Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-11-08 06:57:57

Most nézem berakta az ovut 5re............hát az lehetetlen
melyna
2018-11-08 06:56:40

Jó reggelt!

Sziszi nagyon szép a görbe :) így maradjon!!!
Lion felmegy az majd!!! Ilyen teszt mellett mint a tegnapi biztos megtörténik :)
erikasz kívánom,hogy visszamásszon a hő :)
Én ma így
KittyCat
2018-11-08 06:54:28

Sziasztok!
Sajnos új hónap indul, de elég pozitív maradtam. :)
Ki a következő a sorban, akiért izgulni kell?
Erikasz még bàrmi lehet.
erikasz
2018-11-08 06:45:59

Jó reggelt !:)
Nem csináltam tesztet azért mert felesleges ..leesett a hőm még jobban fáj a hasam és a mellem ,szurkál a jobb oldalam folyamatosan !
Elviselhető ...és képzeljétek tojcsi folyásom lett a méhem leereszkedett teljesen ..puhasága közepes mintha megjönni készülne ...hát kíváncsi leszek holnap mit mérek !
Lion :De jó ..már stagnálás ...szerintem megtörténik , mert tegnap pozív volt a teszt !:D

Sziszi :De gyönyörű a görbéd !:D

Sziszi259
2018-11-08 05:34:06

Jó reggelt!
Én most csak gyorsan beköszönök, nagyjából követtem az eseményeket, de csak délután lesz időm reagálni.

Én ma így... Nem tudom, hogy mi lesz ebből, mert ennyire sosem szokott fent lenni a hőm. Bevallom nem bírtam magammal :/ és tegnap délután ellőttem egy tesztet, persze negatív lett. Most viszont már ki kéne bírnom hétfőig, bár akkor már a 17.dpo-n leszek...
Lion86
2018-11-08 05:27:01

Jó reggelt!
Köszönöm Lányok :)
Ma még nem ment fel, de legalább nem ment lefelé :D Remélem holnapra felmegy. Majd csinálok ma is tesztet. Kicsit korábban keltem, de korábban is feküdtem le.
erikasz
2018-11-07 19:42:31

Lion :Ugy örülök hogy már jól vagy ...én is kívánom neked ebben a ciklusban babás légy !
Szépen mászik fel a hőd ,én ugy látom ovu lesz !
Remélem én is nem a testem szórakozik velem ,holnap is csinálok reménykedek hátha erősebb lesz !
Mellem a múlt ciklusban nem fájt ...most rettenetesen és a hasam is tegnap szurkált a hüvelyembe is nagyon mintha tűt szúrnának fel!
Jashmine
2018-11-07 19:41:17

Remélem, hogy minden rendben lesz, és csak ideiglenesen ilyen rossz az az érték.Arra is gondoltam, hogy ez a vervetel a multkori 48 napos ciklus utan keszult...lehet az miatt volt valami gond. Vagy a letrox lehuzta az egyiket es megemelkedett a masik :/ Kár, hogy nem lehet vagy 3-4 honapig minden honapban megnézni :( augusztusba a 8 jo volt...2 honap mulva 27re ugrott...erdekes...
Vetten D vitamint is.Valaki ott javasolta szedjek azt is.Megprobalom.
Sokmindent ugy se tudok mast tenni :(
melyna
2018-11-07 19:15:05

Lion én is hasonlókat kívánok neked :)
Kitty szorítok neked is nagyon! 7végén remélem örömhírrel jössz :)
erikasz semmi jel csak annyi,hogy méhnyak fent és nagyon puha. Azt nem tudom nyitott vagy sem...lh teszt hááát azt mondanám holnap pozitív lenne,de csapott már be :D Viszont holnapra már nincs :(
KittyCat
2018-11-07 19:05:58

Lion a hétvégén kiderül mi újság nálunk. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!