Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz hajrá:) kivettem a ciklus első értékét ahogy mondtad, tényleg szebb :)
Ma igy, stagnál :)
erikasz
2018-11-29 06:17:17
Most néztem megint át rakta az ovut ..de itt még jobb lenne !:)
négy nap is volt tojcsi is és avu fájdalom ...a ciklus 12 napán vér petty a betéten ...az orvosnál vizsgálat után megint véreztem :(
erikasz
2018-11-29 06:10:18
Anitacool :Akkor minden rendben a vérképen !:D
Akkor nem tudom mért ilyen hosszú a ciklus ...kérdezd meg a dokit .
Lion :Hogy vagy ?Beköltöztetek már a új házba?
Mimike :Mennyit mértél ?
Melyna :Fejebb ment a hőd ?
Vica : Mi újság veled ?
Én ma igy :)
Anitacool
2018-11-28 20:01:38
Erikasz gondolom 56évesen már nem számított ilyenre. Ha kimarad a vézrés menopauzára gondolhatott. Minden esetre szívesen venném ha véletlen terhes lennék :-))) De nekem ilyen szerintem soha sem lesz, még tervezve is nehezen sikerül. :-(
Most minden hormonértékem, így az ösztogén is határértéken belül van. Tavaly ilyenkor aktív szoptatás mellett nem volt mérhető a mennyisége, úgyhogy most ennek már örülök :-)
erikasz
2018-11-28 16:43:15
Én ugy gondoltam a menszinél a 37.0 értéket ki veszem... mert a görbe igy furcsa kinézetű és nem olyan áttekinthető mint igy !
Mimike neked is ajánlom jobban kivehető a görbe azt az egy értéket vedd ki te is !
Igy fog kinézni az enyém
erikasz
2018-11-28 16:14:50
Mimike :Nagyon szép igy tovább !:D
Melyna :Már nem sokára feljebb fog menni a hőd lehet holnap már 36.7 is lesz !
Nagyon örülök ..hogy babás lettél !:D
Anitacool :Boldog vagyok hogy eddig az eredményeid jók .!..ösztrogén nem alacsony és a vas ?
Vagy azt nem nézték ?
Nagyon jó dokit fogtam ki ...legközelebb is ő hozzá megyek január közepén az eredményért .....de azt mondta lehet hogy nem is HPV !
Ő főorvos nagyon aranyos beszélgettem még arról vele,hogy szerettük volna párommal megtartani a babát ..de sajnos 8 hetesen elhalt tovább nem fejlődött !
Kérdeztem mi lehetett az oka ...mondta a korom is.. vagy valami rendellenesség állhatott a háttérben !
De ...olyat hogy 56 éves és 12 hetes terhes ..nem vette észre !
Hát ezen elcsodálkoztam ...látod ilyen idősen is babás lehet valaki !
Nem bánnám ha elkezdenéd a kamillát inni hamarabb jönne az ovu !
Lion :Micsoda még most indult be a vérzésed ...hát ez nem természetes !:(
Meg kéne nézetni magad ..nem e terhességből vissza maradjon valami !
Én ma igy : tegnapelőtt vérpecsét a betéten .vizsgálat után megint véreztem és csokis folyás lett kétszer a betéten ..még ilyet nem is tapasztaltam rákszűrés után !
Nektek volt már ilyen ?
melyna
2018-11-28 13:30:39
Hajrá Mimike :)
mimike84
2018-11-28 12:35:17
Sziasztok
Ma igy , még mindig utánozom Melyna görbéjét :)
Anitacool
2018-11-28 11:34:52
Most látom, a tegnapit nem írtam be még. Sebaj :-)
Újra indult az oldal, gyertek csajok :-)
Anitacool
2018-11-28 11:33:19
Erikasz örülök, hogy normális dokit fogtál ki! :-) Miért nem mertél a babaprojektről beszélni? Úgy tűnik ő segítőkész lett volna. Jajj te :-)
Lion nem mondod, hogy tegnap indult be a vérzésed? Nekem lassan el is múlik. Voltam tegnap 3. ciklusnapi vérvételen, meg pajzsmirigy hormonokat is nézettem. Tegnap meg is kaptam az eredményeket. December 11-én este megyek is dokihoz, aki endokrinológus, nőgyógyász. Kíváncsi vagyok, mit szól majd. Kóros eltérést nem látok, de nyilván ő ért hozzá, én meg csak netről okoskodok :-D
Angyal neked mindig ilyen magas az alaphőd? Mert így nehéz megítélni mikor volt/volt-e peteérésed.
Mimike örülök, hogy minden rendben :-) Nem kell ide plusz hormon, hamarosan babás leszel! :-)
Kitty a legszebb szülinapi ajándékot kívánom neked :-))) Mikulás hozzon + tesztet! ;-)
Én ma így állok. PCOS gyanú miatt izgultam kicsit, de az lh fsh arányom közel 1:1 lett. Az azért nem rossz hír. Csak akkor tényleg ötletem sincs a hosszú ciklusaimra. TSH miatt T3, T4-et is nézettem, de ott sincs semmi kirívó. Meglátjuk. Várom a decembert :-)
Indul a 18. hónap babaprojekt 2.0 :-)
Ma igy, stagnál :)