Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, mimike csodás a görbétek!!!! Kívánom, hogy így maradjon! :)
Melyna továbbra is szép, mikor is mész orvoshoz?
Többiek, hoy vagytok?
erikasz
2018-11-30 06:50:22
Melyna :Már nem fog ugrálni a hőd ..látod igy megállapodik ..de fog az feljebb is menni !
Nagyon szép ...ezért mondtam a sok stagnálás gyümölcsöt hoz !!!:D
erikasz
2018-11-30 06:45:29
Angyal :Olvasd el !
Normális esetben az első fázisban a hőmérsékletnek csökkentenie kell a menstruációs vérzést. Ha a ciklus végén a hőmérséklet a menstruáció kezdetére esik és a menstruáció megjelenése után újra 37,0 ° C-ra emelkedik (ritkábban a ciklus 2-3. Napján), akkor ez jelezheti az endometritis jelenlétét.
Jellemző hanyatlás a menstruáció előtti időszakban és a következő ciklus kezdetétől. Ha az első ciklusban a menstruáció kezdete előtt csökken a hőmérséklet, vagyis a hőmérséklet ezen a szinten marad, akkor a vérzés ellenére a terhesség feltételezhető. Terhességi tesztet végezzen, és lépjen kapcsolatba a nőgyógyászával, aki ultrahangot végez a pontos diagnózis érdekében.
Az első fázisban a hőmérséklet emelkedésének másik oka a függelékek gyulladása lehet. Ebben az esetben a hőmérséklet csak néhány napig emelkedik az első fázisban 37,0 ° C-ra, majd ismét csökken. Ilyen grafikonokban az ovuláció kiszámítása nehéz, mivel az ilyen emelkedés "maszkolja" a ovulációs emelkedést.
A ciklus első szakaszában a hőmérsékletet a ciklus 11-15 napjától számítva 37,0 ° C-on tartják, az emelkedés hirtelen történik, és élesen csökken. A ciklus 9. napján fellépő hőmérséklet emelkedése ovulációs emelkedéssel tévedhet, de a valóságban valószínűleg gyulladást jelez. Ezért nagyon fontos a hőmérséklet mérése a ciklus alatt, hogy kizárjon egy ilyen forgatókönyvet: a hőmérséklet gyulladás következtében emelkedett, aztán visszaesett, majd felemelkedett az ovu miatt .
melyna
2018-11-30 06:43:40
na akkor itt van :)
erikasz
2018-11-30 06:41:03
Melyna :nem rakta be a görbéd !:)
melyna
2018-11-30 06:39:14
na nem rakta be a görbém vagy csak én nem látom?!
erikasz
2018-11-30 06:27:37
Mimike :Nagyon szép.... még egy ösztrogén löket !!!:D:D
Olyan beteg lettem utána ..puffadás hányinger !:(
Melyna :Örülök hogy nincs semmi baj ...minden rendben !:D... mennyi lett ?
melyna
2018-11-30 06:17:03
Jó reggelt!
erikasz,Mimike nagyon szépen álltok :) nagyon szurkolok!!
Kitty neked is nemsokára itt az idő :)
Angyal teszteltél? Mert ha negatív akkor ahogy erikasz mondja gyulladás is lehet. Jobb utána járni. Na meg magas progi szint is lehet ami gátolja az ovut.
Nálam mined oké az idegeskedést kivéve :)
mimike84
2018-11-30 06:09:52
Jo reggelt :)
Ma igy :)
Tegnap én is zabagép voltam, legalábbis ennyit nem szoktam enni :)
Hasam húzódik, hol szurkál, fáj hol meg semmi...
Melyna hogy vagy? :)
erikasz
2018-11-30 05:45:33
Margaréta: Köszönöm ...!:)
Én is kívánom neked ebben a ciklusban babás légy !:)
Igen ,nem a hő magassága a fontos Melyna terhesgörbéje a példa !:)
Edit :Vigyázz az egészségedre ..ha babát akarsz ne túlórázz ..nem szabad lehet az alacsony vérnyomásod kímerűltségtől van ...sőt biztos !
Nagyon érdekelne a vérvétel eredménye a pajzsmirigy főleg attól is lehet és a cukortól !
Vigyázz magadra nagyon !:)
Vica :A vérezgetés nem természetes... ezt te is belátod vérezni csak menszeszkor kell !
Próbáld meg langyos citromos vizet inni reggel ,kicsavarsz egy fél citromot és langyos vizel meg hígítod ...Gyógynövényeked fejezd be, ne igyál többet ..hatása valakire nem jó irányba vezet !!
Melyna :Drága kismamánk megkezdted a sort ...remélem lesz folytatás !!!:)
Jól vagy ?
Angyal :Csináltál tesztet ?
A hődnek le kellett volna mennie a menszikor ..ha nincs baba gyúlladásod van ...akkor magas a hő a follikulárisban !
Beteg nem vagy ?
Voltál már orvosnál ,hogy teszted + volt és azóta a hőmérségleted nem megy le !
El kéne menned !
Lehet a körzeti is tud segiteni ,ha elmondod és vérből HCG csináltat és a vérsülyedést megnézeti ..mert ez gyulladás !
Attol neked lehet ovu !
Mimike :Állás ?
Anitacool :Próbálkozol végül is a kamillával ?
Most mennyit mértél ?
Lion :Mi van veled ..drága ,elmult már a vérzés ?
Jól vagy ?
Kitty :Remélem a jó Isten áldását adja rád és nem fog megjönni !:D
Hogy vagy ..minden rendben ?
Én ma igy :Bőséges krém folyás nagyon sok ..nem tudom jó e ,de sok mennyiség !
Feszül a hasam is húzodik ,tegnap ugy ettem mint állat folyt a nyálam a házi kolbászért amit sohasem ettem meg ..nagyon fura !:)
Melyna továbbra is szép, mikor is mész orvoshoz?
Többiek, hoy vagytok?