Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Itt a görbém :(
Nem tudom mire vélni ,korai lenne a menszi még.. a tegnapi csoki folyás ...remélem azért estem vissza !
Akkor a higanyos szebb :)
A sok hasonlóság miatt tettem fel ...sohasem felejtem el azokat a napokat mikor mértem... a görbét is fejből lemásolnám !:(
Anitacool :Biztos ?
Nagy az ugrás 0,4 tized !:)
Angyal szép a görbéd !:D
Mimike :Igy tovább !:)
Vica :Ez terhesség ..szerintem !:D
Mért nem csinálsz tesztet ?
Melyna :Aranyos vagy ..hogy izgulsz értünk !:D
Nincs terhességi tünet még ..hányinger szédülés ?
melyna
2018-12-01 10:09:47
Hahó kicsit meg vagyok ijedve, mert a hétfői digi teszt 1-2 mutatott es ma még mindig csak 1-2 :( ha ketnaponta duplazodik nem kellene már többet mutatnia?
GőVica34
2018-12-01 09:31:02
Igen csinálok tesztet ha csak ez a kis vérzés marad meg!Eddig semmit nem érzek.Szúrkál a hasam meg duzzadtak a cickók..de csak pár napja.Máskor ovu után már duzzadnak..
Angyal88
2018-12-01 08:39:57
Az lemaradt, hogy 20-21.-én méhszúrka és görcsölgetésem volt, tegnap óta kicsit fájnak a melleim. A párom viszont pár napja megjegyezte, hogy mintha duzzadnának egy kicsit.
mimike84
2018-12-01 08:39:43
Anita köszönöm :) nem görcsölök rá, tudom hogy az nem segit...
Modt elmúlt a mensis görcs, helyette egy fura feszülést érzek, lehet tényleg fészkeli be magát, bár úgy lenne. A dokim keddre mondta hogy teszteljek, el ileg addigra nem várom. Nem tudom hogy birom ki addig. A melom elég stresszes tud lenni, felmentést viszont csak pozi teszttel tudok kérni, leget hétfő reggel teszek egy próbát ha addig nem pesz semmi...
Erikasz veled mi van? Többiek?
Angyal88
2018-12-01 08:34:05
Jó reggelt mindenkinek!
Másik app-ban is rögzitem az adatokat és tegnap vettem észre, hogy oda beírtam 22.-ére egy hőleesést és ide meg elfelejtettem, így arra napra csak számitott érték volt látható. Ezek szerint volt ovum mensi után. Így nem tudom mire vélni a 25-26 méhszúrkát és a rózsaszín minimális folyást. Ez esetleg beágyazodás lehetett, de túl korai nem?
Itt a javított görbe
Anitacool
2018-12-01 08:06:58
Erikasz drága, kíváncsi vagyok, ovut máskorra teszi-e a 2 módszer. De ha azt látod, hogy nincs jelentős eltérés, szerintem elég eggyel mérned. Tudod, nem az alakja számít ;-)
Mimike ha jól jelöli az ovudat a rendszer, akkor kb ma a legvalószínűbb a beágyazódás. Korai menzesz jeleket észlelned, legalábbis az bajt jelezne, ha megjönne. Kicsit lazíts, ha befeszülsz az nem fog segíteni. Nagyon drukkolok, hogy beállj a sorba! ;-)
GőVica holnap ellősz egy tesztet?
Erikasz nem lesz még ovum, a dokis látogatásomig nem is várható. Bár ha megint elhúzódik, akkor kb karácsonykor lesz. Azért remélem nem tolódik ki annyira..
mimike84
2018-12-01 07:46:47
Erikasz, én is a higanyosra szavazok, szebb
Vica, drukkolok :)
Ma igy, de állandóan azt érzem h mindjárt megjön :(
GőVica34
2018-12-01 07:41:47
Sziasztok.Most nem mértem de ma kellene megjönnie.De még mindig csak a kis vérzés van ami eddig is volt.Cickoim duzzadtak.Kiváncsi vagyok mi lesz ebből..Amugy szerintem is a higanyosabb jobb. Én áttérek rá.
melyna
2018-12-01 07:13:50
Jo reggelt!
Kinél mi a helyzet? Izgulok értetek!
erikasz nekem a lépcsős görbe nem vált be az első vezetett ciklusban, ugyhogy nézzük inkább a higanyost az szebb :)
Nem tudom mire vélni ,korai lenne a menszi még.. a tegnapi csoki folyás ...remélem azért estem vissza !
Akkor a higanyos szebb :)
A sok hasonlóság miatt tettem fel ...sohasem felejtem el azokat a napokat mikor mértem... a görbét is fejből lemásolnám !:(
Anitacool :Biztos ?
Nagy az ugrás 0,4 tized !:)
Angyal szép a görbéd !:D
Mimike :Igy tovább !:)
Vica :Ez terhesség ..szerintem !:D
Mért nem csinálsz tesztet ?
Melyna :Aranyos vagy ..hogy izgulsz értünk !:D
Nincs terhességi tünet még ..hányinger szédülés ?