11-05 15:18:01

Angyal :Nagyon sajnálom hogy negatív a teszt ...valami gyulladás van nálad a magas hő miatt ,fogad nem fájt, torkod.nem csíp a vizeleted ...ha ezek közül egy sem ?
Vagy méhgyulladásod van,vagy petefészek !
Nem akarlak meg ijeszteni ,de valami nem stimmel ...jól érzed magad ?

Margaréta :Nagyon sajnálom !:(
De a következő sikerülni fog !

Vica :Már ma is vérzel... csütörtökön nyugodtan mehetsz !

Melyna :Szerintem ha holnap magas lesz a hőd akkor cikl 7 napján ovud volt !:)
GőVica34
2018-11-05 13:51:30

Sziasztok.Mai napot még nem veszem mensinek.De elég sok barnás véres folyásom volt betét majdnem megtelt.Egy jó nagy darab nyhártya távozott..:(:(De legalább kaptam hormonpanelre vérvételt.Talán a héten meg is tudom ejteni ha most megjön..De csak csüt.kellene neki vagyis nem kellene..de ha akkor jön akkor mikor mennjek mert a pentek meg csak a 2.lesz hétfő meg mar az 5.nap.Ha igy jon meg.Kivagyok teljesen...
Angyal88
2018-11-05 09:17:30

Erikasz:
Csináltam tesztet negatív lett.
Margaréta88
2018-11-05 09:04:26

Hát sajnos ma reggel megjött, úgyhogy új hónap, új remény!
GőVica34
2018-11-05 08:30:34

Végem van.23.ciklusnapon vagyok..elmentem wcre itt a korhazban..olyan nyálkahártya darab jott ki belőlem..meg vérezgetek...Ezt nem hiszem el..:(:(
Angyal88
2018-11-05 07:49:24

Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Erikasz:
Köszönöm, hogy ennyire figyeltél a görbémre. Ugyanott mérek, de ennyire nem is figyeltem a hőértékeket azt észrevettem hogy kicsit magasabb az előzönél és valóban 36,5 kb az alap, a vetélélésnek tudtam be, Hogy nem állt vissza de azt gondolod megmaradt tán a baba? Vérzés 4. napján negatívat teszteltem. Hát mit ne mondjak kicsit stresszes napjai vannak. Ma csinálok tesztet.

Mai mérésem:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!