Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-16 16:44:59

Angyal :Ha estére jött meg... akkor másnapra írd !
erikasz
2018-12-16 16:40:37

Angyal :Nekem is első nap barnázás reggel ,de délután rendes vérzés volt ..azt már beirtam menszinek ...4 nap reggel volt ..pici vérzés ...de délután már egyáltalán nem ... 5 nap is volt barnázás és még a 6 nap is volt barnázás ,de én már ezeket ,nem írom menszinek !
Csak az aktív vérzést amikor folyik rendesen !:D
Angyal88
2018-12-16 16:36:17

Ha kiveszem az első napot akkor így fest a görbém, és amikorra így rakta az ovut aznap volt sok folyásom nem nyúlós hanem fehéres higas ami nagyon látszott a bugyimon.
Angyal88
2018-12-16 16:26:27

Sziasztok lányok!
Erikasz: Nekem mindig 5 napos a mensim. Most az első nap barnáztam reggel és estére jött meg rendesen, ezt írtam első napnak. Ezt szerinted beírjam? Így az 5. nap még véreztem a 6. napon barnáztam már azt nem is írtam.
erikasz
2018-12-16 16:19:07

Kira :...Igazad van ...kicsit többen vagyunk !:)
De még holnap feljebb mehet ..éjjel megrepedhet !
Kira84
2018-12-16 15:16:34

Kedves erikasz
Szerintem össze keversz valamelyik tag társunkkal mert én nem véreztem.
Ami nállam most lehet hogy nem repedt meg a tüsző,ezért sem ment fel a hőm ahogy vártam ..
erikasz
2018-12-16 14:42:44

Anitacool :Lehet összefüggés ..mennyiféle ember utazik ,beteg is !:(

Anitacool ,Lion :Vágjatok ketté egy nagy vöröshagymát és tegyétek a szobába minden baktériumot magába szív mivel kénhatása van ...ne foglalkozzatok vele hogy hagyma illat lesz ..de nagyon hamar gyógyít mindenkit a családba ez a fontos !
Lehet mi azért nem vagyunk betegek azóta ..mióta a hagyma az asztalon van nálam minden nap van..nem kell mindennap másikat tenni maradhat 3 napig 1 db.. nem kell megpucolni csak ketté vágni !

erikasz
2018-12-16 14:31:00

Kira :Szerintem most volt ovu tegnap a vér is jelezte !:D
Holnapi hő megmutatja !
erikasz
2018-12-16 14:29:27

Anitaccol:Köszönöm !
Hajrá ...hajrá neked is ...csak igy tovább felfelé !
De én nem értem ugy szúrkál a petefészkem megint, hogy rettenetes most a baloldalt eddig a jobb oldalt volt !
Le kellett feküdnöm..mintha kést vágtak volna bele !

Lion: Úgy sajnálom azt a gyermeket ...estére párát csinálj a szobában ...és gőzölj be a fürdőbe és úgy fürdesd kamillás fürdőbe !
Lion86
2018-12-16 14:07:09

A torkom nem fájt, hanem a fejem és az akkor kezdődött, amikor elkezdtem alacsonyat mérni. Fogalmam sincs, hogy volt-e ovum. A jelek arra utaltak, de a hő nem annyira.
Az én kisfiam is lázas lett, az ügyeletre kellett vele menni, kiderült, hogy kruppja van. Mi meg szerintem a gyerekorvosnál szedtük össze.
Kb. 2-3 nap után lettem nagyon rosszul, először csak egy szemeket vettem be naponta. Jött az iszonyú hasmenés, hányinger és hulla fáradtság.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!