Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Edit a kérdést :-) Ha vacsora első falatjával veszem be a merckformint, akkor semmi mellékhatás. Ha véletlen vacsi után, vagy nem eszem rögtön a bevétele után, akkor valóban bántja a pocakomat, ahogy Lion is írta korábban. De így teljesen jól bevált. Veled mi újság?
Edit90
2018-12-18 10:57:24
Sziasztok!
Erikasz: Nekünk úgy magyarázták a továbbképzésen,hogy ami neked jelenleg van, az az állapot,amikor a szervezeted még a megtermelt inzulinjával képes lebontani a bevitt cukrot, és az otthoni cukormérőddel jó cukor értékeket mérsz. Viszont a háttérben a tested egy csomót szenved azért,hogy ezt elérje,mert a megtermelt inzulin nem képes teljesen ellátni a funkcióját,így még többet termel a hasnyálmirigy belőle, amiben képes elfáradni. Ha ez megtörténik,akkortól nevezhető 2-es típusú cukorbetegségnek. Addig,amíg a cukor értékeid egy-egy étkezés után,vagy éhgyomorra még jók, addig szokták diétával,és a tablettával kezelni,amit most kaptál. Nagyon figyelj a diétára, a szénhidrát minőségére,amit megeszel, és vigyázz a gyümölcsökkel is. A görbéden már látszódik a javulás, hamarosan a vércukor terhelésnél is jobbak lesznek az értékeid. Remélem nem bántódsz meg,hogy ezt leírtam, lehet,hogy ezt már eddig is tudtad.
Dalma: Jó időpontokban voltatok együtt, a görbéd nagyon szép, látszik,hogy volt ovu, azóta jól működik a progi termelődés,mert fent van a hőd, minden adott ahhoz,hogy sikerüljön. Nem mondom,hogy bízd el magad, és örülj,hogy tuti sikerült, de ne is mondd,hogy tuti nem :)
Anitacool: Nálad is kezdődik a várakozás... Te hogy vagy a cukorgyógyszerrel? Vannak mellékhatások?
Mimike: Nagy ovu közeleg, legyetek résen ;)
Angyal: Nagyon szép a görbéd :)
Többiek mizujs veletek: KittyCat, Melyna, Amandee, Lunadorothea, Zsuzsi09, Margaréta88, Christi,Józsa85?(bocsi,ha valaki kimaradt)
Anitacool
2018-12-18 09:53:44
Dalma az teljesen jó ;-) Ma mit mértél?
Erikasz mondanám, hogy ösztrogén löket, de a méhszájnak zárva kéne kenni.. holnap meglátjuk, mit mérsz. Elég nagy baj az, ha beesik a cukor az éhhyomri alá :-( szedd a gyógyszert és bízzunk benne, hogy rendben lesz tőle!
Mimike reméljük giga ovu közeleg. Folytasd az lh tesztelést, nagyon remélem hamarosan + lesz!
Angyal kívánom, hogy fent maradjon a hőd jó sokáig :-) Most még nem sokat jelent, majd a vége felé lesz érdekes. :-)
Lion sanszos, hogy ki kell majd venned azokat a napokat. Nem lh teszteltél gondolom. Odabent vizsgálódtál? Nem volt nyitva a méhszáj? Remélem voltatok együtt :-)
Én ma így. Most egy darabig nem lesz izgi.
Lion86
2018-12-18 08:03:55
Jó reggelt!
Most nem tudom mi van, ha tartósan fent marad, akkor kiveszem a 17-18.napot. Semmilyen ovus tünetem nem volt, csak kicsit nyúlósabb volt a nyák, pár nap múlva kiderül mi a helyzet.
Angyal88
2018-12-18 07:34:25
Jó reggelt mindenkinek!
A hôm stangál remélem ez jót jelent.
erikasz
2018-12-18 07:23:58
Mimike :Jó nagy ovu lesz az tuti !:D
mimike84
2018-12-18 07:14:02
Ma igy :( lassan kb kihülök
Lh teszt negativ
Petefészkeket érzem, nyilal, görcsölget, remélem egy újabb tüsző érik ..
erikasz
2018-12-18 06:37:01
Angyal :Neked is olyan hosszúságú a ciklusod mint az enyém ...mért ne lehetne az ovu a 7 .ciklusnapon ...én a ciklus 7 napján estem teherbe ..de sajnos valami miatt megállt a 8 héten a fejlődésben ..meghalt és el kellett venni !
Most én sem értem mi van velem ...tegnap megint baloldalt kést vágtak volna a petefészkembe estére ..a baloldali nekem sem tökéletes valami miatt !:(
De most leesett a hőm ..és tojcsi folyásom lett, méhnyak fent és nyitva ...nem értem.... vagy most szabadult ki a pete ?
Többiek hogy álltok ?
Angyal88
2018-12-17 17:15:03
Sziasztok!
Erikasz nekem 25 naposak a ciklusaim.
Dalma14
2018-12-17 16:50:42
Anitacool: Az egyik app amin vezetem az adatokat dec. 7-re tette az ovut, itt a görbe 10-re, együtt voltunk 4-én, 6-án, 9-én és 12-én abban az időszakban. Akár sikerülhet is, de nem akarom beleélni magam. Ami tünetem van, az pedig akár a menstruációra is ugyanúgy ráillik :)