Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica: pont így kezdődött most nekem is, én is kétszer mértem, és 2 óra múlva magasabb lett. Aztán másnap még lejjebb esett, és meg is jött. Azt olvastam, óránként 1 tizeddel magasabb az ébredési hő, szóval szerintem azt írd, ami időben közelebb volt az eddigiekhez.
Szeretnék én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni, és sok pihenést, örömöt!
GőVica34
2018-12-24 08:26:58
Sziasztok.
Szerintetek melyik hőt irjam be?
Reggel6kor megébredtem 36.6ot mértem.
Vissza aludtam háromnegyed 8igakkor meg36. 8at.
Vérezgetek.
Nem tudom most ez mensi lesz e vagy sem.. Mert elkellene kezdenem a Clostylbegitet..
Mindenkinek áldott békés karácsonyt kivánok!
Lion86
2018-12-24 08:20:04
Békés, boldog karácsonyt kívánok Lányok! :-*
Kira84
2018-12-24 08:16:42
Üdv lányok.Először is szeretnék mindenkinek .boldog karácsonyt kívánni.Tudom sokan bánkódtok hogy nem lett pozi teszt a fa alatt.ez alól én sem vagyok kivétel. De mégis én azt kívánom lányok ne keseredjük el.eljön a mi időnk is egyszer.Adig is örüljünk a párunknak a családnak. A rég nem látott rokonoknak.Azt kívánom mindenkinek a szépen feldíszített fa előtt álva áldott békés szentestét ♡♥
Dalma14
2018-12-24 08:02:22
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, remélem senkinek sem kell már sokáig várni egy kis babára! :)
SziaNashua.Üdv itt.Énis 34vagyok.Mi 13.hónapja vagyunk rajta a baba dolgon.. Kissebb nagyobb sikerekkel..Sajnos.
Én sem tudom mi lehet velem.. 21.napon tartok lement a hőm és vérezgettem is. Nagyon fura a szervezetem. A TSH és Anti-TPO-m magas...
Jövőre keresek endokrinologust.
Mindenkinek Nagyon kellemes Ünnepekt Békés Boldog Karácsonyt kivánok!
Nashua34
2018-12-23 21:36:55
Zsuzsi: első baba lenne. Eddig úgy gondoltuk ráérünk, plusz mivel 2 éve nem szedem a fogamzásgátlót, biztos voltam benne, hogy hamar összejön - hát nem így lett. Azt reméltem karácsonykor már legalább egy pozitív tesztem lesz, de sajnos ez sem jött össze. Na mindegy, új ciklus, új remények :) Általános vizsgálatokon voltam, vérvétel, rákszűrés, minden rendben, de most gondolkodom, hogy januárban bejelentkezek, és megkérdezem, hogy minden oké-e. Csak félek hogy elhajtanak, szeptemberben a dokim kinevetett amikor azt mondtam, hogy öregnek érzem magam :D
zsuzsi09
2018-12-23 21:01:35
erikasz- sajnos a hom nem felfelé ment hanem lefelé kétszer is megmértem reggel :/ már tényleg nem tudom mi a csoda ez? + estére enyhe barnás folyás...lehet a clostyl osszezavart valamit, nem tudom...a vitamint szedem második hónapja
Nashua34 - udvozollek kozottunk, én is 34 éves vagyok, tobb ideje próbálkozunk 2,5 éve, mivel mindig minden eredményunk rendben volt nem idegeskedtem rajta mikor jon a baba. viszont most már zavar a dolog. Neked van már gyermeked, vagy elsot szeretnétek? Szurkolok hogy mihamarabb ossze jojjon
én ma így:
Nashua34
2018-12-23 15:44:09
Szia Edit! Köszönöm a kedves fogadtatást, úgy érzem már most jobb kedvem van, hogy csatlakozhatok hasonló problémákkal küzdőkhöz. Visszaolvasva pont a te görbéden akadt meg a szemem, nagyon drukkoltam, hogy sikeres legyen, de majd a következő ciklus a tiétek lesz! :)
A ciklusaim eddig úgy hittem rendben vannak, de most elbizonytalanodtam. 29-30 naposak szoktak lenni, de az utolsó kicsit kitolódott, a 33. napon jött meg. Peteérésem Fertility Friend szerint a 19. napon volt, beírtam ide is minden adatott, itt viszont a 21. napnál mutatja. FF szerint 13 napos a luteális fázis, eszerint viszont csak 11, ami nem kevés? Mindenhol azt olvastam, hogy a 13-14 nap az optimális a beágyazódáshoz.
Szeretnék elkezdeni inni ovu után palástfű teát, hátha segít, próbálkozott már vele valaki? Cickafarkot nem merek, pedig nagy lelkesedéssel vettem, aztán annyi rosszat olvastam róla, hogy gyakorlatilag egy adagot lefőztem belőle, azóta pihen a szekrényben :)
Szeretnék én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni, és sok pihenést, örömöt!