Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Én mostanában nem leszek.Nagyon magam alatt vagyok.Minden összejött most..Lelkileg és testileg is kivagyok merülve..kell egy kis pihi..
Mindenkinek drukkolok hogy még ebben az évben pozitiv teszt legyen a kezében.
Lion86
2018-11-06 18:17:02
Sziasztok!
Olvaslak benneteket, amikor tudlak, reagálni nem nagyon tudok az idegesség meg a fáradtság miatt (ezt most nem részletezném).
Sziszi, napi 4 gramm ajánlott, csak valami engedélyeztetési eljárás miatt van ráírva 1 tasak az Inofolicra.
Drukkolok mindenkinek, nagyon ránkférne már a babaözön :)
A görbém ennyi, semmit nem érzek, legalább az ovuteszt folyamatosan halvány, talán most lesz pé-m. Amikor összevissza erősségű, akkor nem szokott.
erikasz
2018-11-06 17:33:40
Jazmine :Voltál a dokinál ...mit mondott ?
Sziszi259
2018-11-06 16:58:32
Margaréta köszönöm! :) az enyémre az van írva, hogy 4 merőkanál az két gr. Szóval nekem az egy adag
Margaréta88
2018-11-06 15:44:58
Sziszi: én napi 2x iszom, egy alkalommal 2 adagoló kanállal, ami szerintem így napi 4g, és úgy az egy doboz 2 hónapra elegendő.
mimike84
2018-11-06 15:38:00
Sziasztok
Megvagyok én is... Görbém nincs mert nem mérek, ovu tesztet csinálok csak, tegnap még halovány volt, de még csak a 9. Napon vagyok...
Ma voltam dokinál, akinél annak idején is voltam, ill ő császározott.
A laboromra azt mindta hogy patika, de abban hormon értékek nem voltak, igy adott egy kémcsövet és kiírt egy hormon labort a 22. napon megyek majd. Azt mondta ha ott valami nem stimmel akkor elkezdünk vizsgálódni hogy mi lehet a bibi de szerinte nem lesz gond, csak a 6 év fogamzásgátló után nehezen tér észhez a szervezetem, remélem hogy igaza lesz :)
Olvastam a c vitaminos dolgot, hát én gravidát, e vitamint és ezres c vitamint szedek minden nap. A c és az e vitamint csak október óta...
Drukkolok mindenkinek akinek amiért kell, név szerint nem emelek ki modt senkit.
Angyal88
2018-11-06 15:37:30
Bocsi nem tudom miért duplázott.
Angyal88
2018-11-06 15:28:14
Üdvözlök mindenkit és drukkolok mindenkinek, hogy mi hamarabb babás legyen!!
Ma görcsölök és fájnak a melleim, krémes folyás szinte elérhetetlen kissé nyílt méhszáj.
A mai görbém
Angyal88
2018-11-06 15:22:26
Üdvözlök mindenkit és drukkolok mindenkinek, hogy mi hamarabb babás legyen!!
Sziszi259
2018-11-06 14:55:51
Sziasztok!
Aki szed inozitolt mennyit szed egy nap? Mert vettem egy port ami azt írja, hogy 2g a napi adag. De úgy emlékszem valaki dupla adagot szed, vagy az is 2g-t jelent naponta?
Köszi! :)
Mindenkinek drukkolok hogy még ebben az évben pozitiv teszt legyen a kezében.