Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2018-12-01 11:42:30

Sziasztok!
Erikasz: nagyon érdekes,hogy mennyi különbség van a kèt lázmèrőt között. Szinte állandó 0,3 a különbség,ès a higanyos mèr mindig többet. Nekem is higanyosom van,ès mèg a règi,amiben tényleg az a töltet. Szoktátok mondani,hogy magas az alaphőm 36,5-36,6,de ha digitálissal mèrnèm,akkor ez 36,2-36,3 lenne ezek szerint. Szorítok neked,hogy a barnázás amiatt legyen,hogy beágyazódik:)
Lion: lehet,hogy jót is tesz most neked,ha nem izgulsz rajta. A ház felújítás önmagában is elég stressz. Az viszont már nagy boldogság,hogy már a tiètek:)
Anitacool: nem lőttèl el egy ovutesztet? Tényleg nagy az ugrás.
Melyna: azzal ártasz a legtöbbet,hogy így izgulsz. Èn a kèmiai után megfogadtam,hogy nem fogok tesztelgetni,lesni,hogy erősödik e. Ha nem egèszsèges,akkor elmegy akkor is ha nèzem. Ha nem barnázol nem görcsöl a hasad akkor dőlj hátra ès örülj,hogy megfogant,ès hagyd,hogy fejlődjön.
Mimike: szèpen alakulsz,kitartás,az utolsó napokat a legnehezebb kivárni
GőVica: szurkolok,a vèrezgetès úgy tűnik nálad minden ciklusban megvan,de attól mèg lehet pozitív teszted:)
Angyal: szèp görbe,mikor twsztelsz? :)
Èn elkezdtem a mèrèst,eddig semmi extra,várok. A szèdülès elmúlt,odafigyelek,hogy elèg vizet igyak,ès pihenek a szabadnapjaimon.
erikasz
2018-12-01 11:40:36

Melyna :Ne idegeskedj nem tesz jót...!
erikasz
2018-12-01 11:10:31

Angyal :A hormonok váltakozása is csinálhat ilyet ...vagy elérte hamar a katona a petét összetalálkozás ...vagy hiába magas volt a hőd akkor szabadult ki a pete és pici rozsaszin folyás lett !
Nekem is ebben a ciklusban 4 nap tojcsi folyás 4 nap ovu fájdalom és mégis 26 án vércsepp volt a betéten és tegnap csokis nekem nagyon ritka az ilyen jelenség !
Lehet 26 án repedt meg a tüsző ..de az már nagyon magas hő szerintem 36.9 én sem értem már ..meg ez a nagy leesés .
Vagy ciklus 11 napján volt ovu és másnap kitörésnél vércsepp onnan is számolható akkor 36.7 volt a hőm !
melyna
2018-12-01 11:08:36

Vica köszönöm! Akkor elvileg még beleferek az 1hetbe. Mert múlt szombaton még negatív volt aztan hétfőn +1-2
erikasz
2018-12-01 10:58:37

Angyal :Igazán.. még ilyet !:D
Szurkál a petefészkem nagyon.. tegnap csokis folyás volt ,cicim is fáj oldalt és a bimbóm .
Szaglásom megint nagyon jó ..szerintem a progiszintől a páromnak a parfümje amit imádtam irritáló lett számomra ,de nem akarom megsérteni !:)
De a nagy leesés nekem fura és a tegnapi vacogásom ..nagyon fáztam hőm is a délutáni alig volt 36.9 ..36.7.36.8 nál nekem megjön ha a délutáni ennyi !

Angyal88
2018-12-01 10:57:18

Szerintetek nálam mi lehetett a 25-26.-ai rózsaszín min. folyás és a méhszúrka?
melyna
2018-12-01 10:55:09

Előző terhessegnel 3nappal nemvart után mar 2-3at mutatott..... Xepilt tegnap csináltam de nem sokat erősödött. Attol tartok, hogy nem duplazodik 2-3naponta ahogy kellene :( tüneteim nincsenek hasam fajdogal most meg derekam bal oldalt
GőVica34
2018-12-01 10:52:15

Digi tesztben jártas vagyok. 1hét után nő benne az érték. Ha pl. 13.án volt 1-2hét akkor 7nap után kell 2-3bétnek lennie.. Es igy tovább.Júniusban nekwm szépen növekedett aztán megállt 2-3hétnél..
Angyal88
2018-12-01 10:34:31

Erikasz figyelted, hogy hasonló a ciklusunk?
erikasz
2018-12-01 10:31:13

Melyna :Másikat csináltál ?
Ugyan annyit mutat ...én még sohasem csináltam ..de csodálkozok !
Vegyél másik tesztet X-epilt annak már erősnek kell lennie !
Nyugi ..lehet a digis nem is jó !
Olvastam róla !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!