Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt mindenkinek!
A mai hőm kicsit alacsonyabb lett, bár nem aludtam ki a 6 órát és 20 percel előbb is mértem nem tudom ez mit befolyásol.
Erikasz mikor tesztelsz?
Anitacool
2018-12-03 07:00:24
Melyna minden rendben lesz! :-)
Nekem nem volt meg még :-) Lehetetlen lett volna. Jövőhéten doki, kíváncsi vagyok mit mond majd. Most nyugis vagyok, végre ráléptem a segítségkérés útjára :-)
Erikasz adja meg az ég! :-)
erikasz
2018-12-03 06:52:45
Melyna :Elvileg ott járok ...de a tesztel várok még... 4 nap ovus fájás lehetett a cik 9 napján ,vagy 11 napján nem tudom a pete mikor tört ki.. sok a leesés nem tudom !:D
De gyönyörű görbéd van ..és feljebb is ment !:D
Ird meg mit mondott a doki ..a görbéd vigyed... egy papira is kimásolhatod !
Köszönöm neked hogy izgulsz értem.. feszül a hasam fáj a mellem majd meglátjuk, hogy meg adja e a Jó Isten, vagy sem !
Terhességi tünet van ?
melyna
2018-12-03 06:40:58
Jó reggelt!
erikasz hányadik napon vagy? jól írja a 13dpo-t? Szép a görbe és stagnálsz :))) szorítok!!!
Mimike még fent? jujj holnap kedd :)
Vica teszteltél? Remélem szép pozitív lett :)
Angyal hamarosan neked is itt az idő. Szurkolok :)
Edit,Lion,Kitty, tudom nem mértek,de hogy álltok mi a helyzet?
Anita megvolt az ovu?
Én ma mértem utoljára. Remélem nem is kell egy darabig :) Vasigy ha doki ír fel proginövelőt akkor még azzal mérek,hogy feljebb vitte vagy sem a hőt.
erikasz
2018-12-03 05:36:59
Jó reggelt !:)
Itt a görbém :)
A barnás sárgás folyás megszűnt végre a hőm változatlan .
Többiek ?
erikasz
2018-12-02 19:45:52
Angyal :Huuu..de jó... stagnálás nagyon biztató !:D
GőVica34
2018-12-02 15:10:28
Raktam csoportba képet
melyna
2018-12-02 12:31:29
Jozsa köszönöm a bíztató szavakat és a tanácsot :) Szerintem duphastont fog felírni mert legutóbb is azt írta...bár akkor nem segített. Én is nagyon sok sikert kívánok neked!!!
Angyal a stagnálás szerintem mindenképp jó :) hajrá
Angyal88
2018-12-02 10:46:58
Sziasztok.
Mai görbém, így néz ki.
Jozsa85
2018-12-02 09:30:01
Sziasztok!
Nagyon regen irtam, de mindenkit figyelemmel kiserek.
Nalam iden mar a nem merek es nem analizalok fejezet van ervenyben.
Melyna!Viszont neked mindenkeppen javasolnam hogy legyen otthon progeszteron a fiokban.Az ilyenkor sokat tud segiteni.Lesz egy kis plusz hormonod a babanak es a hodet is feljebb viszi.Sztem akkor is jo ha tokeletes a progi szinted.Mert ha latod hogy magasabb a hőd meg fogsz nyugodni kicsit.Negativ mellekhatasa meg nincs.Az orvos holnap irjon fel utrogestant!!Vigyazz magadra.
A mai hőm kicsit alacsonyabb lett, bár nem aludtam ki a 6 órát és 20 percel előbb is mértem nem tudom ez mit befolyásol.
Erikasz mikor tesztelsz?