Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool :A lányom fel sem akarta tenni ..azt mondta ...hogy néz ez ki csupa sárga !
Mondtam... holnap is sárga lesz... mert sűrű a vizeletem !:)
Olyan jó érzés ,hogy drukkoltok nekem én is nektek nagyon ...adná a Jó Isten mindenki terhes lenne most ...meg szűnne itt számunkra az oldal és jönnének újak... már mi régen itt vagyunk, váltani kéne !:)
erikasz
2018-11-14 18:34:36
Kitty :Köszönöm !:)
Anitacool
2018-11-14 18:32:53
Erikasz itt bizony van valami csíkocska :-) Drukkolok, hogy erősödjön :-)
KittyCat
2018-11-14 18:26:20
Dehogy nevetünk ki!
Ha megírod, már akkor is boldogok leszünk! ;)
erikasz
2018-11-14 18:20:19
Kitty :De a tesztet csak délután tudom felrakni ..mert a lányom szokta !
Ma elintézni valóm volt és szabin voltam ..azért nyugodtabb voltam ..de holnap csak megírni tudom ...ugy sajnálom !:(
Érteni már értem a feltevést csak egy a bibi !
Erős kezem van és az érintős képernyős telefont nem tudom kezelni mindenhova szaladgál a kép ha hozzá érek nem szeretem ..nekem egyszerű gombos telefonom van és nem is fényképez!:(
Remélem nem nevettek ki ..!
KittyCat
2018-11-14 17:52:02
Hü micsoda görbék!
Erikasz akkor engedd meg, hogy elmondjam:
Szerintem beléf költözött Batman:o :)
Vàrom a reggeli tesztedet nagyon!
Edit veled mi újság?
erikasz
2018-11-14 17:12:40
Fbara :Nálad van valami újság ?
A délutáni hőm 37.5 ..egy tizedet emelkedett ...nem hogy lejjebb ment volna !
Ebből én következtetek ..hogy holnap magasabb lesz a hőm ...mert ha megjönni készül akkor leesik 36.7 re de ez nem igy van !
Mindig feleslegesnek gondoltam a délutáni mérést ..de nem az 2 éve csinálom nem csapott be még .
erikasz
2018-11-14 17:06:11
Remélem nem vág át a teszt megint ...igazán hűjének érzem magam e miatt ..jó párszor volt már ilyen !
De most egyforma a teszt az elsőn is látni valamit, de a main meg kicsit jobban látható .
erikasz
2018-11-14 16:55:37
Köszi csajok....aranyosak vagytok !:D
Most akartam abba hagyni a mérést, ezt az évet adtam még magamnak többet nem ..fel is kell azt nevelni !
Nagyon sűrű a vizeletem ,pedig nem csip !
Már rajtam marad a Batman !!!:D:D
Nem veszem sértésnek ellenkezőleg !!:D:D
Mondtam... holnap is sárga lesz... mert sűrű a vizeletem !:)
Olyan jó érzés ,hogy drukkoltok nekem én is nektek nagyon ...adná a Jó Isten mindenki terhes lenne most ...meg szűnne itt számunkra az oldal és jönnének újak... már mi régen itt vagyunk, váltani kéne !:)