Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Olvaslak ám titeket! :)
Nekem ugye 20.-an volt pozi az LH teszt 21 már negatív volt. Most előbb volt ovum, és az lh teszt is cska egy napig volt pozi, remélem ez hoz majd szerencsét, főleg hogy a szülinapomra lett pozitiv. :D
Mar csak a vàrakozás, de még odébb a nem várt napja, majd kiderül, rajtunk nem múlt.
erikasz
2018-11-27 13:28:44
Mimike :Huuuu... de örülök a hormonsornak, akkor minden rendben nálad ...most már jöhet a baba is !:D
Lion86
2018-11-27 13:25:47
Angyal, tényleg érdekes, hogy most nem ment le. Nem volt gyengébb a vérzésed legutóbb? Mert akkor lehet baba a dologban. Vagy ha nem, akkor tegnap/tegnapelőtt lehetett ovud, nem mindig esik le előtte.
erikasz
2018-11-27 13:25:12
Angyal : Akkor peteérésed múlt ciklus végén is volt ...azért nem esik le a hőd ..de viszont a menszid meg volt... igy nem is vetted észre !
Szurkált menszi alatt a petefészked...volt valami furcsa a mensziben ?
Angyal88
2018-11-27 12:58:14
Erikasz
Nem csináltam tesztet mert a ciklus 11.-ik napján vagyok. Nem is gondoltam, rá, hogy terhes lennék mert az ovut vártam
Angyal88
2018-11-27 12:54:45
Lion
itt az elöző görbém. Múlt hó 10-től már nem mértem, mert csak 8-án jött haza a párom kúlföldről és onnantól voltunk együtt. A ciklusaim 25 naposak, de most előbb jött meg. Az ovut meg hő alapján nem tudom mikor volt. Tippelek, hogy azért volt méh szúrka meg a rózsaszín minimális folyás.
mimike84
2018-11-27 12:30:07
Megjöttem én is a dokitól. A hormon sorra azt mondta hogy rendben van, összenéztük a 2011-es értékeimmel ami a lányzómmal történt teherbeesés előtt 2 hónappal készült és kb ugyanaz. Megnyugodtam.
A görbéimet is vittem, azt mondta h ebből még bármi lehet, vezessem tovább és teszteljek kedden...mindjuk nem tudom hogy birom ki addig... Ha pozi akkor azért menjek ha negativ akkor meg azért és ad egy kis gyógyszeres rásegitést, de ezt nem fejtette ki. Azt mondta drukkolok hogy erről beszélnünk se kelljen :) jó fej nagyon.
Lion86
2018-11-27 12:28:59
Angyal, milyen volt az előző görbéd?
Lion86
2018-11-27 12:27:38
Erikasz örülök, hogy normális volt a doki, kár, hogy nem kért hormonsort.
Lion86
2018-11-27 12:26:04
Sziasztok!
Mértem még pár napig, de nem igazán ment le a hőm, 36,8 maradt. Szombaton kevés vérzés volt, vasárnap annál is kevesebb, tegnap már semmi. Reménykedtem még, de ma délelőtt brutális darabos, sötét vérzésem lett, most már biztos ennyi volt.
Melyna, nagyon szorítok, hogy csupa jó híreket kapj a dokinál és minden jól alakuljon most már.
Margaréta, sajnálom, hogy ilyen eredményt kaptatok, de jókat hallottam ezekről a készítményekről, remélem beválik a férjednek is.
Edit, nekem is régen mindig alacsony volt a vérnyomásom, de nem tudtak mit kezdeni vele. A dokinál épp 80/40 volt mikor mérte. Később meg a második szülés után magas lett, volt 160/110 is elég gyakran, azóta szerencsére normalizálódott.
Nekem ugye 20.-an volt pozi az LH teszt 21 már negatív volt. Most előbb volt ovum, és az lh teszt is cska egy napig volt pozi, remélem ez hoz majd szerencsét, főleg hogy a szülinapomra lett pozitiv. :D
Mar csak a vàrakozás, de még odébb a nem várt napja, majd kiderül, rajtunk nem múlt.