Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
erikasz
Hát olyan kimondott tünetem még nincsen. Kisit felpufadtam,Ma volt egy kis enyhe görcs de nem vészes.A cickók még érzénykenyek de már csökkent az is..Bár ha őszinte akarok lenni nagyon nem is figyelem a testem,nem akarok rá prögni.
Lion86
2018-12-15 21:18:54
Mimike, a 9. napi egészen közel van a pozitívhoz, én a pg53-ra nem nagyon adnék, mert nagyon sokan mondták, hogy megbízhatatlan és csak annak működik rendesen, akinek "tökéletes" a ciklusa és a Closti is lehet, hogy befolyásol valamit. A görbéd alapján ma van ovud, de nem 100%,hogy a gyógyszer előrébb hozza. UH nem lesz?
Vica ez nagyon nem normális, ne hagyd békén a dokid vagy keress másikat. Jó lett volna tudni a ciklus eleji hormon eredményt.
mimike84
2018-12-15 20:29:12
Hát csajok most tanácstalan vagyok, ez a hónap lehet kuka...
Lh tesztet a 8. Naptol csinalok, 8. Még nem pozi, a 9.et szintén negativnak vettem mert az előző hónspban a pozi ettől erősebb volt. Aztán tegnap a 10. Egyértelmű negativ, gondoltam az ivás miatt, de nem mert a mai is alig látszik és nem ittam, pisiltem 4 órán keresztül....
Ezek szerint viszont a 9. nap volt pozi, viszon apa dolgozott, dolgozik most is, igy csak tegnap este voltunk együtt :(
Fura az is hogy a pg ellent mond az lh tesztnek mert tegnap és ma is páfrányos....
Most feszül, görcsölget a méhem....
Itt vannak a tesztek: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=897IMG_20181215_201936.jpg
Szerintetek?
Vica nem tudom nálad mi lehet ez.... Dea többiek talán tudnak rá valami okosat mondani
GőVica34
2018-12-15 20:05:20
Én nem tudom mi lesz.. De most törlésnél rózsaszin lett a wc papir.. És plusz még a hasam is görcsöl.13.cnapon vagyok..:(:(
erikasz
2018-12-15 09:32:14
Nem a nagy leeséshez teszi ,hanem mára ...érzel valamit ?
erikasz
2018-12-15 09:17:15
Kira :Nem kell idegeskedni ...2.nap vissza szokott esni ...majdnem mindenkinek holnap magasabbat mérsz mundjuk 36.55 vagy 36.6 lesz berakja a ciklus 20 .napjára !
erikasz
2018-12-15 09:03:31
Anitacool :Köszönöm és neked is kívánom !:D
Lion :Vedd fél vállról ...holnap megindul !
Normaforme igyál !
A bélműködés befolyásolja a hőt !!
Lion86
2018-12-15 08:49:37
Sziasztok!
Még mindig érdekes a hőm. Szerintetek lehet, hogy a hasmenés befolyásol valamit? Hüvelyben mérek.
Anitacool
2018-12-15 08:26:18
Vica, holnap visszaugrik :-)
Erikasz megvolt az ovud. Jajj de remélem, hogy szépen indul az újévetek majd! :-)
Mimike a páfrányos kép után úgy fest ma van ovud. :-) Nektek is aktív hétvégét kívánok :-))) Hajrá!
Én ma így, 36,2-n szokott ovum lenni, lehet hogy hozom a formám :-) Azért délután lövök egy ovutesztet.
Kira84
2018-12-15 08:24:58
Sziasztok.Hát ebből most nem igen lesz pé ahogy most látom
Hát olyan kimondott tünetem még nincsen. Kisit felpufadtam,Ma volt egy kis enyhe görcs de nem vészes.A cickók még érzénykenyek de már csökkent az is..Bár ha őszinte akarok lenni nagyon nem is figyelem a testem,nem akarok rá prögni.