Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2018-11-27 07:04:35

Margaréta: nem tudom már,hogy itt olvastam,vagy a facebook csoportban,de valaki írta,hogy a folandrol milyen jó. Pár hónap alatt sokat javított a spermakèpen. Biztos a párod is izgul,a stressz is ronthatja a dolgot. Szerintem kezdje el szedni,határozzátok el,hogy lombikra mentek ,akkor Ő is meg tud nyugodni ebben,ès amíg kèszültök a lombikra megfoganhat a kis csodátok:)
Erikasz: mèg csak a 10.ciklusnapon vagyok,nem dpo:(
Melyna: nekem is olyan 110körül szokott lenni,most 95/55 volt,pulzus is alacsony,56,ès 3kávè sem vitte fel. Ilyesztő volt
melyna
2018-11-27 07:02:47

erikasz köszi! Pedig mindíg attól féltem alacsony a hőm :)
Mimike nézd csak a hasonlóságot az én görbémmel :DDDD Jó a hő nem ugyan az, na de a forma :O szurkolok neked!
mimike84
2018-11-27 06:55:41

Sziasztok

Ma igy.... Hullámzok
Eddig ovutol a köv ciklusig ugy fájtak a bimbóim hogy kb ránézni sem lehetett.
Ez most is igy kezdodott de elmúlt, nem tudom miért...
Izgulok a doki miatt...

Erikasz csak igy tovább :))

Margaréta nagyon sajnálom de drukkolok hogy helyre jöjjenek a katonák és ne kelljen lombikra menni.
erikasz
2018-11-27 06:47:03

Melyna :A 0,45 magasság meg van igy is 0,4 nek kell lenni hogy terhesség meg maradjon ...neked az ovu 36.2 és a legmagasabb hőd 36.65 igy kell nézni !
erikasz
2018-11-27 06:43:35

Na látod Melyna nem kell az egekbe szökni a hőnek ugy is lehet teherbe esni alacsony hővel csak a luteláris hossz meglegyen !:D
Nekem sem volt magas hőm.. majdnem olyan mint a tied és babás voltam !:)
erikasz
2018-11-27 06:40:22

Melyna :A progiszintet kéne nézetned és a HCG szinted milyen magas ha terhességet kimutatta 1+2 hetet ...mást nem szerintem esetleg a vasat.. nehogy vérszegény legyél !
melyna
2018-11-27 06:36:04

lemaradt...
Edit sajna a vérnyomáshoz nem értek :( nekem mindíg alacsony volt 107-115 között. Neked mennyi volt? 9ik napon a terhesség nem valószínű,ha csak nem mégis az előző ciklusban volt,de mivel a teszt negatív így nem sok esély van rá :(
erikasz nagyon szépen állsz :) végre kibújt a tüsző is. hajrá
melyna
2018-11-27 06:31:23

Jó reggelt!
Köszönöm a kedves szavaitokat nagyon jól esnek :) Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Még egy darabig mérek,mert kíváncsi vagyok,hogy alakul tovább. Olyan kérdésem van,hogy ha magánba megyek vérvételre akkor ugyan úgy jó a 21-23napi hormon ha megnézetem, Vagy mit kellene?

Margaréta a gyógyszerről nem hallottam,de a fürjtojásról már igen :) Olvass utána,hogy mennyire és mennyi idő alatt fejti ki a hatását a gyógyszer. Mert akár több hónapról is beszélhetünk,aminek lehet eredménye sem lesz :( Ha lombik már megfordult a fejetekben és a doki is mondta,akkor én mindenképpen nekilátnék a helyetekben,hiszen az is azért több idő. Közben a párod szedheti a gyógyszert is, és akár megtörténhet a csoda :)
erikasz
2018-11-27 06:23:33

Itt a görbém javítva
erikasz
2018-11-27 06:21:30

Tegnap délután mértem a hőm ....mostam a lázmérőt és nem 36.8 volt rajta hanem 36.9 elnéztem ..tegnapi hőm 36.9 volt .
Át javítom mindjárt csak mutattam hogy álltam ....rossz a szemem nagyon azon meg hiába nagy a szám a vonalkák összefutnak 2 szemüveggel nézem meg most már !:)

Mimike .Vica :Hogy álltok ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!