Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kívánom, hogy így legyen Lion! Átérzem a helyzeted.
Nekem is a 18. mérős/próbálkozós hónap ez. A fiam a 9. hónapban megfogant, ez már a duplája. Minimum, hogy ketten jöjjenek :-D
Lion86
2018-12-21 14:32:23
Köszönöm Anitacool, remélem neked meg jövőre már nem kell mérni :)
Annyira szerettem volna a férjemnek karácsonyra pozitív tesztet adni, de hát ez nem jött össze, ahogy tavaly sem. Tavaly decemberben kezdtünk el hőmérőzés mellett próbálkozni, itt az ideje a szünetnek. Összességében már 17 hónapnál tartunk :/ Viszont az ad némi reményt, hogy a kisfiammal is egy 27 napos ciklust követően estem teherbe, az volt életem legrövidebb ciklusa és most is 27 napos volt. Talán januárra szerencsét hoz a 27-es szám :)
Anitacool
2018-12-21 13:59:06
Sajnálom Lion. Remélem nem kell elmenned a konzultációra már. Ölellek!
Lion86
2018-12-21 13:48:52
Sziasztok!
Na hát fény derült rá mikor volt ovum, jól mutatta a teszt meg a hő az elején. A 16.napon volt ezek szerint, és most az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy bár a ciklusom végre beállni látszik 30 naposra, most nem volt megfelelő a sárgatest, ilyen még sosem volt, mindig jó volt a progim eddig, mikor volt pé-m. Lehet, hogy a betegség bezavart, pont akkor esett a hőm, mikor kezdtem szarul lenni.
Ma rendesen megjött 11 napos luteális után (amúgy 14), vagyis biztos, hogy volt ovu, mert ha nincs, hónapokig nem jön meg.
Hát idén már nem lesz baba. Most adok magunknak 3 időzítés nélküli hónapot, közben márciusra bejelentkezek lombik konzultációra.
Így nézett ki a görbém.
erikasz
2018-12-21 12:54:19
Anitacool :Magasságom 150 ...ahoz a 67.5 nagyon sok volt !:D
Mindig 38 kg voltam 44 kg szültem az első gyereket utána 56 kg szültem a másodikat és 62 kg a harmadikat ...lefogytam én a szülés után 56 kg voltam a szövőgyárban mig fizikai munkát végeztem ..de hogy beteg lettem ülő munkát végzek varrok ...és ezért feljöttek a kilók !:D
Anitacool
2018-12-21 12:38:13
Erikasz gratulálok a fogyáshoz, szép eredmény :-) Milyen magas vagy? Túlságosan el ne fogyj ;-)
Angyal én ovu után 12 nappal lőném el. Sokan panaszkodnak rá, de sokaknak bejött a korábbi tesztelés. Gondolom attól függ, milyen gyorsan termeli a hcg-t a szervezet, és ez nagyon eltérő lehet.
Edit ha pozit tesztelsz vasárnap, felhívod a férjed, vagy megvárod a személyes találkozást? :-)
erikasz
2018-12-21 12:33:16
Angyal : Akkor már igen mert az 10 ml erősségű és a 10 DPO vagy ..de szerintem olvastam róla hogy csak a 12 DPON mutatott pozitivat ...hát rád bízom !:D
Edit :Gyönyörű a görbéd szépen fent vagy ...és babás kinézetű !:D
Edit90
2018-12-21 10:40:22
Sziasztok!
Èn ma reggel mèrtem egyet. Már nagyon nehezen viselem az utolsó napokat,mèg jó,hogy eddig a munka lefoglalt:') ma már nem dolgozom,utazok a szüleimhez,ès kezdődik a pihi. Nem találkozom most pár napig a férjemmel,izgalmas,hogy pont így jött ki,hogy úgy derül ki,hogy sikeres volt e a hónap,hogy èpp ő nincs ott. Vasárnapra nemvárom. A melleim majd szèt durrannak,ès tompa feszítő èrzès van a hasam alsó rèszèn,egèszen a szemèremdombnál. Igyekszem nem beleèlni magam,csak tènykènt felfogni,hogy így készül a szervezetem.
Mindenkinek szurkolok,visszaolvaslak majd titeket.
Angyal88
2018-12-21 10:16:51
Szerintetek ha 7-ik napon volt az ovum mikor tesztelhetek preditctorral?
erikasz
2018-12-21 08:00:37
Kira :Van már valami ?...ovu jel ..vagy emelkedés ?
Nekem is a 18. mérős/próbálkozós hónap ez. A fiam a 9. hónapban megfogant, ez már a duplája. Minimum, hogy ketten jöjjenek :-D