Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-18 18:42:27

Vica :Na.. hála Istennek ...remélem elmarad a vérezgetés !:)
Szép a görbéd !:)

Lion :Szerintem még nem volt ovu ..délutáni hőm ...nem olyan mint ovu után most nézegettem ...most is csak 36.9 amit mértem 37.1 től mindig magasabb ovu után !
Szerintem ma van !
Azért is gondolom... mert a hőt befolyásolja az esti együttlét... megemeli pár tized fokkal .
Mi meg hétvégén szombat este vasárnap este ugy voltunk ..lehet az növelte meg a hőt !

Nézd a hőmérőzés szabályait !

A HŐMÉRSÉKLETMÉRÉS SZABÁLYAI
Mérjük bazális hőmérséklet mindig reggel 10 percig azonnal ébredés után az ágyból, ugyanazt hőmérővel és csukott szemmel, mint erős fény, egyre nagyobb a kibocsátás bizonyos hormonok, amelyek segítenek megváltoztatni a bazális hőmérséklet. Jegyezze fel a hőmérséklet értékét a grafikonon. Ne vegyen figyelembe magas hőmérsékleti adatokat hő vagy egyéb körülmények miatt. A szokásos üveghőmérőt körülbelül 5 percig kell tartani. A ciklus során ajánlatos egy hőmérőt használni. Ha valamilyen okból megváltoztatta a hőmérőt - írjon róla. Mérje meg a hőmérsékletet legalább háromórás folyamatos alvás után. Például, ha kénytelenek voltak felkelni reggel (néhány órát felkelés előtt), hogy menjen a WC, a legjobb, ha méri a hőmérsékletet, mire (és ne felejtsük el, hogy jegyezze fel azt az ütemtervet). Ellenkező esetben ez befolyásolja a mérések pontosságát. BT leolvasott hatással lehet - hideg láz, éjszakai szex (és főleg a reggeli), az alkoholfogyasztás, a BT mérési időpont szokatlan, később mentesítés aludni, és így tovább.

Ha igy van akkor a két értéket ki is veszem !
melyna
2018-12-18 18:22:10

Sziasztok!
Edit köszi az érdeklődést :) ma voltam ultrahangon. Eddig minden rendben, remélem így is marad :) crl:7,9mm es van szivpulzalas. Legközelebb 28ra van időpontom. Amúgy csendben követlek benneteket és mindenkinek nagyon szurkolok :*
GőVica34
2018-12-18 16:07:33

Sziasztok.
Én ma igy.
Nagyon minimális krénes barnás pecsételésem van.
erikasz
2018-12-18 16:01:14

Mimike :Eddig a ciklusban 36.4 és a 36,3 4 alkalommal meg van a pete érett ..plusz a pete a menszesz alatt is érik és jó magasak a hőid ..2 nap és ovu ..ne maradj le ..de mért nem csinálsz tesztet ?
Ma este pozitiv lesz a teszt !

Angyal :Szép magas a hőd ..de a ciklus 5 napját vedd ki hogy szebb és át tekinthetőbb legyen a görbéd !

Lion :Jól megugrott a hőd ...hála az égnek !:D

Anitacool: Stagnálsz az jó ...szép mutatós a görbéd !:)
Igaz a múltkor nem volt nyitva a méhszáj a leesésnél ,ezért írtam... hogy csak nem most lesz ovu ?
Akkor még apát elkapom !:)

Edit :Köszönöm szépen a segitséget..nagyon aranyos vagy !:D
Dehogy veszem sértésnek ..a diétával vigyázok..megfogadom !:)
A gyógyszert félek elkezdeni ..rá van írva akinek szivrohama vagy szivinfartusa volt nem rég... ne szedje ...Január 10 én volt nekem ...vissza megyek a dokihoz megbeszélni vele ... pénteken !:)
A férjed ..hová megy ...lehet én erről lemaradtam !!:(

Dalma :Nagyon biztató a görbéd !!:D

Kira :A stagnálás..nagyon jó ...holnap felfogsz törni !!

mimike84
2018-12-18 14:38:52

Este szoktam tesztet csinálni, 1 db még van otthon majd meglátjuk mit mutat...
A doki is azt mondta hogy nem szokta előre hozni de ugye eddig is össze vissza volt, bár a legtöbb esetben 15. Nap után inkább 20 környékén....
Lion86
2018-12-18 13:48:43

Dalma, a beágyazódás is mensihez hasonló érzésekkel jár, nagyon szép a görbéd, ebből én egyelőre nem arra következtetnék, hogy meg fog jönni. :)

Vica, hogy állsz a vérezgetéssel? Trimeszterből mindenképp jódmenteset szedj, mert ha magas az anti-TPO, a jód ront a helyzeten.

Erikasz, ez simán lehet az ösztrogén, de hamarosan kiderül.

Angyal szép a görbéd, a stagnálás szuper, egyenletes prigiszintet mutat :)

Edit, miket mond a férjed :D Örülök, hogy használt a beszélgetés, szerintem előrelendíti a baba ügyet is :)

Mimike, eléggé lent van már a hőd, de nehéz megmondani mikorra várható, mert a Closti nem biztos, hogy előrébb hozza, lehet hogy csak a tüszők lesznek nagyobbak és több is érik, de én akitől hallottam, nem számolt be róla, hogy hamarabb volt tüszőrepedése. Az UH-t tényleg nem értem miért nem csinálja a doki, anélkül veszélyes, mert akár ciszta is lehet a túlstimulálódás miatt, ha nem figyelnek oda rá. Ma nem csináltál tesztet?

Kira, mindegy hogy néz ki az eleje, a vége legyen szép és jó hosszú ;)

Anitacool, megint nagyon szép a görbéd, most már igazán jöhetne az a babacipő :)
Én akárhogy vettem be a gyógyszert, szinte állandóan f...ás lett a vége :D
Ez az érdekes, a méhszáj napok óta zárt, a méhnyak magasan van és kemény. Sehogy sem passzolnak a jelek, mert csak a hő utal arra mintha most lett volna ovu. Tegnap egyébként voltunk együtt, ezen nem múlik :)

Ezek pedig az ovutesztek: (eszerint is elvileg ott volt, ahova teszi, nem értem én ezt)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=812IMG_20181218_132218.jpg
mimike84
2018-12-18 13:31:16

Lányok, szerintetek nálam mikorra várható ovu?
Lemaradni nem akarok, de tegnap és ma éjszakás apa, mire én hazaérek kb már megy is, max fél órát látjuk egymást igy ma necces lenne bármi is...

Mult hónapban Erikasz irta nekem hogy ovu elott 36,3-4 körüli hő kell, akkor érik... Lehet hogy akkor még nem holnap lesz? Az ovu tesztből is úgy gondolom hogy nem lehet még holnap, hiszen tegnap negativ volt.
Olyan nehéz igy belőni az együttlétet, pláne úgy hogy apa váltott műszakos, hoo igy hol ugy megy...
Amugy nem is értem hogy miért nem kért a doki uh követést, closty mellett szoktak...
Ha ez a hónap nem ugy alakul ahogy szeretném akkor kérni fogom hogy nézzen uh-al is.
Kira84
2018-12-18 12:57:26

Üdv lányok.. :
Lion86 elég szép a görbéd, :)
Hát az enyém nem is tudom milyen, minden csak nem szép..
Dalma14
2018-12-18 11:03:01

Anitacool, Edit90: egy tizeddel alacsonyabb, majd meglátjuk a következő napokat :)
Edit90
2018-12-18 11:02:43

Bocsi,az én részem lemaradt: A férjem tegnap elment az első beszélgetésre. Nagyon kellemetlenül érezte magát előtte, azt mondta olyan érzés,mintha kurvához menne :D Nagyon el volt gondolkodva utána, és azt mondta még 2 alkalom ki van fizetve,és nem bánja, hogy még megy. Úgy látom segít majd neki, és nagyon örülök. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!