Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mimike84
2018-12-19 06:26:10

Ma igy, nem mozdult. Az egész alsó részem fájdogál....
Ezt a tesztet használtam eddig is, előtte 3 órán keresztül egy kortyot sem iszok
Ha holnapra sem változik akkor felhivom a dokim az esti rendelésén....
erikasz
2018-12-19 06:08:55

Mimike :Lehet az ovu teszt nem jó , a ml nem felel meg neked ..vagy híg a vizeleted !
A mai hőd megmutatja !:)
erikasz
2018-12-19 06:05:01

Itt a görbém :)
Most reggel együttlét előtt mértem a hőt ..és néztem a nyákot... sűrű fehér nyújtható nyák ..hát szerintem tegnap volt ..akkor átlátszó volt a legjobb minőségű.. akkor van úgy tudom !

Kira :Szerintem sem szabadult még ki ..de mára szerintem ki fog ..a hő megmutatja !
Jozsa85
2018-12-19 05:57:57

Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni.
Januarban szeretnenk a ferjemmel elkezdeni egy kivizsgalast mert letelt az egy ev es baba meg sehol.Tudnatok nekem Pesten jo nogyogyaszt vagy andrologust aajnlani?Az en orvosom sajnos kulfoldre ment dolgozni.Olyan lelkiismeretes orvost keresek aki nem kuld haza egy alap hormonsor utan hogy minden ok es csak probalkozzunk.Ferjemet meg sosem neztek..
Valakinek van esetleg tapasztalata a Forgacs Intezettel es a Kaálival kapcsolatban?
Egybol meddosegi kozpontban kezdjek vagy eleg a nogyogyasz meg az andrologus?Gondolom ha gaz van ugyis tovabb kuld majd...???
zsuzsi09
2018-12-18 20:44:43

sziasztok - kovetlek ám titeket és szorítok mindenkinek ezerrel ! ez most egy clostyl nélkuli hónap lesz, úgy egyeztem meg a doktornovel, hogy ezt most kihagyjuk és visszatérunk rá januárban- nem is bánom, nyugodtabbak lettunk. a Jónás naptár szerint holnap van a nagy nap :) rajtunk nem múlik. a homet továbbra is mérem, így állok :
Kira84
2018-12-18 20:03:31

erikasz.
Nem tudom mi van velem, de az előbb vettem észre hogy vizes nyákom van,viszont ha még csak most van akkor még vagy nem volt pém, vagy volt csak nem tudott kiszabadúlni a pete
mimike84
2018-12-18 19:27:51

Erikasz, negativ az ovu teszt....

Melyna örülök hogy jol vagytok :)
KittyCat
2018-12-18 19:04:41

Én is olvaslak ám titeket, csak olyan bolondok háza volt a melóba, hogy hihetetlen.. de vége ma volt az utolsó munkanap az évben! :)
Nàlam eddig semmi extra nem volt, pár napon belül ovu lesz. A múlt hónapban 13. ciklusnapon volt, az holnap lesz, majd meglàtjuk.
Melyna örülök, hogy minden rendben van veletek. :)
erikasz
2018-12-18 18:51:34

Mimike :Csináltál tesztet... alig várom ..mit fogsz írni ?!
erikasz
2018-12-18 18:49:26

Melyna :Nagyon örülök.... hogy rendben van minden veletek !
Akkor hallottad a szívverését .....megdobbantotta a te szívedet is ...igaz ?
Ez a legcsodálatosabb a világon !:D
Jól vagy ..terhességi tünet ?
Vigyázzon rátok az ÚR !!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!