Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jazmine :Most olvasom hiszen te szeded a Letrox -ot a pajzsmirigyre ,nem az csinált valamit ?
GőVica34
2018-11-05 20:30:34
Csajok..az E vitamint peteérés elött kell inkább szedni vagy peteérés után??Mindenhol mást olvasok,mindenki mást mond.
Ma elkezdtem a C vitamint pluszba.Plusz kaptam a gyulladásra Klion tablettat napi 2×2...
erikasz
2018-11-05 20:25:20
Jazmine :Nagyon örülök a citologiádnak remélem az enyém is jó lesz !:)
Az a hormon az Pajzsmirigy-, inzulinrezisztencia-vizsgálatot igényel... nagyon magas !
Stressztől is van !
Nekem a cukor ment fel az is a stressz miatt gondjaim voltak ...de túl kell magunkat tenni.. azzal nem oldódik meg semmi !
Gondolom neked is van ?
Jashmine
2018-11-05 19:50:26
Sziasztok!
A mult havi szép görbém után sikeresen időbe megjött.
Ma voltam be a mult havi hormon eredményeimért.
A nyárihoz képest az estradiol 742,00 pmol/L -rol 184,00 pmol/L lett.Ez jó!
A Letrox is használ. Az 5,24 mIU/L -rol lement 1,53 mIZ%L-re.
fT3 és fT4 -et most nem néztek mert a tsh erték 0.5- 2.5 mIU/L közé esik. A többi érték is jó.
Egyedül az FSH lett magas ami multkor jó volt :(
Most 27,1 U/L... referencia érték 3,00-14,00 U/L
Nem tudom ez mitől lett magas csak azt, hogy ez nem jó :( Valakinek van ötlete? Multkor 8.03 volt ez az érték ugyan így 4. napon.
Holnap megyek nyiregyre nogyogyasz endokrinologushoz...hatha az ad ra valamit :(
Viszont a jó hír még az, h megcsinálták a hpv tipizálást és az van ráírva "A mintában nem mutatható ki a mehnyakrák szempontjából magas kockázatu hpv ( HR-HPV) DNS jelenléte a CONFIDENCE HPV-X kvalitatív real-time PCR módszerrel."
Ez megnyugtató volt nagyon.
erikasz
2018-11-05 18:28:20
Fbara :Jupi ...de örülök hogy hallok rólad , hogy minden rendben ... ház is cakk pakk mindjárt kész !:D
Szerintem a lurkó arra vár... minden kész legyen... amikor megérkezik !!:D
A 14 -es .... az szerencsés szám ..most fog megfoganni !:)
A cukor az rendben van ...a körzeti fel sem írta a gyógyszert mert azt mondta bekómálnék !
Egyből vettem cukor mérőt evés előtt után mértem és 60 érték 6,1 re jött ki !
Megmutattam neki az értékeket .
Volt olyan munkából haza jöttem 4,4 .4,7 volt majdnem mindig !
Ugy hogy ünnepek előtt megismétli a cukor terhelésem és utána meglátjuk !
De a ciklusom rendeződött végre... csak ez a csúnya vírus HPV novemberbe 27 én megyek citologiai vizsgálatra újból, valami nyálkahártya koros elváltozása .
De tudom nem lesz baj ..rendben lesz !:D
Én is ölellek puszillak ..kívánom mihamarabb áldjon meg az Úr gyermekkel Barbara !
erikasz
2018-11-05 17:31:49
Ezt kimásoltam olvassátok el a délutáni hőről ...juppi igazat írtam és saját tapasztalat !:D
Esténként gyakran nő a testhőmérséklet - ez a fizikai aktivitásnak köszönhető. Ha meg akarja mérni a hőmérsékletet, ne felejtse el, hogy előtte legalább 3 óráig pihenjen a megfelelő eredmény érdekében. Ha már biztosan tud róla, hogy terhes vagy - a hőmérséklet a nap bármely szakában mérhető, mivel ez lehetővé teszi észrevehető eltéréseket időben, és tegyen lépéseket.
Este a hőmérséklet 37,2-37,6 fokos lehet terhesség alatt.
KittyCat
2018-11-05 17:16:38
Margareta én is sajnàlom, de îgy van új hónap új remény!
Erikasz de èrdekes, amit îrtàl. A c vitaminosis, illetvr a dêlutáni hő is. Ha valaki terhes, akkor egész nap állandó magas a hője?
GőVica34
2018-11-05 17:14:56
Reggelit sem mondanám vérzésnek.Inkább barnásvéres volt.És azóta meg semmi nincs...Nem értem mi lehet ez...
fbara90
2018-11-05 16:34:52
Azt akartam írni,hogy *minden gondolatunkat
:D bocsi.. kijavitott a telefon billentyűzete..
fbara90
2018-11-05 16:33:45
Sziasztok! Közben idetévedek én is, köszönöm az érdeklődést, én a 14. ciklust vezetem már, eddig még nem jött össze.. helyzet változatlan. Úgy néz ki most van valamikor ovum. A hozzáállásom változott egyedül,minden ciklusnak reményekkel teli indulok neki ahelyett hogy előre búslakodnék :) alakul a ház is, már nekiálltunk magunk a hideg és melegburkolásnak, minden gyermek ndolatunkat, erőnket és időnket felemészti! :D
Örülök a felbukkanó régi ismerősöknek! :)
Margaréta nagyon-nagyon drukkolok neked! :)
Amandeen szorítok nagyon hogy sor kerülhessen a stimulációra és végre nektek is sikeruljon!!
Ölellek titeket!
Lion mi újság a hàzzal?
Erikasz neked a cukor probléma rendeződött? :)