Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-04 06:16:06

Kitty :Na mi újság ?
Lion :Jól vagy..minden okés ?
erikasz
2018-12-04 06:11:15

Jó reggelt !
Ki hogy áll ?
Mimike :Vissza mászott ?
Anitacool :Na mi újság ..ugye magasabb ?
Edit : Milyen volt az LH teszt ?
Melyna :Hogy érzed magad ...megnyugodtál ?
A Predictor teszt negatív megcsináltam !:(
Várok még a tesztel ..kicsit korai ..nem is veszek most már .
Ciklus 20 napján járok ..
itt a görbém :)
erikasz
2018-12-03 18:49:23

Melyna :Mondtam hogy nyugalom ..nem is lát még semmit azért hív vissza 1 hét múlva !
Bizd magad a jó Istenre.. ha megadta ....meg is tartja... épen egészségesen szedd a gyógyszert amit fel írt..... és örülj a terhességnek légy boldog és fejlődni fog a kicsike ...de ha ideges feszült vagy el is mehet !

Mimike: Nem biztos hogy azért esett le ... mert meg fog jönni ..lehet ösztrogén löket beágyazódás !
Folyás milyen krémes ?

Angyal :Beágyazódás DPO 11 napján ...Mimikével egy napon jártok !

Margaréta :Nagyon sajnálom !:(:(:(

Anitacool :Köszönöm neked !:D
De én még mindig azt mondom ovu ..a tied ovu kinézetű !
Hát kiváncsi vagyok mit mond az orvos ?

Edit :Lekésted az ovu-t... mert ez az... hiába az LH semmit sem ér !:(
Három stagnálás után rögtön emelkedés... mindegy hogy 0,1 tized holnap magasabb lesz ..meglátod !
Délutáni hőm 37.4

Kitty :Mindig hinni kell az utolsókig ...nem szabad elkenődni a stresszhormont előnybe hozni !
Igy is kell.. büszke vagyok rád !:)

KittyCat
2018-12-03 17:34:12

Melyna szerintem nem kellett volna többet làtnia.. de tènyleg, mèg ‘korai’ vagy.
Ne aggódj ott lesz jövőhèten a kicsike! :)
Anitacool
2018-12-03 17:15:48

Melyna nem véletlen szoktak 7 hetesen menni. Addigra már szívcső pulzálás is látszik. Persze esetedben értem, miért akar mielőbb élő terhességet látni, a kórelőzmény mindig sokat dob a latba. Reméljük nem lesz méhen kívüli. A digi teszt viszont hetente “változik”, nem? Ha van sima tesztcsíkod az már biztos erős két csíkos lenne.
melyna
2018-12-03 16:45:06

nem tudom csajok.........1hete kelett volna megjönnie. Ilyenkor azért már talán nem csak valamit kéne látnia......valószínű mint eddig, itt is 1hét lemaradásban van :( tesztjeim se nagyon erősödnek.....magánba voltam amúgy. Azt mondta mintha lenne valami felritkulás méhen belül,de nem biztos,hogy az az......1hét múlva kontroll,hogy kizárja a méhen kívülit. Letört vagyok most nagyon :((((( Amúgy írt fel Duphastont 2x1et
Edit90
2018-12-03 16:31:08

Sziasztok!
Melyna: Mit mondott a doki,mit kellene látnia? Anitacoolnak igaza van abban,hogy nagyon különbözőek a dokik ultrahang gépei,van,akié nagyon elavult,és még a 6.héten is csak annyi látszik,hogy nagyobb a méh. Nem írt progi gyógyszert? Ne add fel, ne engedd el!
Erikasz:szépen visszakúszott a hőd, hogy vagy?Milyen a délutáni értéked?
Mimike: Nagyon rövid lesz megint a luteálisod,ha megjön. Erre nem mondott semmit az orvosod? Te mikor hagytad abba a fogigátlót? Azóta hány naposak a ciklusaid?
Margaréta: Nagyon sajnálom!
KittyCat: Mikorra nemvárod?
Nálam még semmi extra. Csinálom az ovuteszteket, eddig negatív,ma még nem csináltam,majd később. Izgis,várakozunk :)
Anitacool
2018-12-03 15:59:37

Melyna milyen dokinál voltál? Ha vacak az UH készüléke, akkor nem csoda ha még nem látott sokat. Ahol én jártam magánrendelésen, ott már szépen látszott, de a legmodernebb berendezéssel. A kórházak, sztk többnyire elavult régi vacak. Ne izgulj! Nem jelent ez még semmit! Higgy, bízz! Se görcs, se vér, ha gond lenne valószínűleg jelentkeznének. Minden jó lesz!
mimike84
2018-12-03 15:47:57

Melyna, ne mááár :( én továbbra is drukkolok hogy egy hét múlva már minden rendben legyen!!!
melyna
2018-12-03 15:08:24

Hahó.
Megjottem... Nemhiába aggódtam :( endometrium 9,7mm benne 3mm felritkulas de ez kérdő jellel. 1het mulva kontroll... De szerintem ez sem sikerült.... Plusz mínusz de 5hetesnek kellene lennem kb....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!