Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-12-20 12:39:01

Sziasztok!
Jelenleg halvány fingom sincs hogy állok :D Lehetett ovu a 16.napon is, előtte 3 napig tojásfehérjés nyák volt, aznap vizes és pozitív volt az ovuteszt. Aztán a 22-24. napig megint nyúlósabb nyák, de se pozi teszt, se egyéb jelek, de hő alapján lehetett a 24.napon is. Vagy az is lehet, hogy nem volt ovum, nem tudom elképzelni mi lehet most. Bár az anovolációs görbéim nem így néztek ki. Szerintetek lehetett, és ha volt, mikor?
mimike84
2018-12-20 07:53:43

Sziasztok

Ma kicsit feljebb ment és megjelent a nyák is, remélem akkor tényleg már csak 1-2 nap van vissza :)
Lion, igazad van :) visszanéztem a korábbi hónapokat, egyet leszámitva 18-20-21-25 napokon volt ovum, szoval akkor időben jó vagyok.
Kira84
2018-12-20 07:43:04

Szisztok lányok.Hát ez nem az én hónapom. Nem lett pém.és már nem is lesz.pár nap és itt a mensim.
Angyal88
2018-12-20 07:38:50

Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz úgy érted hogy töröljem az egész mensit?
4napot írtam csak be nem 5-öt.
Ma nem mértem mert a párom kint hagyta a telom és fel kellett kelnem
erikasz
2018-12-20 06:55:05

Jó reggelt !:)
a görbém
Lion86
2018-12-19 23:04:49

Mimike, ne aggódj, a rendszer is a 18. napra jósolja, 1-2 napon belül pozitív lesz az a teszt. Ne idegeskedj emiatt, a stressz rossz hatással van a hormonokra. Most jobban is fogod érezni valószínűleg, hogy készül az ovura a szervezeted, azért fájdogál már most a hasad, mert a gyógyszer stimulálja a tüszőket és várhatóan több lesz és nagyobbak. Addig is szorgoskodjatok, amikor tudtok ;)
mimike84
2018-12-19 21:34:37

Mai ovu teszt is negativ :(
Anitacool
2018-12-19 16:55:48

Andi nekem is van IR-em, de diéta és sport mellett lett egy egészséges kisfiam már :-) El ne keseredj most, hogy megvan a kiváltó oka a sikertelenségnek, csak egy kis odafigyelés és pár hónapon belül ott lesz a baba! :-) Most a kistesón dolgozunk, most már gyógyszert is írtak fel, kb egy hete szedem. Mondták nekem, hogy sajnos a szülés ront az IR-en, de tudom, hogy jönni fog megint :-)
Ma így állok, most egy darabig semmi izgi. :-) Remélem babásan zárom az évet, és ugyanezt kívánom az egyész csapatnak!
erikasz
2018-12-19 16:44:02

Vica :Nagyon szép a görbéd drukkolok neked a pozítiv teszthez !:D
És nagyon örülök hogy nincs vérezgetés ..a stagnálás szuper !:D

Angyal: Még az ovut is kivette a gép ..mivel ugy gondolja most lesz !:D
Vedd ki a ciklus 5 napját már írtam neked !

Kira : Nem repedt meg a tüsző ...sajnos még !:(

Anitacool .Lion :Mennyit mértetek ?

Dalma :Nagyon gyönyörű a görbéd !:D

Andi :Mi egy cipőben járunk !
Nekem is az inzulinértékkel van baj ...de helyre jön és babások leszünk !
Tudod ez mind az idegesség csinálja ..és jobb lesz uralkodni magunkon ..a szervezet igy reagál !
Kiegyensúlyozottabb élet vitel ..egészséges étrend !
Én is a diétázok már csak 60 kg vagyok.. 67.5 voltam januárban ..a kilók lemennek sportolok biciglizek 1 órát naponta a munkahelyre ..de a cukorterhelésem 12 lett még is !
Mellőzöm a cukros ételt kenyeret nem is eszek tésztát sem már 9 hónapja ...hát majd meglátjuk !
Nekem is a Metfogammát kellene szedni ..kiváltottam .de pénteken beszélek az orvossal és szombaton kezdem el !

Nekem ma kezdődött a rettenetes mell fájdalom szerintem tegnap volt ovu !
GőVica34
2018-12-19 13:53:42

Sziasztok.
Ma igy..
Koppkopp nincs semmi folyásom..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!