Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty :Na mi újság ?
Lion :Jól vagy..minden okés ?
erikasz
2018-12-04 06:11:15
Jó reggelt !
Ki hogy áll ?
Mimike :Vissza mászott ?
Anitacool :Na mi újság ..ugye magasabb ?
Edit : Milyen volt az LH teszt ?
Melyna :Hogy érzed magad ...megnyugodtál ?
A Predictor teszt negatív megcsináltam !:(
Várok még a tesztel ..kicsit korai ..nem is veszek most már .
Ciklus 20 napján járok ..
itt a görbém :)
erikasz
2018-12-03 18:49:23
Melyna :Mondtam hogy nyugalom ..nem is lát még semmit azért hív vissza 1 hét múlva !
Bizd magad a jó Istenre.. ha megadta ....meg is tartja... épen egészségesen szedd a gyógyszert amit fel írt..... és örülj a terhességnek légy boldog és fejlődni fog a kicsike ...de ha ideges feszült vagy el is mehet !
Mimike: Nem biztos hogy azért esett le ... mert meg fog jönni ..lehet ösztrogén löket beágyazódás !
Folyás milyen krémes ?
Angyal :Beágyazódás DPO 11 napján ...Mimikével egy napon jártok !
Margaréta :Nagyon sajnálom !:(:(:(
Anitacool :Köszönöm neked !:D
De én még mindig azt mondom ovu ..a tied ovu kinézetű !
Hát kiváncsi vagyok mit mond az orvos ?
Edit :Lekésted az ovu-t... mert ez az... hiába az LH semmit sem ér !:(
Három stagnálás után rögtön emelkedés... mindegy hogy 0,1 tized holnap magasabb lesz ..meglátod !
Délutáni hőm 37.4
Kitty :Mindig hinni kell az utolsókig ...nem szabad elkenődni a stresszhormont előnybe hozni !
Igy is kell.. büszke vagyok rád !:)
KittyCat
2018-12-03 17:34:12
Melyna szerintem nem kellett volna többet làtnia.. de tènyleg, mèg ‘korai’ vagy.
Ne aggódj ott lesz jövőhèten a kicsike! :)
Anitacool
2018-12-03 17:15:48
Melyna nem véletlen szoktak 7 hetesen menni. Addigra már szívcső pulzálás is látszik. Persze esetedben értem, miért akar mielőbb élő terhességet látni, a kórelőzmény mindig sokat dob a latba. Reméljük nem lesz méhen kívüli. A digi teszt viszont hetente “változik”, nem? Ha van sima tesztcsíkod az már biztos erős két csíkos lenne.
melyna
2018-12-03 16:45:06
nem tudom csajok.........1hete kelett volna megjönnie. Ilyenkor azért már talán nem csak valamit kéne látnia......valószínű mint eddig, itt is 1hét lemaradásban van :( tesztjeim se nagyon erősödnek.....magánba voltam amúgy. Azt mondta mintha lenne valami felritkulás méhen belül,de nem biztos,hogy az az......1hét múlva kontroll,hogy kizárja a méhen kívülit. Letört vagyok most nagyon :((((( Amúgy írt fel Duphastont 2x1et
Edit90
2018-12-03 16:31:08
Sziasztok!
Melyna: Mit mondott a doki,mit kellene látnia? Anitacoolnak igaza van abban,hogy nagyon különbözőek a dokik ultrahang gépei,van,akié nagyon elavult,és még a 6.héten is csak annyi látszik,hogy nagyobb a méh. Nem írt progi gyógyszert? Ne add fel, ne engedd el!
Erikasz:szépen visszakúszott a hőd, hogy vagy?Milyen a délutáni értéked?
Mimike: Nagyon rövid lesz megint a luteálisod,ha megjön. Erre nem mondott semmit az orvosod? Te mikor hagytad abba a fogigátlót? Azóta hány naposak a ciklusaid?
Margaréta: Nagyon sajnálom!
KittyCat: Mikorra nemvárod?
Nálam még semmi extra. Csinálom az ovuteszteket, eddig negatív,ma még nem csináltam,majd később. Izgis,várakozunk :)
Anitacool
2018-12-03 15:59:37
Melyna milyen dokinál voltál? Ha vacak az UH készüléke, akkor nem csoda ha még nem látott sokat. Ahol én jártam magánrendelésen, ott már szépen látszott, de a legmodernebb berendezéssel. A kórházak, sztk többnyire elavult régi vacak. Ne izgulj! Nem jelent ez még semmit! Higgy, bízz! Se görcs, se vér, ha gond lenne valószínűleg jelentkeznének. Minden jó lesz!
mimike84
2018-12-03 15:47:57
Melyna, ne mááár :( én továbbra is drukkolok hogy egy hét múlva már minden rendben legyen!!!
melyna
2018-12-03 15:08:24
Hahó.
Megjottem... Nemhiába aggódtam :( endometrium 9,7mm benne 3mm felritkulas de ez kérdő jellel. 1het mulva kontroll... De szerintem ez sem sikerült.... Plusz mínusz de 5hetesnek kellene lennem kb....
Lion :Jól vagy..minden okés ?