Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm érdeklődésed Erikasz!
Igen erős ovu jelek egész nap fáj a méhem mintha kő húzná le, meg ma a bal tegnap a jobb petefészkem szúrkál. Fájnak a melleim is.
Sziszi259
2018-11-03 19:35:34
Ma 36.9 volt, csak elfejetettem beírni
Sziszi259
2018-11-03 19:34:29
Sziasztok! :)
Sajnálom lányok, hogy megjött... :( Remélem már nem sokat kell várni :)
Vica én sem mindig tudom mi újság, főleg, hogy mikor nyitott meg zárt :D a fent - lent, puha - kemény már megy nekem is! :D Figyelgetni kell és majd belejössz :)
Edit én általában azt szoktam mondani, hogy mikor pozitív a teszt :D próbáltam úgy is, hogy nem szóltam, de akkor meg a fáradság miatt nem jött össze, de ha szólok és fáradt akkor rá tudom venni :D
Angyal én femibaby-t szedek, c vitamint,d vitamint, és jövő héten veszek myo-inozitolt, ill. gondolkodom a q10-en mert állítólag jó hatással van a petékre.
Edit van, hogy eltéved a rendszer :) egy - két nap nem számít, főleg, ha tudod mikor van, és résen vagytok :)
Lion jobbulást kívánok! :)
Egyszer kétszer mértem ovu után, tudom, hogy nincs sok értelme, csak kíváncsi vagyok :D
Csak most nem tudom, hogy hány nap luteálist várjak 14 vagy 16... mióta volt aug.ban az a halvány pozitív tesztem, azóta 16 napos, előtte viszont 14 volt.... nah majd kiderül egy hét múlva
erikasz
2018-11-03 16:18:04
Vica :Jól teszed .mert ennek véget kell vetni ...vérszegény leszel a végén igy teherbeesés is nehezen fog menni !
Az egészséged nagyon fontos Vica !
GőVica34
2018-11-03 14:45:32
Hétfőre van időpontom. Citologiamert kell visszamennem
De ezt mar nem hagyom annyiban. Kérek vérvételt. Is!!!
erikasz
2018-11-03 14:41:56
Lion :Annyira sajnálom ..hogy beteg vagy ..mihamarabbi gyógyulást kívánok neked drága !
Anitacool :Hát igazán jól kitolódik az ovulációd !:(
Sajnálom hogy a férjeddel alig találkoztok ...de én is csak 27 én voltam vele és 1 ,2 án reménykedek hogy hátha tegnap volt ovum... mert nagyon szurkált a jobb oldalam 27 én a bal oldalt ...ezt csak az Úr tudja ...fog e sikerülni vagy sem !
Ő adja a gyermek áldást !
Vica :Ez nem természetes ez a vérezgetés ...nagyon sajnálom... ha van palástfű teád.. akkor az vérzés csillapító igyál egy pohárral !
Mihamarabb menjél orvoshoz !!
Anitacool
2018-11-03 14:11:13
Köszönöm Erikasz az érdeklődésed :-) Sajna egyelőre semmi jel :-( Viszont jövőhéten alig fogunk találkozni a férjemmel a sok munka miatt :-( Szóval nem reménykedem... Most már nagyon kitolódik az ovu, ez elkeserítő.
Lion gyors jobbulást neked!
Vica az utro csak akkor segít, ha progi hiány miatt van vérzés. Ez lehet, hogy valami más lesz. Dokidhoz jelenzkezz be!
GőVica34
2018-11-03 13:56:53
Szerintetek az mitől lehet hogy napi 3 szem utrogestan mellett most barnásvéres lett a bugyim.(azért az mert nem gondoltam hogy ez mellett is lesz...)Ugye Ovu után vagyok a 9.napon.Összesen a 21.cnapon tartok.Csüt.-re nem várnám...de hát....elvagyok kenődve..rossz kedvem van.
Lion86
2018-11-03 10:16:21
Köszönöm kérdésed Erikasz, igazából nem nagyon figyeltem magam, csütörtök óta beteg vagyok, engem is elkapott a hányás - hasmenés. Tegnap meg ma nem volt már azért olyan durva.
A görbémből ennyi van meg
Edit90
2018-11-03 09:12:30
Nekem most behúzta az ovut,de nem jó helyre. Tegnap este fèl9kor tudtam csak ovutesztelni,akkor egyforma volt a kèt csík. Nem tudom,ma hogy alakul,hogy tegnap volt a csúcs,ès ma halványabb,vagy ma mèg erősebb lesz,majd kiderül. De ma is dolgozom,csak este tudok csinálni.
Èn femibion1et szedek,E vitamint,inofolicot, ès ettől a hónaptól Q10et. A Q10et azèrt szedem mert az óraátállítás miatt hetekig nem tèrek magamhoz,fáradt vagyok,mint aki semmit nem alszik. Ez segít,ès a petèkre is jó hatása van:)
Igen erős ovu jelek egész nap fáj a méhem mintha kő húzná le, meg ma a bal tegnap a jobb petefészkem szúrkál. Fájnak a melleim is.