Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, rég jelentkeztem, közben meglett a cukorterhelés eredménye, és inzulinrezisztenciám van sajna, már voltam endokrinológusnál, merckformint szedek már egy hónapja, diétázom, és sportolok, 8 kg-ot fogytam már. Az endokrinológus mondta a hormonokra, hogy azok rendben vannak, és nem vagyok PCOS mondta hogy a peteérésem is rendben , progeszteron is. Ő szerinte 1 v. 2 hónap és sikerül, én azért nem vagyok ennyire pozitív sajna. Abban reménykedem, hogy hátha csak ez volt az ok, ami miatt még nem sikerült teherbeesnem, mert én már nagyon a lombikon gondolkodom, vagy örökbefogadáson.
Dalma14
2018-12-19 08:51:05
Ma így:
Kira84
2018-12-19 08:04:16
Üdv lányok hát a mai mérésen meglepődtem.ami még nagyon fura totál mensi szerű götcseim vannak és a jobb petefészkem folyamatosan szúr.Tegnap este észre vettem hogy wc papíron kicsi véres maszat van.Nagyon fura.
Angyal88
2018-12-19 07:39:35
Jó reggelt mindenkinek!
Szépen lassan kúszik fel a hőm. :)
A párom a jézuskától babát kért, remélem ott lesz a fa alatt a pozitív teszt. Veszek hétvégén tesztet mert ha jól számolom akkor kb. most kezdődik a beágyazódás.
A mai hőm
erikasz
2018-12-19 07:23:15
Mimike :Ugy legyen !
De próbálj tornázni hasra felülések ..de lazán ..gyertya állás !
mimike84
2018-12-19 07:15:50
Erikasz, holnap lesz csak de nem is biztos hogy el tudok menni hozzá, meglátjuk.
Az is lehet hogy megreped magától
erikasz
2018-12-19 06:52:15
Többiek hogy álltok ?
Mindjárt megyek dolgozni ....
erikasz
2018-12-19 06:40:36
KittyCat :De jó már a cikl. 13 napján jársz akkor ovu ! :D
Még mi dolgozunk csütörtökig ...alig várom hogy mi is ithol legyünk együtt a párommal ...nekem ez a hét egy örökké valóság ...nagyon nehezen telik el !:(
erikasz
2018-12-19 06:32:07
Mimike :Ő látni fogja a tüszőt ultrahangon .....jól teszed hogy elmész !:)
Délután remélem jó hírrel jössz ...várom !
A hőd már elég alacsony ahoz hogy megtörténjen !
Szerintem nagy tüsző ..tüsző repesztőt kéne neki adni !
erikasz
2018-12-19 06:26:29
Kira :Ha ma magasabbat mérsz ..akkor tegnapra teszi az ovut !
Még a görbéd meg van ...amit megcsináltam a múltkor igy fog kinézni !
Adná a jó Isten kiszabadulna a pete és megfoganna !:)