Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-11-27 06:14:11

Edit :Alacsony vérnyomás kora terhesség jele ..igaza volt a munkatársaidnak a 9 DPON vagy akkor még a tesztel várj ...majd később ...még a teszt sem mutatja de a test már reagál a terhességre !:D

Margaréta :Férjednek és neked minden nap gránát almát ajánlom sperma növelő és serkenti a progi termelést annak ellenére hogy ösztrogén tartalma sok egyensúlyban tartja a kettőt termékenység királynője !Meg a tojás fürj tojást kéne ennie a férjednek ,de jó a házi tyúk tojás is ha lehet nyersen vagy nagyon hígan vizben főve ajánlom !
A gyógyszert nem ismerem !

Én ma igy :)
Margaréta88
2018-11-26 21:22:07

Sziasztok!

Melyna: most már akkor én is merek gratulálni, remélem minden rendben lesz, vigyázz magatokra!!! :)
Anitacool sajnálom, hogy neked is megjött. :(

Nálunk sem fényes a helyzet, ugyanis a párom ma volt dokinál és hát nem igazán mondhatni jónak az eredményeit. Bár tavasszal már volt andrológusnál, ahol minden rendben volt, azóta hallottam pár negatív véleményt arról a dokiról és rávettem, hogy menjen el egy nevesebb orvoshoz. A mai eredmény alapján leginkább a lombik jöhetne szóba, de azt mondta, hogy ez javulhat (?), meg Profertilt kell szednie. Ismeri valamelyikőtök esetleg, várható tőle javulás? Januárban kell visszamennie, ha ott sem lesz változás, akkor irány a lombik, nincs mire várnunk.... :(
Látom rajta, hogy megviselte, bevallom engem is, de bízom a legjobbakban.
Edit90
2018-11-26 20:58:57

Sziasztok!
Melyna: most már halkan gratulálok,vigyázz magatokra,ès ne izgulj,fókuszálj arra,hogy minden rendben lesz:)
Anitacool,Lion nagyon sajnálom,hogy megjött nektek!
Volt már valaki közületek úgy,hogy egèsz nap alacsony vérnyomás,szèdülès kínozta? Lehet összefüggésben a ciklussal?
Nem tudom mire vélni ezt. Mindig inkább alacsony a vérnyomásom de annyira nem,hogy ne tudjak dolgozni. A kollèganőim azonnal azt kèrdeztèk,hogy nem vagyok e terhes,ezèrt este mèg tesztet is csináltam,ès nem vagyok terhes. Mi lehet ez?
Nem mèrek mèg,ma a 9.napon vagyok.
Anitacool
2018-11-26 18:09:15

Melyna ez szuper hír! Nagyon drukkolok, hogy ezúttal minden a legeslegnagyobb rendben legyen veletek! Problémamentes várandósságot kívánok neked! :-))) Csajok, folytassátok a sort! :-)
melyna
2018-11-26 18:07:49

Köszi lányok! :) Ugye nem baj ha maradok? :)
erikasz akkor mindent bele most :D
Mimike nekem is így kezdődött és furcsa volt....ezért teszteltem korábban :)
Nagyon drukkolok csajok mindenkinek! :)
mimike84
2018-11-26 17:20:48

Melyna, gratulálok :) nagyon drukkolok hogy ezúttal minden rendben legyen, csodás, nyugodt 9 hónapot kívánok :))

Erikasz én is holnap megyek dokihoz, elvileg a labor értékelésre, de ugye most már tudjuk hogy az ovu elötti érték .. meglátjuk mit mond, vizsgálni szerintem nem fog, viszont lehet elküld egy újabb laborra hogy most mi a helyzet...

Feszül, húz a méhem, néha van 1-1 szúrás de nagyon ritkán.
Hol azt érzem hogy mindjárt megjön, hol semmit...
Olyan nehezen telik el ez a várakozós idöszak
Amúgy ma holnap kéne megjönnie de a kitolódott ovu miatt ugye már nem igy van.
erikasz
2018-11-26 16:55:13

Vica :Az barátcserje tartalmú gyógyszer ...lehet hogy be válik, lehet hogy nem vagy megbolondul a ciklusod ..ilyet is irnak !
erikasz
2018-11-26 16:51:11

Csajok szerintem a tüsző most repedt meg ..vécére mentem és pici vérfolt volt a betéten ...jó sokáig kínzott ... nekem ilyen vérfolt ritkán van ovu-kor de most van igy tudom biztosra hogy megrepedt !:D
Holnapi hőmre nagyon kíváncsi vagyok !:)
GőVica34
2018-11-26 16:32:09

Dehogy kaptam meg.De már nem is akarok ezen idrgeskedni.Az a baj hogy sztkba mentem és mindig más doki van.A premenst meg azerr mondta mert mondtam neki a barnazast vérezgetést mensi elott már 1 héttel van.
erikasz
2018-11-26 15:37:27

Vica :Leletet kaptál ..kérted a vizsgálatot a vérezgetés miatt..vagy csak a hasára ütött és felirta a gyógyszert ..jó bunkó orvos az is ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!