Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, mintha én is látnám de tényleg furi. Drukkolok a holnap reggelihez!!! Hajrá Batman :)
melyna
2018-11-14 14:59:07
erikasz hát én is látom,de olyan furcsa a csík. Várom a reggeli tesztedet és szorítok most már még jobban :)
mimike én is így voltam tegnap aztán mára valamicskét felment :) holnapra felmegy a hőd remélem. A teszt sem 100%
Mondjuk nekem a reggelihez képest a mostani hőm nyugalmi állapotba 36,20 :( ezt nem értem....plusz krémes vizes "folyás"...
erikasz
2018-11-14 14:02:16
Csajok csináltam tesztet tegnap is ma is , de hűjét nem akarok magamból csinálni !:D
Gyógyszertári expet csak olyan sűrű a vizeletem rajta de látszik a csik a 12 DPO -n a 11 DPO-n nem.. ma láttam rögtön ahogy a pisi felszivárgott 2 db szemüveggel majdnem nagyítóval !:D
Ti mit mondtok rá ?
Most vizelet súgarast vettem X-epilt remélem reggel látszani fog rajta valami !
Vagy inkább az olcsóbb 2db X-epilből egyet inkább !
Hú micsoda szép görbék vannak, megy a drukk mindenkinek lányok!!!!
Én nem tudom most mi lesz, vagy ovu nélküli hónap vagy nagyon kitolódik az ovu most... Ma vagyok a 17. napon de a hőm lenn van 36,2-3 között ingadozik, ovu teszt negativ volt még tegnap, a mait még ugye nem tudom. Tegnap meg tegnap előtt is szurkált, feszült a hasam. Tegnap volt egy tojásfehérjére hajazó, átlátszó nyúlós nyákom, de egy törlésnyi és annyi...
Hétfőn mennék hormon laborra de igy akkor nincs is értelme elmenni, nem?
Most is olyan mintha meg akarna jönni...
Anitacool
2018-11-14 11:02:57
Lion, Erikasz, Melyna köszönöm :-)
Lion nagyon szépet rajzolsz most, tankönyvbe illő görbe. Nekem sosem volt olyan szép, mint most a tied :-)
Melyna gyanus, hogy megvolt az ovud :-) Holnap sok mindem kiderül :-)
melyna
2018-11-14 07:18:45
Jó reggelt!
erikasz nagyon szuper! Menjen is csak felfelé és szombaton gyere a pozitív teszttel :) A tsh-d elvileg határ érték alatt van...de ha a doki nem reagálta le akkor talán nincs gond vele!
Anita ez még csak az ösztrogén löket ;) Szép az a görbe és szép is marad! :) csak pozitívan.
Lion szép görbe :) drukkolok,hogy sikeres legyen a hónap!
Vica ne keseredj el!!! Bár tény,hogy a vérezgetés nem jó,de megcsinálták a labort és ha gond van helyrehozzák!!! :) Meg lehet ovu is ahogy mondták. Fel a fejjel!
Edit csináltál tesztet?
Én ma 36.6-ot mértem de előtte kicsit több mint 2 órával el kellett mennem pisilni.....ilyenkor mielőtt kikelek is mérek. Ezért a számított értéket írtam be
erikasz
2018-11-14 07:15:54
Csajok vagy ösztrogén löket volt nálam ...vagy igazán a gránátalma fájdalom csilapitó és a hőm az vitte le ?!!
Ez rejtély ..de ilyen idétlen kinézetű görbét mint az enyém .....huuuu!
Még ilyet nem produkáltam !:(
Lion86
2018-11-14 07:12:48
Köszönöm Erikasz :)
erikasz
2018-11-14 07:09:57
Anitacool :Köszönöm neked .. aranyos vagy ..reménykedek a másik fület is megrajzolom !:D
Nálad jön az ösztrogén löket ...holnap jó magasat mérj ...adja az Úr !!:)
Isten kezében vagyunk ő ad és vesz is !
Lion :Köszönöm !:)
Neked stagnál nagyon jó ..holnap nagyot ugorjon azt kívánom !:)
Melyna :Hogy állsz ?
Edit :Csináltál LH tesztet jóstesztként ?
Lion86
2018-11-14 07:05:42
De lehet, hogy tényleg ovu, neked korán szokott lenni, nem?
Erikasz, mintha én is látnám de tényleg furi. Drukkolok a holnap reggelihez!!! Hajrá Batman :)