Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-11-08 19:36:53

Erikasz, nekem is volt ilyen, de anovulációs ciklusban szokott nálam előfordulni, hogy lent van és meg van dagadva a méhnyak és kemény, de nem tudom ez mihez köthető, vagyis melyik hormonhoz.
Margaréta88
2018-11-08 19:36:12

Sziszi: gratulálok!!!! :)
erikasz
2018-11-08 19:27:30

Lion :Nagyon sajnállak én is igy kínlódtam !
Holnapra megreped vagy az éjjel !
Képzeld nekem nagyon sok tojcsi folyásom lett a méhnyak majd kiesik belőlem teljesen lent van,zárt és közepesen kemény de megduzzadt még igy sosem volt ...és a hüvelybemenet össze dagadva alig tudom az ujjam be dugni !
Vagy megfog jönni ..de nem hiszem mert olyankor fent és középen szokott lenni és fokozatosan ereszkedik le .
Neked volt már igy ?

Vagy valakinek volt igy ?
erikasz
2018-11-08 19:16:18

Sziszi :Gratulálok ! :D
Már szerintem is mutatni kell a tesztnek valami halvány csíkocskát !:)
Jó magas a hőd a sárgatest nagy erővel progit termel !
Én is reménykedem holnap a magas hőben !:)

Lion86
2018-11-08 19:02:50

Köszi Erikasz, Sziszi :)
Sziszi, gratulálok :) És sok sikert a házkereséshez. A 15.dpo-n már azért mutatnia kell valamit reggeli pisiből, nekem a 17-en már délután is egyértelmű volt. Szorítok, hogy pozitív legyen.

Most már halványodik a teszt és brutális mensis görcseim vannak meg iszonyú feszülést érzek a méhem és a méhnyakam környékén. Alig bírok ülni, még a se...em is fáj :D Nagyon ajánlom ennek a tüszőnek, hogy megrepedjen, ha már így megkínoz.

Kitty, sok sikert kívánok az új ciklusban, sajnálom, hogy most nem úgy alakult.
Jashmine
2018-11-08 19:00:35

Sziszi259: Még semmit nem találtam arról, h lehetne vele lezdeni valamit :(
Sziszi259
2018-11-08 17:54:26

Vica remélem sikerül összeszedned magad, és pozitívan tekintesz a jövőbe :)

Jashmine a FHS-val nem lehet semmit kezdeni? :O Remélem minden oké lesz, és nem kell ez a procedúra a lombikkal... :)

Anitacool remélem megjön és tovább tudsz haladni a dolgokkal!! :)

Christi örülök, hogy jó dokit fogtál ki! :) Remélem sikerrel jársz!

Erikasz én sem látok semmit a teszten... :( de ami késik, nem múlik! :) Köszönöm! :)

Kitty sajnálom :( de új ciklus, új esély ;)

Melyna köszönöm! :) kíváncsi vagyok, hogy alakul a görbéd, és átrakja-e máshová az ovut.

Lion gratulálok! :) micsoda megkönnyebülés lehet! :)

Amandeen veled mi újság (ha jársz erre) ?

Engem a hétvégén eljegyzett a párom :)) ill. mi is ház/lakás keresésben vagyunk, nem tudom, hogy ilyen árak mellett mikor fogunk találni... :/
Lehet, hogy a 15. dpo-n csinálok egy tesztet, annak már mutatnia kéne vmit, nem? Vagy várjam meg a hétfőt, az már a 17. dpo lesz?
erikasz
2018-11-08 15:29:36

Lion :Olyan boldog vagyok a jó hírnek !:D
Hétfőn tiétek a ház végre ...most fogsz megnyugodni !
Lion86
2018-11-08 15:19:37

Végre elküldte az........... Fundamenta a pénzt az ügyvédnek. Hétfőn már a miénk lesz a ház :)))
Remélem végre minden szempontból felszállóágra kerülünk :)
11-kor még pozitív volt a teszt, bízom benne, hogy holnapra már túl leszek az ovun és katonák is bírják addig.
erikasz
2018-11-08 07:04:23

Melyna :Ez igen !:)
Jól meg ugrottál ..én is az 5 ckl.ra is gondoltam ,de neked ilyen korán nem szokott lenni ...ez lesz a nyerő meglátod !:D
Köszönöm, remélem vissza mászik holnapra .... remény az mindig van!:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!