Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2018-11-15 06:41:53

Sziasztok!
Erikasz: továbbra is nagyon szurkolok neked,ott van az a csík a teszten. Próbálj meg erre koncentrálni,elterelni a figyelmed a gondokról. Biztos nagyon nehèz neked most,dw mi itt vagyunk,támogatunk ahogy tudunk.
Lion: jobbulást apukádnak! A görbèd nagyon nyugis:)
Tegnap nem csináltam jóstesztet. A ma reggeli nagyon nem akart összejönni,fel kellett kelnem hajnalban pisilni. Azèrt megcsináltam reggel,de nem lett pozitív. Na majd csinálok holnap is. A hőm ilyen:
erikasz
2018-11-15 06:38:16

Lion:Köszönöm !:)
Jajjjj...nagyon sajnálom ami történt apukáddal .. adj hálát az Úrnak hogy él !
Pontosan anyukádnak a születés napjára történt ...ilyet !
El hiszem milyen borzasztó napod volt !:(
Nagyon csodálatos a görbéd ...igy maradjon 9 hónapig !:D
Lion86
2018-11-15 06:26:30

Sajnálom Erikasz, remélem nem jön meg.
Én tegnap este apukámért mentem a kórházba, már csak akkor hívott fel, amikor begipszelték. Motorbalesete volt és eltört a keze és az orra. Ráadásul tegnap volt anyukám születésnapja, mozgalmas nap volt finoman szólva.
A görbém
erikasz
2018-11-15 06:16:13

Csajok pecsételek most reggeltől méhnyak fent és puhul szerintem ez menszi ...tesztet nem csináltam.. de a hőm picit felment !:(
Majd a nap folyamán kiderül ...a fejem kezdett fájni tegnap sok idegen is át mentem ..az ügyintézés alatt !
Írtam hogy a volt férjem milyen adóságokba tett engem még azt rendeztem, de mindent nekem kell fizetnem , mert az én nevemen van !
De Jó a jó Isten és majd megkapja a büntetését ..ugy is felelnie kell mindenkinek a tettéért !
Most ki lógott külföldre Londonban van... éli világát nem fizet semmit !
Engem és Albertot mig élünk a múlt kisérni fog ..hogy mikor lesz ennek vége a jó Isten tudja !!
Nem is zaklatlak evvel benneteket tovább sok síkert kívánok nektek és gyermek áldást..néha majd benézek hozzátok ... ha most megjön rendesen be is fejezem ,nem csinálom tovább elfáradtam nagyon, ugy lelkileg és fizikailag is !
erikasz
2018-11-14 20:33:19

Lion :Az jó ..hála az égnek .nekem is jó még alacsony is most 5,1 volt evés előtt utána 6,2 lett 2 óra múlva .
Igy is maradjon !!:)
Lion86
2018-11-14 20:15:13

Remélem így lesz :) Igen, mostanában egész jó a cukrom, 7, 4 volt a legtöbb ebben a ciklusban,de általában max. 6,5 evés után 2 órával.
erikasz
2018-11-14 20:05:09

Lion: Már nem kellesz tesztelni ..az ultrahang képet teszed a fa alá ...de nagy lesz a boldogság !:D
- eltudom képzelni ..látom magam előtt !!
Adja az Úr áldását rád !!
Rendben van azóta a cukrod ?
Lion86
2018-11-14 19:52:50

Köszönöm Erikasz. Igen, addig nem akarom elmondani, igazából UH képet akarok a fa alá tenni :) De ha most nem sikerült, elvileg van még egy esély karácsonyig, mert normál menetrend szerint dec. 12 körül lenne ovum és akkor kb. szenteste napján tesztelhetnék. De azért remélem akkor már nem kell.
erikasz
2018-11-14 19:15:17

Lion :Mindig csak pozitivan kell ..és az univerzum meghozza gyümölcsét .
Nagyon szép a görbéd ...várni kell rá... de akkor mindent bele adnak a hormonok ez meg is látszik...drukkolok nagyon sikeres ciklus legyen és szép karácsonyi ajándék ként ... két csikos tesztet a fa alá !!:D
De Lion ...hamarabb lesz a két csik ..nem is karácsonyra !
Mert mintha ugy olvastam volna a multkor ,hogy el akarod titkolni ?
Lion86
2018-11-14 18:59:07

Erikasz, szorítok nagyon a holnapi teszthez. Tényleg jó lenne már, ha elfogynának a régiek :)

Anitacool, te sem panaszkodhatsz, néha hosszú, de nagyon szép görbéid vannak, biztos csak az megfelelő alkalomra vár a gyerkőc, mert nagy baj nem lehet nálad :)

Én most valahogy eléggé beleéltem magam, hogy sikerülni fog, az ajándék Inofolicos babona miatt, meg a "korai" ovu miatt és amiatt is, hogy most nem szedtem szinte semmit. Remélem nem lesz nagy pofára esés. Ovu előtt nem is érdekelt a dolog, azt hittem nem is lesz most sem, de most nagyon rápörögtem a karácsonyi ajándékra :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!