Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Mimike,erikasz szépen mentek felfelé :) szurkolok nagyon!
Vica ha eddig digivel mértél akkor azt írd be,következő ciklusnál (bár ne legyen olyan) :) meg használod majd a higanyosat.
Hát én ma szinte ugyan úgy mint eddig. Ma reggeli 10es olyan mint a tegnap déli. Tudom ugyan azt a tesztet kell használni,de pluszba csináltam ma egy x-epilt 25-ös ami hát,ha nem én nézem lehetne negatív is,viszont a tegnapi expect 25 meg teljesen jól kivehető szép csík. X-epil ilyen nehezen lenne pozitív? Amúgy remélem nem néztek bolondnak ennyi féle fajta teszttel :D csak annyira hihetetlen az egész.....meg ugye én marha, túl korán teszteltem és már várnám a nagyon erős 25öst :) Aztán izgulhatok még 4 hetet,hogy vajon ha van baba megmarad vagy nem....mert ugye előző 2nél 6hetesen még volt szívhang is 8hetesen meg már nem :( nagyon stresszes ez most.
Bocsi ha hosszú és unalmas voltam :)
erikasz
2018-11-26 06:34:35
Vica :Látod a hagyományos a tökéletes és a 10 perc !:)
Most ebben a ciklusban a digivel mérd.. az érték nagyon eltérő !
GőVica34
2018-11-26 06:28:12
Neharagudjatok...szórakozik a netem meg a telefonom..
GőVica34
2018-11-26 06:27:36
Sziasztok.
Reggel megnéztem digivel és hagyományossal is.
Digivel 36.6csipogásig.
Hagyományossal majdnem felment 37.1ig 10perc alatt.
Szerintetek?
Nem irom be..
GőVica34
2018-11-26 06:27:21
Sziasztok.
Digivel 36.6csipogásig.
Szerintetek?
Nem irom be..
GőVica34
2018-11-26 06:27:16
Sziasztok.
Digivel 36.6csipogásig.
Szerintetek?
Nem irom be..
GőVica34
2018-11-26 06:27:06
Sziasztok.
Digivel 36.6csipogásig.
Szerintetek?
Nem irom be..
erikasz
2018-11-26 06:23:35
Mimike :Látod ...harcolnak a hormonok, de jó irányban 0,2 tized szuper !!:D
erikasz
2018-11-26 06:21:57
Lion :Hát akkor az E vitamin semmit sem ért ...vagy nem kellene magasabb dózisú ?
A C vitamin is erősíti növeli a méh nyálkahártyát !
Azt nem próbáltad ?
Most nem tudom mi történik velem is.. a hőm nem akar megemelkedni mint a múlt két ciklusban ...lehet hogy nem repedt meg a tüsző, most megint szurkál az oldalam el sem hiszem... tegnap a méhnyak leesett majdnem kemény volt együttlétnél fájt is ,most megemelkedett alig értem el reggel a folyást nem tudom ugy voltunk .:)
Melyna :Mi Újság ?
Mimike ,Vica :Ti hogy álltok ?
mimike84
2018-11-26 06:13:35
Jo reggelt :)
Ma igy....visszament :)
Többiek? Erikasz?
Melyna teszteltél ma? Bízom benne hogy erősödni fog!!!!
Mimike,erikasz szépen mentek felfelé :) szurkolok nagyon!
Vica ha eddig digivel mértél akkor azt írd be,következő ciklusnál (bár ne legyen olyan) :) meg használod majd a higanyosat.
Hát én ma szinte ugyan úgy mint eddig. Ma reggeli 10es olyan mint a tegnap déli. Tudom ugyan azt a tesztet kell használni,de pluszba csináltam ma egy x-epilt 25-ös ami hát,ha nem én nézem lehetne negatív is,viszont a tegnapi expect 25 meg teljesen jól kivehető szép csík. X-epil ilyen nehezen lenne pozitív? Amúgy remélem nem néztek bolondnak ennyi féle fajta teszttel :D csak annyira hihetetlen az egész.....meg ugye én marha, túl korán teszteltem és már várnám a nagyon erős 25öst :) Aztán izgulhatok még 4 hetet,hogy vajon ha van baba megmarad vagy nem....mert ugye előző 2nél 6hetesen még volt szívhang is 8hetesen meg már nem :( nagyon stresszes ez most.
Bocsi ha hosszú és unalmas voltam :)