Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-05 06:35:17

Melyna : Mivel most 22- 23 napra jön meg mint régen.. mára vagy holnapra a lutelárisom 11 .12 nap .
erikasz
2018-12-05 06:29:49

Még azt írni akartam csajok !
December 1 én ,volt a nagy leesés attól a naptól kezdve rettenetesen fáztam ma múlt el !
Nem tudom mitől lehetett az ..a házban az orrom majd le fagyott reszkettem !:)
Hallottam olyat hogy valaki fázik nagyon ,ha teherbe esik ...:)

Melyna :Már szépen felment a hőd ..ne idegeskedj minden rendben lesz !:)
Légy boldog kismama !:D
melyna
2018-12-05 06:17:46

Jó reggelt!
Ismét köszönöm a jó szavakat :)
erikasz eddig nagyon bíztató a görbe :) mikorra nem várod?
Anita szorítok,hogy mihamarabb ovu legyen. Rendeződjön a ciklusod és pozítív teszttel gyere :)
Angyal,Kitty nemsokára itt az idő a tesztelésre :)
Mimike :( Hogy vagy? megjött aztán?
Lion köszönöm,hogy leírtad :) Ettől is még kicsit pozitívabb lettem. Érdekesek ezek a pozitív tesztek....olyan mintha nem tudna megtapadni. Lehet a nyálkahártya nem elég vastag..
Edit ugye az igazábol amúgy is mind1 mikor van pé,ha utána szép hosszú a luteális. Szorítok nagyon :)
Margaréta hogy vagy?
Mivel kaptam progi pótlást így tovább mérek. 2x1et szedek hetfő óta és 0,1et már felmentem. :) Hétfőn már 2-3 hetes volt a digi és tegnap bazi erős xepil,gábriel :D Egyébként azért csináltam ennyi tesztet,mert nem akart erősödni....igazából a méhen kívülitől tartok vagy tartottam,de talán így attól már nem kell
erikasz
2018-12-05 05:48:29

Kivettem azt a nagy leesést csúfitja a görbét !
erikasz
2018-12-05 05:47:14

Lion :De örültem hogy írtál ...és jól vagy !:D
Mindjárt ovu neked is :)
Én sem tudom biztosan mikor volt ovu ...4 nap szenvedtem ..de az együttlét akkor 20- án este volt.... 21.napra írtam be ..én igy szoktam !
Nem tudom azok a katonák jók e ..
25- én is voltunk ha ciklus 11 napján lett volna ..utána nem mentem rákszűrésre 27 én.. olyankor nem szabad 48 óráig .

Itt a görbém
Ki hogy áll ?

Lion86
2018-12-05 01:12:25

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, nem tűnök el, csak valahogy nem jutottam az íráshoz, meg nem is nagyon volt mit :)

Melyna, szerintem ne aggódj az UH miatt, a nagyfiammal a 21-22. dpo körül mentem orvoshoz (5 hetesnek felet meg akkor), labor vizelet vizsgálat pozitív volt, de a doki azt mondta UH-n, hogy terhességre utaló jel nincs. Egy hét múlva visszamentem, akkor már látta a petezsákot és benne az embriót. A kicsivel meg 5 hetesen már látszott a petezsák és benne a baba, szóval nem mindig ugyanúgy mutatják magukat :) Legközelebb már szépen látszani fog.

Erikasz, nem a 9. napon volt ovud? Nekem úgy tűnik. Akkor a 11.dpo-n vagy és akkor még nem is kell pozitívnak lennie még a predictornak sem. Nekem most a 13. dpo-n lett pozitív ugyanez a teszt (sajnos 2 nap múlva már negatív volt). Szorítok, hogy pozitív legyen belőle hamarosan.

Vica, mi a helyzet veled?

Mimike, sajnálom, hogy nem jutottál el az orvoshoz. Hát a görbéd nem túl biztató, de csodák mindig történhetnek, azért szurkolok :)

Angyal, szép nagyon a görbéd szorítok neked is :)

Kitty, remélem tényleg pozitív tesztet hoz a mikulás, drukkolok nagyon :)

Anitacool, Edit nektek meg drukkolok, hogy ne tolódjon ki sokára az ovu és legyen karácsonyra zebrás teszt :)

Sziszi, Christi hogy vagytok?

Ma elmondtam a férjemnek, hogy mi történt, eddig nem tudott róla, de meglátta a pozitív tesztet amit elfelejtettem kidobni és a polcon hagytam. Ez már a 3. volt, hogy így jártam, hogy 12-13 dpo körül nagyon halvány pozitív, 14-15. dpo-n meg már semmi. Nem értem. A progeszteron rendben van. Korábban a nyálkahártya sem volt vékony, most legutóbb nem tudom. Kezdem azt hinni, hogy valami genetikai gond lehet. Ha végeztünk a felújítással és addigra sem lesz baba, akkor nem marad más, csak a lombik tavasszal. Nincs mire várni, mindent kipróbáltam már és a PCOS ellenére, mikor van peteérésem, akkor tökéletesen működök. A lombiknál legalább az életképes, fejlődésnek indult embriót ültetik vissza, így talán jobbak lesznek az esélyeink. Mérés nem nagyon volt, ma reggel mértem, így néz ki
mimike84
2018-12-04 11:30:41

Na a doki ugrott ugyanis beteg, nem rendel....

Igazából semmi mensis tünetem nincs, sem dilis nem vagyok, se nem görcsölök, nem fázok, pedig ezek mindig szoktak jelentkezni. A cici érzékenység gyengült.
Egyedül a höm az ami nem okés....
A folyás fehér, tejszerű, nem sok de van, ilyen sem szokott lenni.
Napközben 36 és 36.3 közötti hőket szoktam mérni, most napok óta 36.6-36.7 körül mozog délután.
A hő ellenére még reménykedek
Edit90
2018-12-04 11:15:37

Sziasztok!
A tegnapi ovuteszt mèg negatív volt,ma ezt mèrtem. Nekem mèg sosem volt a 17.ciklus nap előtt ovu,mióta mèrek,szóval nem izgulok,hogy lekèsnènk. Meglátjuk a ma esti teszt mit mutat. Örülnèk,ha nem tolódna ki az ovu annyira,mint a múlt hónapban,amikor a 21 napon volt.
Erikasz: lehet,hogy tényleg korai volt mèg a teszt,várj mèg pár napot vele.
Mimike: majd írd meg mit mondott az orvosod. Visszanèztem a mèrèseimet,nekem a tabletta abbahagyás utáni 6.hónap volt az első,amiben tuti volt ovu,ès utána rendesen 14nap luteális után jött meg. Addig a ciklusaim 27-36nap között mozogtak,ès szörnyű cikcakkos görbèim voltak. Azt mondta erre az orvosom,hogy ez mèg egèsz jó,hogy "csak"fèl èv kellett,hogy helyrerázódjon a hormonrendszerem.
Melyna:örülök,hogy kicsit jobban vagy lelkileg:)
KittyCat
2018-12-04 11:14:36

Igen, mi is remènykedünk!:)
Anitacool
2018-12-04 08:29:03

Kitty, a Mikulás remélem két csíkot hoz neked :-))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!