Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-11-06 07:35:19

Megyek dolgozni ! szép napot nektek !!:)
erikasz
2018-11-06 07:34:26

Melyna :Menszikor nagy volt a zuhanás érett a pete utána stagnált 2 napig megint leesett ! Meg volt !:)
erikasz
2018-11-06 07:32:30

Melyna :Meg volt ...hidd el !:)
Holnap be is rakja a rendszer !
melyna
2018-11-06 07:18:33

Jó reggelt!

Ma is 36,40-et mértem......szerintem ovu még nem volt meg,mert ahhoz alacsony,viszont ha nem volt még akkor meg magas ez az érték az alaphőmhöz
erikasz
2018-11-06 05:55:20

Ilyen lett ha a 0,5 tizedet kiveszem ...igy tökéletes !
erikasz
2018-11-06 05:52:25

Jó reggelt !
Nézzétek hová tette az ovut !:(
Már el sem hiszem ...én tudom cikl.9 napján volt ..mindent próbáltam !
Zárt volt a méhszáj teljesen cikl.11 .12 napján és leereszkedett magasból és ovus fájdalom volt cikl.8 napján menni alig birtam !
Hát egy értéket a 37.05 ezt csak 37.0 -nek irtam és igy oda rakta a rendszer ahova kell .!
Mondjátok azon a 0,5 tizeden múlott !!
Ilyen volt
erikasz
2018-11-05 22:34:40

Jázmine :A testben ami hormon van mind össze kapcsolódik ..ha az egyik nem jó befolyásolja a másikat mindegy milyen jelentéktelennek tűnő !
És ezek a hormonok is egyénfüggők mindenkinek más referenciája van !
Persze hogy függnek egymástól !
De az orvos majd mond valami okosat ...én szerintem lehúzatta az egyiket ,megnőtt a másik !
Jashmine
2018-11-05 22:13:55

Erikasz: A letroxot TSH-ra szedtem ami 5,4 volt.Most lement már 1,53ra. Az jo lett.Csak azt nem tudom ez befolyásolja az FSH erteket is? Ez az 1 ertek lett nagyon rossz :( Na de holnap a doki csak mond valamit.. Stressz a mai vilagba minden napra jut...Ha ezen mulik, akkor sose all rendbe a hormonszint :( Minden nap van valami ami fel tudja az embert idegesíteni :(
erikasz
2018-11-05 20:51:36

Ugy nyilal a hüvelyembe egész délután mintha tűvel szurkálnának fel ,de az még nem lehet hogy beágyazódás !
Mi a túrótól lehet ?
erikasz
2018-11-05 20:38:27

Vica :A premenstruációs szindróma - röviden PMS - tünetei hónapról hónapra megkeserítik a nők életét, holott könnyen lehet tenni a kellemetlenségek ellen.Az E-vitamin megfelelő mennyiségű fogyasztásával a nehéz napokról örökre elfeledkezhetsz. Az E-vitamin Az E-vitamint a 20. században fedezték fel, a zsíros anyagok, különösen a növényi olajok tanulmányozására irányuló kísérletek során. Arra azonban csak a hetvenes években jöttek rá, hogy tulajdonképpen egy, az ember számára is létfontosságú anyagot találtak. Azóta nemcsak az egészségügyben, hanem a szépségápolásban is létfontosságú szereplővé vált a tápanyag. Napi mennyiségként nyolc milligramm elfogyasztását ajánlják a szakértők, amit akár kapszulaként is bevehetsz, de természetes formában is fellelheted az E-vitamint. Sok található belőle a gabonacsíra olajában, de általában a növényi olajok is gazdagon tartalmazzák a vitamint, ezek közül kiemelendő az extra szűz olívaolaj. Ám a lazac és az olajos magvak fogyasztásával - dióval, mogyoróval és mandulával - is fedezheted napi E-vitamin-szükségletedet.
Még mire jó az E-vitamin? Az E-vitamin azonban nem csak az efféle női bajokra nyújt megoldást. Antioxidáns hatásának hála, óvja a sejthártyát és a szabadgyökökkel is leszámol, ezért daganatos megbetegedések ellen kifejezetten javallják a szedését. Betegségmegelőzés céljából is hatékony segítség lehet, ugyanis remek immunerősítő, javítja a szervezet oxigénellátását, sőt, a szív- és érrendszeri megbetegedések ellen is véd.

Mellfeszülés és rendszertelen menzesz ellen Kutatások szerint az E-vitamin csökkenti bizonyos szövetek érzékenységét az olyan hormonális változások során, amilyen a menstruáció is. Ezért szokták ajánlani a premenstruációs szindróma során fellépő kellemetlen mellfeszülés és - érzékenység megszüntetésére, valamint a többi kellemetlen tünet - például korai görcsök, fejfájás és rossz közérzet - enyhítésére is. A termékenység vitaminjának nevezett csodaszer azonban a rendszertelen ciklust is segíthet beállítani. Ezt a nevét onnan kapta, hogy megakadályozza a spontán vetélést, illetve a menstruációs váladék kiürülését is szabályozza.
Szerintem már elkezdheted !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!