Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2018-12-23 14:40:16

Sziasztok!
Nashua üdv köztünk:) ide bármikor jöhetsz. kibeszèlheted magadból,mi azèrt vagyunk,hogy segítsük egymást. Mi is 7 hónapja próbálkozunk aktívan,tudom mit érzel. Az eszemmel èn is tudom,hogy ez mèg nem sok,ès türelmesnek kellene lennem,mert ez mèg teljesen normális,csak mègis minden hónap,ami csalódás egy kis lelki tragédia. Ha van kedved mesèlj magadról,milyenek a ciklusaid, voltál e már valamilyen kivizsgáláson...
A görbèmet nem nagyon kell magyarázni,reggel óta megjelentek a mensi görcsök is,estère vagy holnap reggelre megjön. Csalódott vagyok,de nem borultam ki most úgy,mint a múlt hónapban. Tudtam,hogy az is lehet,hogy lekèstük.
GőVica34
2018-12-23 12:44:25

Bárcsak az lenne Erikasz..De félek hogy nem.Nem.tudom abeágyazodás mennyi vérzéssel jár meg görcsöléssel...
A hormonsoromban nem tudom mi a jo meg hogy jó az a növekedésami látszik a 3.es 21napin...
Dalma14
2018-12-23 11:03:41

Köszönöm a biztatást, nem pontos a menstruaciom, eddig a max 38 napos ciklus volt, így ha ezzel számolok, az 26-ra esne. Addig már nem tesztelek. Majd meglátjuk hogy alakul :)
Nashua34
2018-12-23 11:01:46

Bocsánat, az előbb elküldte egy sor után telefonról, most beléptem gépen, és leírom újra :D
Szóval... 34 éves vagyok, 6 hónapja próbálkozunk, és kicsit el vagyok keseredve a sikertelenség miatt. Tudom, hogy ez a 6 hónap még nem a világ, de türelmetlen vagyok, és öregnek is érzem magam... Gondoltam keresek egy fórumot, ahol kibeszélhetem magamból, mert a környezetemet kezdem megőrjíteni :) Igyekszem majd visszaolvasni is, hogy megismerjelek titeket!
Nashua34
2018-12-23 10:54:01

Sziasztok! 34 éves vagyok, es nagyon szeretnénk babát. A december volt a 6. Hónap, tegnap persze megint megjött
Anitacool
2018-12-23 10:18:06

Vica ez nagyon nem okés, hogy folyton vérezgetsz. A hormonsor nem mutatott eltérést? Vagy lehet előbb a méhszájsebed kellene rendbe tenni baba előtt, mert ez is lehet akadály, de ha őssze is jön egy állandó stresszforrás lenne.
Dalma, ha fent marad a hőd, ismételd a tesztet 2 nap múlva (ha kibírod addig). Drukkolok!
Kira szerintem nem a progi szinteddel van a baj. Akkor pé után lenne alacsony a hőd, de itt nem volt (még) pé. Mikor nézettél utoljára hormonokat?
Mimike végre :-) Akkor jöhet a békés várakozás ;-)
Erikasz szépen állsz neked is megy a drukk!
Nekem eddig szokásosan alakul. Pár napja azt éreztem totál tuti a siker most. De így, hogy betegek vagyunk, és én is elkaptam épp a beágyazódás körül már azt gondolom el kell engednem az idei reményeimet.. nektek viszont mindőtöknek megy a drukk! Szórjuk a baba varázsport a fórum minden tagjára! Eljön mindannyiunk ideje :-)
Nem lesz lehetőségem az adatrögzítésen kívül sok mindenre, ezért áldott, meghitt, békés karácsonyi ünnepeket kívánok előre is nektek és a családjaitoknak! Váljon valóra minden álmotok, én történjen meg a karácsonyi CSODA!
erikasz
2018-12-23 08:59:05

Vica :Beágyazódás is lehet vagy ösztrogénlöket ..de én a beágyazódási vérzés leesés arra gondolok ......!:D

Dalma :Ha ott van akkor ott is marad ,majd mutatkozik ne izguljál pozítív lesz nem sokára !
Gyönyörű a görbéd !:D

Kira : 1000 C vitamin és gránátalma evés a progeszteron szintet helyre hozza !
Még a vérezgetést is megszünteti tapasztalat !:D

Mimike :Nagyon szép ...jön a várakozás ..drukkolok !:D

Én ma igy :)
mimike84
2018-12-23 08:06:57

Vica, sajnálom :( pedig eddig szépen alakult a görbéd.

Dalma, lehet még korai a teszt, drukkolok hogy holnapra legyen csík :)

Ma igy, a rendszer is berakta az ovut... 2 hét várakozás jön .. nem akarok minden nap mérni, csak néha néha.

Edit, nálad mi a helyzet? Teszteltél?
Kira84
2018-12-23 07:50:52

Üdv lányok. Hát a pecsételés megvan.és görcsőlget a hasam.Igazi hullámvasút lett a gőrbém.E.D vitamint szedem.de szerintem tuto progi hiányom van.ez nem az én hónapom.
Dalma14
2018-12-23 07:21:32

Sziasztok! Görbém még mindig jó, de reggel teszteltem és negatív:(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!