Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz pedig nagyon biztató a görbéd, remélem csak korán teszteltél!
Mimike sajnálom, pedig magyon drukkoltam, hogy kövesd Melynát.
Melyna szuper, hogy picit meg tudtál nyugodni. Beszéld meg vele, hogy maradjon veletek és ügyesen kapaszkodjon :-) Nem lesz baj anyuci ;-)
Angyal, jujj de izgi, hanarosan kiderül! :-)
Lion ne tűnj el teljesen! Hiányzol innen :-)
Nekem visszaállt nyugira. A legalacsonyabb napon felírtam, háton fekve nyitott szájjal ébredtem. A magason meg összebújva, kicsit megizzadva. Ennyit számíthatott. ;-)
KittyCat
2018-12-04 07:48:51
Sziasztok!
Nálam még minden okés, mondjuk ami érdekes, hogy falánk (még) nem vagyok, remèlem ez jót jelent, mèg nagyon bizakodunk. :)
Ha nem jön meg, akkor csütörtökön lövök egy tesztet.
Melyna ez az, csak nyugalom, minden rendben lesz!
Mimike sajnàlom. :/
Erikasz még lehet korai volt.
Angyal88
2018-12-04 07:19:23
Erikasz: Remélem igazad lesz :)
Tegnap volt kicsit folyásom ami a bugyimon látszott, az állaga olyasmi aminek írtad.
mimike84
2018-12-04 07:14:52
Jo reggelt
Hát nem ment fel, sőt, lefele ment...
Még nem jött meg de ma biztos jelentkezik
A dokit majd hivom hogy akkor mi legyen..
Még tegnap kérdeztétek:
A gyogyszert májusban hagytam abba 6 év után
Az eddigi luteálisok 10-13 naposak voltak, doki azt mondta h ez még belefér de ma rákérdezek megint
erikasz
2018-12-04 07:12:43
Angyal :A stagnálás jót jelent holnap megugrik !
Krémes a folyás tejszerű .?
Mikor nekem leesik olyanná válik ,aztán abba marad ...csökken a mennyisége és felugrik a hőm .
Angyal88
2018-12-04 07:07:59
Jó reggelt mindenkinek!
Ma ugyanúgy 36,9 a hőm a melleim már nem fájnak tegnap méhszúrkák és görcsölgetések voltak.
erikasz
2018-12-04 06:50:02
Melyna :Köszönöm !:)
Örülök hogy jól vagy ..most már pihenj sokat ..feljödjön a picurkád ..látod semmi értelme nem volt az idegeskedésnek !
Ez igy van... még nem is lát semmit...olyan mint egy gombostű feje ...nyugalom !
melyna
2018-12-04 06:43:11
Jó reggelt!
erikasz mondtam,hogy korai lesz a teszt :) Tényleg érdekes a görbe,de lehet pont ez hozza meg a szerencsédet ;)
Többiek mi a helyzet?
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat :) nem tudok szivecskét írni de mindenkinek küldök 1et :) Kicsit nézelődtem neten és akár normális is lehet ez a méret. Kicsit megnyugodtam.Meglátjuk mi lesz :)
erikasz
2018-12-04 06:27:40
Ilyen furcsa görbém mint most ..kettő stagnálás egy leesés a ciklus kezdete óta !
erikasz
2018-12-04 06:25:31
Angyal :Visszafordult a hőd ...ugy izgulok érted is !
Mimike sajnálom, pedig magyon drukkoltam, hogy kövesd Melynát.
Melyna szuper, hogy picit meg tudtál nyugodni. Beszéld meg vele, hogy maradjon veletek és ügyesen kapaszkodjon :-) Nem lesz baj anyuci ;-)
Angyal, jujj de izgi, hanarosan kiderül! :-)
Lion ne tűnj el teljesen! Hiányzol innen :-)
Nekem visszaállt nyugira. A legalacsonyabb napon felírtam, háton fekve nyitott szájjal ébredtem. A magason meg összebújva, kicsit megizzadva. Ennyit számíthatott. ;-)