Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-11-29 11:40:17

Sziasztok!

Angyal: ez a görbe csak tör a magasba, érdekes, hogy nem esett vissza a hőd. Kíváncsi leszek, mit mérsz a következő napokban.
Mimike, Erikasz: csak így tovább.

Nálam sincs semmi, várok, igaz reggel megint mértem, 37,0 volt még mindig. Vasárnap-hétfő környékére nem várom. De mint tudjuk, nem az számít milyen magasan vagyunk, nekem is jött már meg 37-nél...
KittyCat
2018-11-29 09:09:50

Sziasztok! Én jövőhèt vége felè nem vàrom.. :)
Ma vagyok a 22. ciklusnapon.
Nagyon szépek a görbèk lányok!!!!
Edit90
2018-11-29 08:15:21

Sziasztok!
Erikasz: Köszi a sok infót! Mindig alacsony szokott lenni a vérnyomásom,nem is azon ilyedtem meg,hanem hogy semmi nem segített,egèsz nap szèdültem,dolgozni alig bírtam. A férjemet megkèrtem,hogy masszírozza a nyakamat,utána már jobb volt este,azóta semmi,mintha nem is lett volna. Menni akarok a ciklus 21.napi vèrvètelre,akkor csináltatok pajzsmirigy hormon szinteket is. A háziorvosom nem tudott rá mit mondani,csak hogy pihenjen ki magam,biztos túlhajtottam magam. Mondjuk lehet,mostanában sokat túlóráztam. Holnap reggel kezdem a mèrèst,meg este az ovutesztelèst,ma vagyok a 12.ciklusnapon.
GőVica34
2018-11-29 07:40:02

Sziasztok.
Nem. Tudok mit irni. Nem mérek hőt. Megvagyok. Vérezgetek... Még nem jött meg.
Mindenkinek szép a görbéje!!!
erikasz
2018-11-29 07:28:44

Angyal teszteltél hátha terhesség ?

Edi:Hogy vagy ..jó már a vérnyomásod ...voltál orvosnál ?

Megyek dolgozni szép napot nektek !:)
erikasz
2018-11-29 07:11:42

Melyna :Nagyon szép !
A C vitamin a ciklust is rendezi és a progi értéket nőveli és a sárgatestet én már ezt régen írtam és előrébb hozza az ovut is !:)
erikasz
2018-11-29 07:08:53

Mimike Na látod mennyivel ..áttekinthetőbb az egész görbe ..a lutelárisra vagyunk mi kiváncsiak nem a menszi értékre ..az orosz oldalon menszi értéket be sem írják sokan !
Nagyon szép a görbéd igy tovább !:D
melyna
2018-11-29 07:07:13

Jó reggelt!
erikasz,Mimike nagyon szépek a görbék szurkolok értetek! :)
Anita összejön a kicsi hamarosan! Nem tudom nálam az segített vagy sem,de sose szedtem vitamit és most 2hónapja kezdtem el sima müllerest olyat amibe szinte minden megvan mint a terhesvitaminba csak jóval olcsóbb ,meg 1000es c-vitamint. Utána kezdett az ovum előrébb jönni. 20,18,majd most 16ik napra! szorítok!
Lion,Kitty,Vica,Margaréta mi a helyzet? meg akiket esetleg kihagytam :)
Angyal88
2018-11-29 07:07:00

Ez a mai görbém tegnap kicsit görcsölgettem
Angyal88
2018-11-29 07:05:57

Jó reggelt mindenkinek!
Lion: 36,5 az alaphőm az októberi hónaptol nem megy vissza teljesen akkor pozitívat teszteltem

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!